نوشته شده توسط : جعفر

برطرف کردن نویز در دوربین مداربسته

یکی از عمده مشکلات کاربران دوربین مداربسته وجود نویز دوربین مداربسته و پرش تصویر است. وجود نویز در تصویر به معنای تصویر بی کیفیت و نامطلوب است. لذا در این مقاله سعی داریم به علل ایجاد نویز در دوربین مداربسته و رفع آن بپردازیم.

 
 

علل نویز یا پرش در تصویر دوربین مداربسته

گاهی اوقات وجود نویز به دلیل محدودیت قابلیت دوربین مداربسته است و نمی توان کاری برای آن انجام داد مثلا محدودیت نوری. اما می توان کاری انجام داد که این مشکل را به حداقل برسانیم. در ادامه به علل هایی که می توانند باعث بروز نویز شوند می پردازیم:

 
  • استفاده از دوربین‌ های با کیفیت پایین
  • نور نا کافی
  • مسافت زیاد کابل کشی
  • فیش bnc دوربین مداربسته
  • استفاده از منبع تغذیه نامناسب
  • استفاده از کابل ‌های با کیفیت نامطلوب
 
  • حرارت و گرمای محیط
  • استفاده از مبدل ‌های بی‌کیفیت
  • عدم رعایت استانداردها توسط شرکت سازنده
  • عدم رعایت نکات ایمنی هنگام نصب
  • وجود رسانا در اطراف کابل
  • اتصالات ضعیف
 
 
 
 

رفع نویز دوربین مداربسته

جهت رفع نویز اول باید علت آن را شناسایی و سپس در جهت رفع آن برآمد. به همین دلیل به بررسی تمام راهکارهای ممکن می پردازیم.

 

1- نور کم محیط و حساسیت کم چیپ تصویر

این نوع نویز به صورت نقاط ریزی در تصویر نشان داده می شود. نویز الکتریکی می تواند به دلیل تقویت بیش از حد سیگنال های تصویر در نور کم باشد. زمانی که چیپ تصویر حساسیت محدودی نسبت به نور داشته باشد فقط می تواند مقدار مشخصی از نور را دریافت کند که برای تشکیل تصویر کافی نیست. در این صورت به صورت خودکار مدار الکتریکی دوربین سیگنال تصویر را تقویت می کند که در نهایت باعث ایجاد نقاط ریزی در تصویر می شود.

پس جهت رفع نویز الکتریکی می توان میزان نور محیطی که در آن دوربین مداربسته نصب کرد را تقویت کرد. یا اگر این امکان وجود ندارد می توانید از دوربین هایی استفاده کنید که دارای چیپ تصویر با حساسیت بالا باشند که بتوانند با حداقل نور موجود در محیط تصویر با کیفیتی را ارائه دهند.

 
 
 

2- محل نصب دوربین مداربسته

موقعیت نصب دوربین مداربسته می تواند تاثیر مستقیمی روی کیفیت تصویر داشته باشد.  اگر دوربین مداربسته شما در جایی قرار داشته باشد که گرما و حرارت زیادی داشته باشد ممکن است باعث ایجاد نویز در تصویر شود.

 
 
 

3-درست وصل نشدن فیش BNC

در صورتی که کابل کواکسیال به درستی به فیش BNC وصل نشده باشد سیگنال افت خواهد کرد و به درستی به نمایشگر نمی رسد. فیش های BNC دارای انواع مختلف پرسی، پیچی، لحیمی است. توصیه می شود تا جایی که امکان دارد از BNC لحیمی به دلیل اتصال مستحکم تر استفاده شود. همچنین کیفیت فیش بی ان سی نیز در این بخش بسیار مهم است که بهتر است بهتر نوع آن را تهیه نمایید.

 
 
 

4- عبور از نزدیکی منابع الکترومغناطیس

عبور دادن کابل تصویر (مثل کابل RG59) از جایی که منابع الکترومغناطیسی قرار دارد می تواند باعث ایجاد نویز در تصاویر شود. برای جلوگیری از این مساله سعی کنید از داکت و یا لوله فلکسی جداگانه برای انتقال کابل تصویر استفاده کنید تا با کابل برق در تماس نباشد.

به عنوان مثال در کارخانه هایی که از برق فشار قوی استفاده می کنند، اگر کابل تصویر در مجاورت کابل های برق باشد حتما نویز به وجود خواهد آمد.

 
 
 

5- طولانی شدن مسیر کابل کشی

هنگامی که مجبورید از کابل تصویر در مسیر طولانی استفاده کنید حتما باید به کیفیت شیلد و مغزی کابل توجه ویژه ای داشته باشید. در کابل های RG59 که دارای مغز مسی هستند می تواند تا حدود 500 متر را بدون افت کیفیت انتقال دهند. بنابراین هنگام استفاده از کابل در مسیر های طولانی بهتر است حتما به کلاس کابل کواک توجه کنید که از ضخامت و عایق خوبی برخوردار باشد.

 
 
 

6- کابل تصویر نامرغوب

از جمله دلایل دیگر لرزش تصویر یا همان نویز کیفیت پایین کابل کواکسیال است. در کابل های با کیفیت پایین اعوجاج الکترومغناطیسی به درستی جدا نمی شود. بنابراین به کیفیت و کلاس کابل حتما توجه کنید. در مورد کابل شبکه نیز باید مراقب باشید چرا که در کابل شبکه نامناسب هم ممکن است همین اتفاق بیفتد.

 
 
 

7- مشکل در منبع تغذیه

یکی دیگر از عواملی که ممکن است باعث ایجاد نویز تصویر دوربین مداربسته باشد منبع تغذیه یا آداپتور دوربین است. در صورتی که ریپل ولتاژ خروجی آداپتور زیادتر از حد استاندارد باشد باعث ایجاد امواجی در تصویر خواهد شد.

بنابراین هنگام خرید دوربین مداربسته به کاتالوگ آن و ولتاژ استاندارد دوربین مداربسته دقت کنید. بیشتر دوربین ها نیاز به منبع تغذیه VDC12 با تغییرات ولتاژ 10% دارند. این به این معنا است که دوربین می تواند 10 درصد بالاتر از VDC13.2 و 10 درصد پایین تر از VDC10.8 را پشتیبانی کند. حال اگر ولتاژ ورودی، بیشتر یا کمتر از این مقدار استاندارد دوربین باشد نویز اتفاق می افتد.

 
 
 

8- نشتی برق از هادی های اطراف

گاهی ممکن است مثلا فیش های BNC به فلزات موجود که در سقف یا دیوار قرار دارد وصل شوند. از آنجایی که فلزات می تواند رسانای برق محیط اطراف هر چند در مقدار کم باشند، این جریان از طریق BNC وارد کابل تصویر شما می شود.  بنابراین شاهد نویز در تصویر خواهید شد. لذا برای جلوگیری از بروز چنین مشکلی بهتر است فیش های خود را عایق کنید.

 
 
 

9- پارگی کابل

در صورتی که هیچ یک از عوامل گفته شده اثرگذار نبودند حتما مسیر کابل را چک کنید که کابل دچار پارگی نشده باشد. در مسیرهای طولانی ممکن است وجود عوامل خارجی زیادی باعث آسیب رساندن به کابل شود.

 
 
 

نتیجه گیری

به صورت کلی وجود نویز در دوربین مداربسته یک امر طبیعی است. ولی با رعایت اصول استاندارد و ایمنی می توان این مشکل را به حداقل رساند. حتما جهت کابل کشی دوربین مداربسته از داکت جداگانه استفاده کنید. همچنین سعی کنید جهت افزایش کارایی و طول عمر سیستم نظارتی خود از تجهیزات جانبی با استاندارد بالا استفاده کنید.

 

 

  1. ردیاب   خرید دوربین مدار بسته   قیمت نصب دوربین مدار بسته  دوربین مداربسته هایک ویژن

 

دوربین مداربسته مخفی چیست؟

دوربین های مخفی مناسب برای مواقعی هستند که هدف زیر نظر گرفتن رفتار و حرکات افراد و یا حفاظت از اموال و وسایلی خاص است. دوربین های مخفی را در اشکال مختلفی می سازند که معمولا شبیه دوربین به نظر نیامده و جلب توجه نکنند. مانند دتکتور یا آشکارسازهای دود، دوربین های مخفی لامپی، سنسور های حرکت PIR و دیگر اشیاء غیر قابل تشخیص.

چگونه متوجه شویم در مکانی دوربین مخفی نصب شده است؟

سوالی که از طرف اغلب کاربران مطرح می شود این است که چگونه متوجه شویم در مکانی دوربین مخفی نصب شده است؟ واقعیت این است که دوربینی با عنوان مخفی وجود ندارد. در بازار دوربین هایی با ابعاد بسیار کوچکی تولید می شوند که با نام پینهول یا مینیاتوری شناخته می شوند و از آنها به دلیل سایز کوچکشان می توان به عنوان دوربین مخفی استفاده نمود. این نوع دوربین ها  معمولا در سایزهای مختلفی تولید می شوند. اما کوچکترین آنها معمولا اندازه ای برابر با یک حبه قند دارد که می توان آن را در هر شی که مشتری انتخاب می کند، پنهان نمود. گویا نصب و استفاده از این دوربین ها به صورت مخفی نیاز به مجوز قانونی دارد.

نحوه تشخیص دوربین مخفی در محل

گاهی وجود نگرانی های پیرامون این موضوع که برخی از مکان های عمومی یا غیر عمومی دارای دوربین هست یا خیر برای برخی از کاربران مطرح می گردد. و این سوال برایشان پیش می آید که چگونه باید تشخیص دهیم که دوربین مخفی در محل نصب است. خب، یکی از راه حل های موجود، دنبال کردن رد سیم کشی های دوربین است که با کمی دقت می توان از روی سیم کشی های موجود وجود دوربین را تشخیص داد. با این حال ممکن است دوربین نصب شده در محل بدون سیم بوده و سیم کشی هم وجود نداشته باشد.

یک راه حل ابتکاری دیگر این است که در اتاق تاریک یک لوله کاغذ توالت خالی و یک چراغ قوه یا چراغ گوشی را برداشته و لوله را مانند دوربین دوچشمی روی یک چشم بگذارید و چشم دیگر را ببندید حال با چراغ قوه محیط را بررسی کنید و از طریق لوله نگاه کنید اگر نور ریز درخشانی دیدی احتمال دارد که در مکان مورد نظر دوربین مخفی کار گذاشته شده باشد.

آیا دستگاهی وجود دارد که به وسیله آن بتوان وجود دوربین را تشخیص داد؟

 به طور کلی پاسخ منفی است اما دستگاه های بسیار پیشرفته ای وجود دارند که این کار را انجام می دهند اما هزینه بسیاری بالایی داشته و معمولا در دسترس عموم نیستند. کاری که در نهایت می توان انجام داد شامل موارد زیر است که البته بازده صددرصدی ندارند.

  1. جستجوی محیطی: که می تواند از طریق دنبال کردن سیم کشی ها باشد و یا اینکه به صورت فیزیکی هر گونه ردی از وجود دوربین را در محل جستجو نمود.
  2. استفاده از نرم افزار: برخی از نرم‌ افزارهای ساده و رایگان وجود دارند که بوسیله آنها می توانید وجود دوربین‌ مداربسته را با استفاده از گوشی موبایلتان شناسایی کنید.
  • نرم افزار Hidden Camera Detector برای اندروید
  • نرم افزار Hidden Camera Detector برای iOS

کاربرد دوربین های مخفی

  • نظارت بر عملکرد برخی از پرسنل در مشاغل خاص مانند پرستار کودک و یا مربی مهد
  • در موارد حقوقی و قانونی مانند امور مربوط به پلیس
  • نظارت بر برخی از اموال و دارایی های خاص که در صورت استفاده از دوربین های معمولی سارقین متوجه دوربین شده و اتصال آن را قطع می کنند بهتر است از دوربین مخفی استفاده شود.

https://tiamcctv.com/calculate-ups-for-cctv/

42

https://tiamcctv.com/product/dvr-208u-f1/

43.4

https://tiamcctv.com/face-recognition-contactless-solutions-for-a-secure-world/

44.8

https://tiamcctv.com/product/td-3532b8-a2-2/

1

https://tiamcctv.com/product/td-7524as1d-ir1/

5.3

https://tiamcctv.com/product/nx-dvr104-t4/

5.8

https://tiamcctv.com/product/td-9422e3d-pe-ar3/

5.8

https://tiamcctv.com/product-category/accessories/network-cable/

8

https://tiamcctv.com/product-tag/مهر-تجارت/

8.8

https://tiamcctv.com/product/td-9442e3d-pe-ar3/

8.8

https://tiamcctv.com/product/nx-dvr116-h1/

10.3

https://tiamcctv.com/product/dvr-204g-f1/

11

https://tiamcctv.com/product/nx-dvr216-t4/

23.5

 



:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 51
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت

انتقال تصویر دوربین مداربسته در باور عموم غیرممکن است اما امکان پذیر است. چندین راه برای انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت وجود دارد. البته به دلیل بسترسازی و وجود اینترنت در هر جایی، انتقال تصویر با اینترنت بسیار ساده تر است. همچنین توجه داشته باشید که برای ضبط تصاویر اصلا نیازی به اینترنت نمی باشد.

 
 

نصب دوربین مداربسته بدون اینترنت

نصب دوربین مداربسته های مداربسته بر اساس نوع تکنولوژی دوربین به صورت آنالوگ و تحت شبکه (IP) صورت می گیرد. جهت ضبط فیلم دوربین مداربسته بدون اینترنت، تنها کافی است که دوربین مداربسته آنالوگ را به DVR و دوربین IP را به NVR وصل کنید. در این صورت تمامی تصاویر در هارد دستگاه  ضبط شده و هم می توانید به صورت آنلاین تصویر را در مانیتور مشاهده کنیم.

 
 
 

مشاهده تصاویر دوربین مداربسته در کامپیوتر بدون اینترنت

جهت مشاهده تصاویر DVR و دوربین ههای تحت شبکه را از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر و بدون اینترنت حتما باید کامپیوتر و یا لپ تاپ شما به شبکه Local (شبکه داخلی سازمان) وصل کنید. سپس باید گزینه پلاگین Active X Controls را فعال نمایید. جهت فعال کردن Active X ها مراحل زیر باید انجام بگیرد:

  • اینترنت اکسپلورر را اجرا کنید.
  • سپس وارد منوی Tools آن شوید و Internet Options را انتخاب کنید.
  • بر دکمه Security در بالای پنجره و سپس دکمه Custom level کلیک کنید.
  • سپس پنجره تنظیمات امنیتی باز می شود. در پایین صفحه تنظیمات Active X Controls قرار دارد. سپس باید گزینه “Prompt” یا “Enable” را فعال نمایید.
  • بعد از اعمال تغییرات روی OK کلیک کنید.

بنابراین شما دیگر می توانید تصاویر دوربین مداربسته را ازریق شبکه Local خود ببینید.

 
 
 

انتقال تصویر دوربین مداربسته از طریق وایرلس

یکی از روش های انتقال تصویر بر روی موبایل بدون اینترنت استفاده از دوربین های وایرلس می باشد. اما این دوربین ها محدودیت مسافت دارند و از طرفی اگر مانعی بر سر راه دوربین باشد انتقال تصویر به درستی انجام نمی شود. این دوربین ها نهایت بتوانند تا شعاع 100 متری عملیات انتقال تصویر را انجام دهند. به دلیل محدودیت های مسافتی که این دوربین دارد و حساسیت های امنیتی، مشاورین نصب دوربین مداربسته این مدل از دوربین ها را چندان توصیه نمی کنند.

 
 
 

انتقال تصویر بدون اینترنت با استفاده از آنتن‌های رادیویی بلند

با استفاده از آنتن های رادیویی مانند NANO Station می توان انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت را انجام دهیم. پس از نصب دوربین و اتصال آن به DVR یا سرور دوربین مداربسته در مبدا می توان از طریق امواج رادیویی تصاویر را به محل مقصد منتقل کرد.

 
 
 

انواع انتقال داده به کمک امواج رادیویی

  • نقطه به نقطه (Point to Point)
  • چند نقطه به یک نقطه (Multi Point To Point)
 
انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت
 
 

نقطه به نقطه (Point to Point)

در انتقال نقطه به نقطه، یک نقطه به عنوان مبدا در نظر گرفته می شود و یک نقطه مقصد. البته اطلاعات می تواند به صورت دو طرفه انتقال کند و اطلاعات از مقصد به مبدا ارسال شود. در انتقال رادیویی دو آنتن باید دید مستقیمی به هم داشته باشند و هیچ مانعی بر سر راه آن نباشد. در غیر این صورت انتقال اطلاعات با مشکل مواجه خواهد شد. برای رفع این مشکل می توان از دکل استفاده کرد.

به عنوان مثال اگر یکسری دوربین در نقطه A قرار داشته باشد. می توان با کمک این آنتن ها اطلاعات را به نقطه B که دستگاه DVR یا NVR وجود دارد؛ انتقال داد. این مدل برای کارخانه هایی مناسب است که می خواهند انبار خود را چک کنند. لذا هزینه کابل کشی دوربین از انبار به کارخانه که سرور و یا دستگاه ضبط تصاویر قرار دارد بسیار هزینه بر خواهد بود. بنابراین این روش با قیمت بسیار پایین تر جوابگو خواهد بود.

 
انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت
 
 

چند نقطه به یک نقطه (Multi Point To Point)

در نوع انتقال چند نقطه به یک نقطه، در واقع یک نقطه مقصد می باشد و بقیه نقاط مبدا. در این مدل تمام آنتن ها اطلاعات خود را با اکسس پوینت به اشتراک می گذارند. در این مدل ممکن است استیشن ها (آنتن ها) با هم تبادل اطلاعات داشته باشند.

 به عنوان مثال یک محوطه بسیار بزرگ مثلا باغ باید در چهار نقطه آن دوربین نصب کرد. بنابراین کافی یک آنتن در ساختمان مرکزی قرار داد.

سپس هر دوربین را به یک رادیو (استیشن) متصل کنید و آنتن رادیو باید به سمت اکسس پوینت یا همان انتن مرکزی (مقصد) باشد. بنابراین شما می توانید خیلی راحت و بدون نیاز به کابل کشی بیش از حد (کاهش هزینه ها) از تمام نقاط دلخواه تصویر داشته باشید.

 

انواع آنتن های رادیویی

Flat: این نوع آنتن دارای زاویه ای با تابش ۹۰ درجه دارد.

Omni : زاویه تابش این نوع آنتن ۳۸۰ درجه است و جهت استفاده اکسس پوینت مناسب تر می باشد.

Sector: زاویه تابش این نوع آنتن دارای ۱۲۰درجه است. این مدل جهت دکل مخابرات بسیار مناسب تر است.

 
 
 

طریقه نصب آنتن رادیویی NANO Station چگونه است؟

هنگام نصب آنتن رادیویی باید به موارد زیادی دقت کنید، از جمله:

باند فرکانس: جهت اتصال دو آنتن رادیو باید در هر قسمت باند کاری وجود داشته باشد. در تکنولوژی WIFI دو عدد باند ۲.۵ و ۵.۹ قرار دارد.

فواصل: فاصله هنگام نصب آنتن های رادیویی بسیار مساله مهمی می باشد. جهت این کار باید آنتنی را انتخاب کنید که در این مسافت برد مناسبی دارد و استاندارد است.

زاویه تابش: هر یک از این آنتن ها دارای زاویه تابش مشخصی هستند که در بخش انواع آنتن رادیویی گفته شده است. لذا هر زاویه آنتنی که در مبدا در نظر دارید باید آنتن مقابل آن نیز در همان زاویه نصب شود.

پهنای باند: قبل از خرید آنتن رادیوی حتما مقدار پهنای باند آن توجه کنید. جهت اندازه گیری پهنای باند نرم افزارهای مخصوص وجود دارد که می تواند به شما کمک کند.

فرکانس: جهت داشتن یک مسیری پایا و مناسب باید فرکانسی انتخاب شود که خلوت تر باشد. لذا مواردی که در این بخش باید توجه شود ارتفاع، سطح نویز و… است.

 

  1. سیستم امنیتی یکپارچه    خانه های هوشمند    فروشگاه اسمارت سکیوریتی   نمونه های شهر هوشمند

 

تکنولوژی Exir در دوربین مدار بسته چیست؟

همانطور که میدانید و در مقاله های قبلی نیز به طور کامل توضیح دادیم دوربین های دید در شب با استفاده از LED های مادون قرمز IR  قادرند تا تصاویر را در شب و تاریکی که ضبط کنند. دوربین های مداربسته هایک ویژن با استفاده از تکنولوژی جدید مادون قرمز Exir که توسط این شرکت ابداع گردیده است قادرند تصاویر را با کیفیت بهتری نسبت به دوربین های IR قدیمی ارائه دهند. دوربین های مداربسته با قابلیت اکسیر عملکرد بسیار خوبی در نور کم داشته و در هر دو محیط های داخلی و خارجی تصاویر با کیفیتی را ارائه می دهند.

 برخی از مزایای فناوری EXIR

  1. منبع نور بسیار قوی و قدرت نور LED بهبود یافته

با استفاده از تکنولوژی پیشرفته در نحوه انتشار نور و  قطعات الکترونیکی بسیار کم ضخامت در حد میکرومتر، می توان تا 30 درصد شاهد افزایش بهره وری در کیفیت روشنایی ایجاد شده در محیط باشیم. علاوه بر این نسبت به تکنولوژی موجود در دوربین های قدیمی تر که دارای خروجی نور 750mV بودند، تکنولوژی اکسیر دارای خروجی 1050mV است و می تواند نور قوی تری را در مسافت و بردهای بیشتر منتشر کند.

  1. استفاده از LED های پیشرفته با ابعاد مستطیل شکل برای استفاده بهینه از نور

برای دست یابی به حداکثر بهره وری از نور مادون قرمز منتشر شده، دوربین های هایک ویژن با قابلیت EXIR، می توانند نور را در فرم های مستطیل شکل منتشر کنند. این مزیت منجر به بهبود و افزایش بهره وری و کاهش آلودگی های نوری موجود در محیط می گردد.

  1. ایجاد روشنایی یکنواخت

با استفاده از تکنولوژی EXIR روشنایی نور IR  به صورت یکنواخت در محیط منتشر می گردد. وجود این مزیت باعث شده تا مسائل و مشکلات مربوط به LED های قدیمی تر مانند تمرکز بیش از حد نور در مرکز تصویر و  تاریک ماندن گوشه های تصویر را از بین می برد. علاوه بر این، این مزیت باعث می گردد تا دوربین های مداربسته هایک ویژن از دوام و طول عمر طولانی تری برخوردار بوده و صرفه جویی بیشتر در مصرف انرژی صورت پذیرد.

  1. قیمت جی پی اس حیوانات  هایک ویژن تهران  ردیاب سالمندان   آداپتور صنعتی

 

 



:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

کابل SFTP چیست و چه تفاوتی با UTP، FTP و STP دارد

جهت انتقال اطلاعات در سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه از انواع کابل های شبکه مانند Cat5, Cat6, Cat7 و … استفاده می شود. هر یک از این کابل ها از نظر عایق بندی یا محافظ و شیلد به انواع کابل SFTP ،STP ،UTP و FTP و… تقسیم بندی می شوند. این کابل ها چه تفاوتی دارند و مشخصاً کابل SFTP چیست. در ادامه به توضیح هر یک از انواع کابل های شبکه به خصوص کابل SFTP و کاربرد آنها می پردازیم. ضمن این که به تفاوت ظاهری و عملکردی آنها نیز اشاره خواهیم داشت.

 
 

کابل شبکه UTP چیست ؟

واژه UTP مخفف عبارت Unshielded  Twisted Pair  به معنای زوج های بهم تابیده بدون شیلد است. این مدل از کابل های شبکه از جفت سیم هایی تشکیل شده اند که دو به دو به هم تابیده شده است. کابل های شبکه UTP با وجود نویزپذیری نسبت به سایر کابل های شبکه محافظ دار جزء پرکاربردترین و مقرون به صرفه ترین کابل های شبکه هستند. کابل UTP به دلیل عدم وجود شیلد و محافظ نسبت به سایر انواع کابل های شبکه نویز و پارازیت روی آنها تاثیر بیشتری می گذارد. اما انتقال اطلاعات در این مدل از کابل ها متعادل تر است. از این کابل ها بیشتر در محیط هایی استفاده می شود که نویز کمتری وجود داشته باشد.

 
 
 

کابل شبکه STP چیست؟

کابل STP مخفف عبارت Shielded  Twisted Pair به معنی کابل دارای شیلد است. در واقع کابل های STP دارای یک محافظ بافته شده در ساختار داخلی کابل هستند. در نظر داشته باشید هیچ فویل داخلی در آنها به کار نرفته است.

 
 
 

کابل شبکه FTP چیست؟

کابل FTP مخفف عبارت Foiled Twisted Pair به معنای کابل دارای محافظ فویل است. این کابل در زیر روکش خود دارای یک محافظ آلومینیومی است. این کابل نسبت به UTP در برابر نویز و پارازیت مقاومت بالاتری دارد. ممکن است در برخی مقالات با کابل FUTP مواجه شوید، این کابل نیز همان کابل FTP است. U به Unshielded اشاره دارد و به مفهوم این است که زوج سیم های تابیده شده در این نوع کابل شبکه حفاظ و شیلدی ندارند.

 
 
 

کابل شبکه FFTP چیست؟

کابل FFTP مخفف عبارت Foiled With Foiled Twisted Pairs به معنای کابل دارای محافظ فویل در دو بخش است. این نوع کابل دارای یک محافظ فویل کلی و محافظ نواری فویل برای هر جفت سیم تابیده شده به طور جداگانه است. این کابل ها مشابه کابل های FTP (یا F/UTP) هستند، به انضمام محافظ فویل در اطراف هر جفت سیم تابیده شده. ساختار کابل به گونه ای طراحی شده است که مونتاژ را با محافظت بیشتر در برابر تداخل جفت های سیم های مجاور و سایر کابل ها، RFI و EMI (تداخل الکترومغناطیسی بالا) محافظت کند.

 
 
 

کابل شبکه SFTP چیست؟

کابل SFTP چیست ؟ SFTP مخفف Screened Fully shielded Twisted Pair به معنی “زوج‌های به هم تابیده تماما غلافدار” است. کابل SFTP دارای یک روکش فلزی اضافی برای کاهش اثر پارازیت است. کابل SFTP بسیار مشابه کابل FFTP است. به این ترتیب که زوج سیم های تابیده شده هر کدام به طور جداگانه با فویل محافظت می شوند و تمام آنها نیز به طور کلی محافظ دارند. تفاوت SFTP با FFTP در نوع محافظ کلی سیم هاست. در FFTP محافظ به صورت فویل است و در SFTP از شیلد با بافتی انعطاف پذیر و از نظر مکانیکی محکم استفاده شده است. این نوع از محافظ به کاهش تداخل سیم های مجاور و سایر کابل ها کمک می کند. البته به تمام کابل هایی که در آنها شیلد محافظ تعبیه شده است در اصطلاح عموم SFTP گفته می شود فارغ از این که فویل در کاور کلی یا زوج سیم ها به کار برده شده باشد. چرا که S در نام آنها معرف استفاده از شیلد در کابل است. در گروه بندی جدید به کابل هایی که زوج سیم های آنها به صورت زوج زوج با فویل محافظت می شوند CAT7 گفته می شود در واقع گتگوری این کابل ها را مجزا کرده اند.

 
کابل SFTP چیست
 

چه تفاوتی میان کابل شبکه UTP و SFTP وجود دارد؟

کابل UTP  دارای 4 زوج سیم به هم تابیده ای است که توسط هیچ لایه محافظ از جنس فویلد و شیلد محافظت نمی شود. این محافظ نه به صورت کلی و نه به صورت جداگانه وجود ندارد. اما در پاسخ به کابل SFTP چیست به زوج های بهم تابیده ای اشاره شد که علاوه بر ژاکت محافظتی به وسیله شیلد و فویل نیز محافظت می شوند. به همین دلیل است که کابل UTP نسبت به SFTP ارزان تر است.

 
 
 

شباهت کابل شبکه SFTP و UTP

  • هر دو از 4 سیم زوج به هم تابیده شده تشکیل شده است.
  • روکش هر دو نوع کابل می تواند از نوع PVC و یا LSZH باشد.
  • مغزی یا همان هادی کابل از جنس مس است.
  • هر دو کابل در تمامی گروه های Cat قابل تولید هستند.
 
 
 

چه نوع کابل شبکه ای بخریم؟

1- توجه به ساختار کابل: تمامی کابل های شبکه از 8 تا سیم که به صورت دو به دو بهم تابیده شده تشکیل شده است. اما از نظر ساختاری و لایه محافظ با هم تفاوت هایی دارند. کابل های SFTP اغلب 500 متری هستند و کابل های UTP 350 متری. اگر شبکه شما در نزدیکی کابل های برق و یا ماهواره قرار دارد، برای جلوگیری از نویز بهتر است از کابل SFTP استفاده کنید. در غیر این صورت کابل UTP به دلیل وزن و قیمت کمتری که دارد با صرفه تر است.

2- گروه کابل شبکه: به طور کلی کابل شبکه جدا از ساختاری در آنها وجود دارد، از نظر سرعت و پهنای باند به گروه های مختلفی تقسیم می شوند. این گروه بندی کابل های شبکه را با عبارت Cat که مخفف عبارت Category است و عدد مقابل آن که ورژن کابل است، نشان داده می شود. البته امروزه اغلب از Cat 5 به بالا در شبکه استفاده می کنند. در ایران  بیشتر از کابل های Cat6 در کابل کشی شبکه استفاده می شود. این کابل ها قادرند سیگنال را تا سرعت 10 گیگابیت ارسال و جابجا کنند. اما این سرعت تا فاصله حدود 50 متری پشتیانی می شود در فواصل بیشتر حدود 100 متر انتقال با سرعت حداکثر 1 گیگابیت امکان پذیر خواهد بود. به صورت کلی تفاوت بین گروه بندی کابل ها بر اساس سرعت انتقال آن هاست که هر چه بیشتر باشد شماره کتگوری بالاتر می رود.

3– کاربرد کابل شبکه: کابل شبکه CAT6 UTP را اغلب در داخل مجموعه استفاده می شود. کابل CAT6 SFTP اغلب در خارج از مجموعه به کار گرفته می شود. کابل های شبکه Outdoor اغلب به رنگ مشکی است. کابل های Indoor اغلب به رنگ های مختلف تولید می شود.

نکته: عموما نوع رایج کابل SFTP نوع Outdoor آن است. بنابراین استفاده از کابل SFTP علاوه بر کاهش اثرات نویز و تداخل الکترومغناطیسی، به منظور محافظت در برابر باران و باد و آفتاب در محیط های خارجی مورد استفاده قرار می گیرد. با این توضیحات اگر تنها هدف شما حفاظت در برابر پوسیدگی کابل است، کابل های UTP Outdoor که فاقد شیلد هستند گزینه ای ارزان تر و کاملا بهتری برای این هدف محسوب می شوند.

 
 
 

برندهای معتبر کابل شبکه

Prysmian: پریسمیان یک شرکت چند ملیتی ایتالیایی است. از بهترین تولید کننده های کابل شبکه که تمرکز اصلی آن روی کابل است.

Legrand: لگراند یک شرکت فرانسوی است و یکی از بزرگترین مطرح ترین برند در صنعت برق و الکترونیک است. تولیدات این شرکت تجهیزات پسیوی مثل کیستون، پچ کورد، پچ پنل و… است. البته این شرکت در تولیدات کابل شبکه از برترین برندها در دنیاست.

Nexans: نگزنس یک شرکت فرانسوی در تولید تجهیزات شبکه است. برند نگزنس از مطرح ترین ها در دنیای کابل شبکه است. از تولیدات این شرکت می توان به انواع کابل شبکه Twisted pair و فیبر نوری اشاره کرد.

Belden: بلدن یک شرکت آمریکایی و فعال در حوزه الکترونیک است. کابل شبکه بلدن یکی از بهترین انتخاب‌ها برای مشتریان است.

 

 

  1. پکیج کامل دوربین مداربسته  دوربین مدار   نصب دوربین مداربسته  هایک ویژن تهران

آشنایی با AWB و اهمیت تعادل نور سفید در دوربین مداربسته

یکی از عواملی که در تصاویر ارائه شده توسط دوربین های مداربسته اهمیت ویژه ای دارد توانایی و نحوه ارائه رنگ ها و کیفیت آنهاست. هرچه رنگ ها زنده تر و واقعی تر به نظر برسند نشان دهنده کیفیت بالای دوربین شماست. در این راستا تولیدکنندگان دوربین های مداربسته دست به ابداع فناوری هایی برای تنظیم نور سفید در تصاویر زده اند که AWB یکی از آنهاست و در ادامه به معرفی آن می پردازیم.

همانطور که می دانیم چشم انسان دارای قابلیت های شگفت انگیزی است. برای مثال می تواند در حضور منابع نوری مختلف به خوبی با محیط تطابق پیدا کرده و عمل تجزیه و تفکیک نور سفید را انجام دهد که نتیجه آن تولید رنگ هایی زنده و طبیعی است.

تا پیش از این قابلیتی در> دوربین های مداربسته وجود نداشت که قادر به تجزیه مناسب نور سفید و ارائه تصاویر با کیفیت رنگ بالا باشد و دوربین های مداربسته اغلب در تجزیه و تفکیک نور سفید دچار مشکل می شدند و حتی بعضا تصاویری با زمینه رنگی سبز، نارنجی و آبی ارائه می دادند. به خصوص اگر تصویر تحت تاثیر یک رنگ غالب بوده باشد و یا اینکه هیچگونه نور سفیدی با منبع طبیعی وجود نداشته باشد. بنابراین با الگو قرار دادن این قابلیت در چشم انسان قابلیتی با نام AWB ابداع گردید.

AWB در دوربین مدار بسته چیست؟

فناوری (AWB (Automatic White Balance برای ایجاد تعادل در رنگ سفید در دوربین های مدار بسته است که منجر به تفکیک پذیری صحیح نور سفید و در نتیجه بوجود آمدن رنگ های واضح و با کیفیت در تصاویر می گردد. با استفاده از این فناوری دوربین می تواند بالانس رنگ سفید را در حضور منابع نوری مختلف به خوبی تنظیم نموده و تصاویری عاری از رنگ های غیر طبیعی و ناموزون ارائه دهد.

شاید قابلیت AWB با نام تعادل اتوماتیک رنگ سفید نیز به گوشتان بخورد. لازم به ذکر است که امروزه این قابلیت در اکثر دوربین های مداربسته وجود دارد و به وسیله آن دوربین می تواند نور موجود در تصویر را پردازش نموده و بهترین تعادل رنگ سفید را در تصاویر ایجاد کند.

ATW و تفاوت آن با AWB

تکنولوژی جدیدتری با نام (ATW (Auto Tracking White Balance در دوربین های مدار بسته جایگزین AWB شده است. در این قابلیت برای دستیابی به تعادل رنگ سفید در تصاویر از یک الگوریتم از پیش تعیین شده استفاده می گردد. در این حالت حتی در صورت عدم وجود منبع نور سفید در محیط دوربین قادر به تنظیم و نمایش صحیح رنگ ها با استفاده از آن الگوریتم است. دوربین هایی با این قابلیت می توانند حتی در شرایط نوری نامساعد طرحی یکنواخت و با کیفیت از رنگ ها در تصویر ارائه دهند.

 

اپلیکیشن ساخت فروشگاه رایگان

اپلیکیشن کالا یاب

فروشگاه ساز حرفه ای

فروشگاه ساز اندروید

فروشگاه ساز رایگان فارسی

فروشگاه ساز رایگان اندروید

اپلیکیشن فروشگاه ساز رایگان

فروشگاه یاب حرفه ای

پلتفرم فروشگاه ساز

 



:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 


۱۰ تکنولوژی جدید در دوربین های مداربسته

تکنولوژی های جدید در دوربین مداربسته : سرعت تغییرات زندگی بشر به حدی زیاد شده است که عملا شناخت تمام فناوری ها و تکنولوژی های مختلف برای ما امری غیر ممکن شده است. تنها در طول دو دهه گذشته می توان هزاران فناوری جدید در حوزه ها و صنایع مختلف نام برد که زندگی امروز بشر را دستخوش تحولات بزرگ کرده است. از ورود اینترنت به زندگی روزمره انسان تا گسترش گوشی های هوشمند و حرکت به سمت هوشمند سازی خانه ها و شهرها تا خلاقیت های تخصصی در صنایعی مانند نظارت تصویری از جمله تحولاتی است که تنها در دو دهه گذشته توسعه یافته است. در این مطلب می خواهیم با ده مورد از فناوری های درخشان صنعت امنیت بیشتر آشنا شویم که هر کدام به شکلی مجزا می تواند امنیت بیشتری به ما هدیه کند.

 

تکنولوژی شمارش افراد (People Counting)

همانطور که از نام این فناوری مشخص است، عملیات شمارش افراد محیط توسط این دوربین انجام می شود. در این تکنولوژی شما این امکان را دارید که با مشخص کردن یک ناحیه در تصویر دوربین مدار بسته تعداد افرادی که وارد یا خارج می شوند را در یک گزارش مجزا به شما ارائه دهد. این ویژگی محدود به شمارش افراد و انسان ها نیست و برای مثال می توانید برای شمارش وسایل نقلیه نیز از این تکنولوژی استفاده کنید.

تکنولوژی تشخیص چهره ( Face Detection )

فناوری تشخیص چهره یکی از جنجالی ترین تکنولوژی های توسعه یافته در دوربین های مداربسته به حساب می آید که هم طرفداران و هم منتقدان بسیاری در سراسر جهان دارد. از یک طرف این فناوری می تواند به بالا بردن امنیت شهرها و نظارت سازمان ها کمک کند و از طرف دیگر می تواند تهدیدی علیه آزادی های مدنی و آزادی های اجتماعی توسط دولت ها به حساب آید. از نظر عملکردی این فناوری می تواند چهره اشخاص را به وسیله هوش مصنوعی آنالیز کند و در صورت داشتن یک دیتا بیس قوی می تواند هویت افراد را در کمترین زمان ممکن تشخیص دهد. این موضوع در مکان های امنیتی مانند فردگاه ها و مبادی ورودی و خروجی کشورها بسیار مهم است.

 

 

Face Detection

 

 

تکنولوژی  اشیاء جامانده و یا گم شده( Left Objects )

فناوری بعدی که می خواهیم توضیح دهیم به تکنولوژی اشیا گم شده یا Left Object مشهور است. این فناوری به این شکل عمل می کند که در یک ناحیه از پیش تعریف شده تمام اشیا را بررسی می کند و در صورت حذف شدن یک شی از آن ناحیه یا اضافه شدن شی جدید به آن شروع به زدن آلارم می کند. از این فناوری در ساختمان های اداری، فروشگاه ها و در مکان های عمومی حساس مانند فرودگاه ها و ترمینال ها می توان استفاده کرد. برای مثال در شرایط احتمال بروز خطرار تروریستی و بمب گذاری ها این دوربین ها می توانند به مسئولان امنیتی ساختمان های عمومی و دولتی کمک زیادی کنند.

 

 

Left Objects Left Objects

 تکنولوژی WDR و D-WDR

این تکنولوژی به دوربین امکان می دهد که در شرایطی که نور محیط تغییر می کند تصاویر کیفیت بالاتری داشته باشند. برای مثال هنگامی که شما دوربین را در ورودی یک ساختمان یا مجموعه قرار می دهید و افراد از محیط پر نور به داخل مجموعه بروند و یا برعکس ، چهره افراد در دوربین به بالاترین کیفیت ممکن نمایش داده شود. در حالی که در یک دوربین معمولی چهره افراد در این شرایط بصورت تیره و نا واضح نشان داده می شود.

در کل تکنولوژی WDR و D-WDR یکی میباشد. با این تفاوت که عملکرد D-WDR به مراتب بهتر از WDR میباشد. از این تکنولوژی در محیط های که دوربین روبروی پنجره یا ورودی اماکن های که نور زیادی دارند استفاده میشود. این تکنولوژی در دوربین ها یک آیتم بسیار مهم محسوب میشود. یک آیتم ضروری برای تشخیص چهره و حتی تشخیص پلاک به شمار میرود.

 

 

تکنولوژی WDR

 تکنولوژی BLC

فناوری BLC هم به مانند فناوری WDR به نوعی نور پس زمینه محیط رو تنظیم می کند تا از این طریق بتوانیم تصاویر واضح تری داشته باشیم. تفاوتی که این فناوری با WDR دارد این است که بجای ایجاد تعادل نوری بین نقاط کم نور و پرنور، اقدام به محو کردن نقاط پر نور تصویر می کند. از نظر فنی این فناوری را مکمل تکنولوژی WDR می باشد و بیشتر برای محیط هایی که سایه روشن دارند استفاده می گردد.  یکی از شرکت های پیشرو در زمینه توسعه فناوری های نوین حفاظت تصویری شرکت هایک ویژن است و در صورت نیاز به شمار توصیه می کنیم از این برند برای تامین تجهیزات امنیتی استفاده کنید.

 

 

تکنولوژی BLC

 

تکنولوژی ضبط قسمتی از تصویر با کیفیت بالا (ROl)

این قابلیت به شما امکان ضبط قسمتی از تصاویر با کیفیت بالا و ما بقی تصویر باکیفیت پایین تر را می دهد، از این ویژگی دوربین های مدار بسته می توان در زمان کمبود میزان ظرفیت هارد دیسک شما و همچنین توجه بیشتر به منطقه مورد نظر استفاده کرد.

تنظیمات Ristricted Area  ( ورود و خروج به محدوده ) در این فناوری کاربردهای بسیار بالایی دارد. با استفاده از این تنظیمات  شما می توانید یک منطقه ای را به عنوان محدوده غیر قابل ورود یا منطقه حساس مشخص کنید و زمانی که افراد یا سوژه ای وارد این محدوده شود، به شما اعلام شده و یا زنگ خطر به صدا در آید.

 

 تکنولوژی HLC

این فناوری برای تکمیل فناوری پلاک خوان توسعه یافته است و در دوربین های دید در شب و پلاک خوان اهمیت فراوانی دارد. نحوه عملکرد این فناوری به این شکل است که نور شدید محیط  که ناشی از منبع قوی نوری است را حذف کرده و تصاویر با کیفیت بیشتری ایجاد می کند. برای مثال هنگامی که دوربین پلاک خوان اقدام به ثبت پلاک اتوموبیل ها در تاریکی می کند به دلیل نور شدید چراغ اتوموبیل این تصاویر با اخلال روبرو می شود. این فناوری نور شدید چراغ اتوموبیل را کاهش می دهد تا پلاک اتوموبیل به صورت واضح و خوانا ثبت شود.

 

 

تکنولوژی HLC

 

تکنولوژی EIS

این تکنولوژی در دوربین مدار بسته برای از بین بردن نویز و تاری تصویر استفاده میشود، در واقع این تکنولوژی به عنوان یک تثبیت کننده تصویری میباشد. عموما از دوربین هایی با این تکنولوژی در پارکینگ ها، جاده ها و مکانهای پرتردد استفاده میشود.

 

 

تکنولوژی EIS

تکنولوژی Auto Iris و P Iris

Auto Iris یک لنز موتوردار با قابلیت تنظیم خودکار Iris است که برای ضبط تصویر با کیفیت با نور مناسب، در شرایط محیطیای که میزان نور محیط متغیراست مناسب است . در مقایسه با لنز های با Iris ثابت ذستی، لنزهای Auto Iris از تکنولوژی پیشرفتهتری بهره میبرند. دوربین های مداربسته دارای تکنولوژی Auto Iris معمولا گرانتر هستند.

لنز P Iris مختص دوربین های مداربسته نظارتی توسعه داده شده و امکان تنظیم آیریس و میزان نور ورودی را بدون تغییر در میدان دید و فوکوس دوربین مداربسته، فراهم می سازد . بدین ترتیب همیشه تصویری دقیق و واضح از تمام قسمت های تصویر با مناسب ترین میزان نوردهی، خواهیم داشت.

 

تکنولوژی عبور از خط تعیین شده( Line Crossing )

دهمین مورد از ۱۰ تکنولوژی جدید در دوربین های مداربسته مربوط می شود به تکنولوژی عبور از خط تعیین شده. این فناوری به شما این امکان را می دهد تا بر روی تصویر دریافتی، خطی مشخص کنید و در زمانی که سوژه نزدیک به این خط شود آژیر خطر به صدا در آید از این تکنولوژی می توان در حفاظت پیرامونی یک کارخانه و یا زندانها و … استفاده کرد.

 

مقالات بیشتر برای مطالعه:

فناوری SenseUp در دوربین مداربسته

سرعت شاتر در دوربین مداربسته

نحوه محاسبه یو پی اس برای دوربین مدار بسته

نصب دوربین مداربسته در رستوران ها

قیمت دوربین خودرو

دستگاه DVR هیبرید

دوربین پلاک خوان

 



:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 54
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 


دوربین مداربسته شمارش افراد

دوربین مداربسته شمارش افراد : ازدحام جمعیت و موج گسترده شهر نشینی که منجر به افزایش شدید جمعیت شهرهای بزرگ شده است، موضوعیست که دغدغه مدیران شهری در سرتاسر جهان به حساب می آید. در کشور ما شهر های میلیونی و پرجمعیت در چند سال اخیر به شدت افزایش پیدا کرده است و در نتیجه نیاز به تکنولوژی های جدید برای مدیریت بیش از گذشته احساس می شود. دوربین مداربسته شمارش افراد یکی از فناوری های جدید بکار رفته در دوربین های مداربسته نسل جدید است که می تواند به راحتی میزان عبور و مرور افراد در یک مکان خاص را محاسبه کند و در صورت نیاز تمهیدات لازم را به مدیران یک مجموعه ارائه دهد.

با این حال اگر بخواهیم از این فناوری در یک مجموعه تجاری یا خدماتی استفاده کنیم باید این موضوع را به درستی و دقت مورد ارزیابی قرار دهیم که چه مکانی برای نصب دوربین مدار بسته شمارش افراد مناسب است. به هر حال این دوربین ها به همراه فناوری های دیگر هوش مصنوعی در دوربین مداربسته مانند سنسور های آلارم، اخطارهای آتش سوزی و دوربین های تشخیص چهره و … یکی از ملزومات آینده همه ما به حساب می آیند.

 

رایج ترین موارد استفاده از دوربین شمارشگر افراد

در مقدمه این متن اشاره کردیم که دوربین های مداربسته شمارش افراد برای اماکن عمومی مانند نمایشگاه ها، فروشگاه های زنجیره ای، ادارات و مکان های شهری پر رفت و آمد به شکل گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. اما این دوربین ها برای فروشگاه های بخش خصوصی با مقیاس های متوسط نیز جذاب است. مدیران این فروشگاه ها می توانند با استفاده از فناوری دوربین مدار بسته شمارش افراد میزان عبور و مرور مشتریان خود در ساعات مختلف روز و هفته را محاسبه کنند و در صورت نیاز با طراحی مسیر های رفت و آمد مشتریان در لاین های مختلف یک تجربه خرید مثبت را برای شهروندان ثبت کنند. همچنین مدیران فروشگاه ها می توانند با دیتاهای مختلف این دوربین ها استراتژی های هوشمندانه فروش و تبلیغات را تنظیم کنند.

 

نکته مهم دیگر در استفاده فروشگاه ها از دوربین مداربسته شمارش افراد این است که این دوربین ها می توانند در سازماندهی پرسنل برای خدمت رسانی بهتر نیز اطلاعات کافی در اختیار شما قرار دهند. برای مثال شمارش افرادی که به فروشگاه شما مراجعه می کنند تعداد خریداران را مشخص می کند و به شما می گوید که کدام بخش های فروشگاه بیشتر مورد توجه مشتریان قرار می گیرد. مکان های جذاب می تواند مورد ارزیابی قرار گیرد و نکات مثبت آن فضا ها به دیگر فضاها نیز منتقل شود.

 

مزایای نامبرده باعث شده تا فناوری شمارش افراد در دوربین مداربسته در یک سال گذشته با رشد چشمگیری در سرتاسر جهان مواجه شود. بر اساس آمار جهانی انتظار می رود سیستم شمارش افراد از ۹۰۰ میلیون دلار ارزشی که در سال ۲۰۱۸ داشته، تا سال ۲۰۲۵ به ۲ میلیارد دلار برسد.

 

دوربین شمارش افراد

 

تنظیمات دوربین شمارش افراد

در بازار انواع مختلفی از دوربین شمارشگر افراد تحت برند های مختلف وجود دارد و می توان همه این دوربین ها را به دو دسته کلی شمارشگر های مدت دار ( TOF) و شمارشگر های مبتنی بر مادون قرمز تقسیم بندی کرد. نکته مهم در خصوص دوربین شمارش افراد این است این دوربین ها می توانند با سیستم های دیگری مانند آنالیز ویدئو، دوربین های تحت شبکه، دوربین های تشخیص چهره و … ترکیب شوند.

برای اینکه سیستم شمارش افراد بر اساس ویدئو به شکلی مؤثر عمل کند، نصب صحیح لازم است. بر اساس مطلبی که از ACTi منتشر شده بود، در زیر نکاتی ارائه شده که برای نصب درست و اصولی یک دوربین شمارش افراد لازم هستند.

 

  • دوربین را مستقیماً بالای محل رفت و آمد افراد قرار دهید.
  • دوربین را نچرخانید.
  • اگر سرامیک کف یا شیشه پنجره انعکاس نور ایجاد می کنند، پیشنهاد می شود از پوششی مات برای کف و پنجره یا یک فرش ساده در حوزه تشخیص سیستم استفاده کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که درب ها در خط تشخیص دوربین، باز نمی شوند.

سطح نور مناسب برای عملکرد صحیح این دوربین ها بالای ۳۰۰ لوکس است؛ زیرا در تصاویر تاریک، تشخیص افراد در حال حرکت مشکل خواهد بود.

 

نکات نوردهی محیط برای عملکرد بهتر دوربین

 

  • نور مستقیم خورشید می تواند تارهای باریکی در تصویر ایجاد کند و در نتیجه کیفیت نهایی تصاویر به شدت پایین می آید. پس از نور مستقیم و شدید خورشدی در محدوده تشخیصی دوربین اجتناب کنید.
  •  تا حد امکان اشیای درخشان و براق که به شدت نور محیط را انعکاس می دهند از محدوده دوربین دور نگه دارید.
  •  نور دهی در محیط را به صورت مداوم و پایدار با یک طیف نور متعادل تنظیم کنید. عدم وجود نور کافی به مانند نور شدید می تواند کیفیت تصاویر را کاهش دهد.
  •  در تنظیمات نور دهی محیط علاوه بر شدت نور باید به ترکیب سیستم های نوردهی نیز توجه داشته باشید تا سایه های شدید در اثیر عدم توازن این سیستم بر روی اجسام ایجاد نشود.
  • رنگ نور را مطابق با محیط های واقعی تنظیم کنید تا مو را به وضوح از لباس ها تشخیص دهد. اگر رنگ مو و بدن افراد بسیار شبیه به هم باشد، ممکن است به آسانی تشخیص داده نشوند.

 

مقالات مرتبط:

EOC در دوربین مدار بسته

فناوری  DNR در دوربین مداربسته

فناوری SenseUp در دوربین مداربسته

دوربین مدار بسته وریفوکال

واتر مارک (WATERMARK) در دوربین مدار بسته

انواع میکروفن دوربین مداربسته



:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

دوربین های بی سیم تصاویر را از طریق امواج (رادیویی، وای فای و …) منتقل می کنند. سپس تصاویر توسط یک گیرنده دریافت شده و  به دستگاه های ذخیره و ضبط منتقل می شوند (دستگاه NVR ،DVR  یا سرور). به این ترتیب شما می توانید از طریق مانیتور یا هر نمایشگر دیگری به آسانی تصاویر را مشاهده نمایید. یک سیستم امنیتی بی سیم نیاز به سیم کشی کمتری داشته و از این رو دیوارها و کفپوش های شما را از هر نوع حفاری یا سیم کشی که باعث خرابی دکور شما می شود، بی نیاز می کند.

انواع دوربین بی سیم

دوربین های بی سیم به دو دسته تقسیم بندی می شوند:

  1. دوربین بی سیم دیجیتال (IP)
  2. دوربین بی سیم آنالوگ

دوربین بی سیم آنالوگ

جالب است بدانید که دوربین های آنالوگ نیز دارای انواع بی سیم هستند. دوربین بی سیم آنالوگ سیگنال های تصاویر را به سیگنال های رادیویی تبدیل نموده و به این ترتیب امکان انتقال آنها را فراهم می کنند. این دوربین ها دارای برد های متفاوتی هستند و امروزه استفاده از آنها تا حد زیادی محدود شده است.

معایب دوربین های بی سیم آنالوگ

دوربین های بی سیم آنالوگ با وجود سادگی و ارزان قیمت بودن معایب زیادی دارند که کاربرد آنها را محدود کرده است:

  1. سیگنال این دوربین ها به شدت تحت تاثیر شرایط محیطی و نویز های الکترومغناطیسی قرار می گیرد. و در صورتی که فضای موجود دارای موانع زیادی باشد که مانع از عبور سیگنال ها شود و یا شرایط جوی مناسبی در محل وجود نداشته باشد عملکرد دوربین به شدت افت خواهد کرد.
  2. از سویی دیگر امروزه تولید کنندگان برند های معتبر دوربین های مداربسته تمایلی برای تولید این دسته از دوربین های ندارند. متاسفانه تنها دوربین های بی سیم موجود در بازار ایران دوربین های با برند های ناشناخته و فیک هستند که معمولا کیفیت و ماندگاری بالایی نیز ندارند.

دوربین بی سیم دیجیتال (IP)(دوربین Wifi)

دوربین های تحت شبکه بی سیم اطلاعات را از طریق امواج (Wifi) منتقل می کنند. این امر باعث شده که دوربین قادر باشد تا حجم بیشتری از اطلاعات را با سرعت بالاتری منتقل کند. البته معمولا دوربین هایی که بر روری خود آنتن وای فای دارند از برد انتقال مناسبی برخوردار نیستند و برای اینکه بتوان حداکثر استفاده را از توان دوربین نمود باید از آنتن های حرفه ای دیجیتال استفاده کرد.

چگونه تصاویر دوربین وای فای را بر روی NVR دریافت کنیم؟

پس از نصب دوربین مداربسته بی سیم یا وای فای سوالی که مطرح می شود این است که چگونه تصاویر را بر روی دستگاه ضبط دریافت نماییم و آیا لزوما برای این کار به اینترنت نیازمندیم. خب باید بدانید که برخی از دستگاه های NVR وجود دارند که دارای قابلیت وای فای بوده و می توانند تصاویر ارسالی از دوربین را بدون نیاز به اینترنت دریافت نمایند. اما بسیار محدود و کمیاب اند. روش دیگر برای دریافت تصاویر استفاده از یک گیرنده یا اکسس پوینت در محل است که تصاویر را دریافت نموده و از طریق یک کابل شبکه به NVR منتقل می کند.

تامین برق دوربین  های بی سیم

تامین برق دوربین های بیسیم به دو صورت انجام می شود. یا مستقیما از طریق سیم کشی به منبع برق متصل می شوند و یا اینکه برخی از مدل های موجود دارای باتری داخلی هستند و بوسیله باتری تغذیه می شوند.

معایب دوربین های بیسیم

لازم به ذکر است که محدودیت هایی برای دوربین های بی سیم وجود دارد. این دوربین های به صورت کلی از ثبات کافی برخوردار نیستند. برای کارکرد مناسب یک دوربین بی سیم، باید سیگنال های پایداری جهت اتصال به شبکه برای ضبط و ذخیره تصاویر در محل وجود داشته باشد. اگر این اتصال قطع شود، دوربین بی سیم شما نمی تواند کارکرد مناسبی داشته باشد.

برد دوربین بیسیم

محدوده و قدرت سیگنال ارسالی در دوربین بیسیم به چند عامل بستگی دارد، از جمله ساختار مکان نصب و مصالح بکارفته، تعداد موانع و وسایل موجود، تعداد اتاق ها، سایر دستگاه های وایرلس موجود در محل که سیگنال تولید کرده و ممکن است با سیگنال دوربین تداخل داشته باشد. به طور کلی می توان گفت یک دوربین بی سیم نمی تواند از نقطه مرکز نصب خود خیلی دور باشد. برای مثال محدوده برد دوربین های وای فای 20 الی 50 متر در محیط های داخلی و 100 الی 200 متر در محیط های خارجی outdoor است.

  1. https://hiktejarat.com/installation-of-cctv-cameras-in-hotels/
  2. https://hiktejarat.com/product/دوربین-مداربسته-دام-تحت-شبکه-تی-وی-تی-td-9541e3/
  3. https://hiktejarat.com/product/دوربین-مداربسته-تحت-شبکه-بولت-هایک-ویژ-9/
  4. https://hiktejarat.com/product/دوربین-مداربسته-تحت-شبکه-بولت-هایک-ویژ-7/
  5. https://hiktejarat.com/دوربین-مدار-بسته/
  6. https://hiktejarat.com/hik-warranty/
  7. https://hiktejarat.com/معرفی-نرم-افزار-ivms-4200/
  8. https://hiktejarat.com/دوربین-مدار-بسته-اسپید-دام/
  9. https://hiktejarat.com/product/ds-2pt3326iz-de3/
  10. https://hiktejarat.com/ups-for-cctv/
  11. https://hiktejarat.com/product/ds-2cd1743g0-i/
  12. https://hiktejarat.com/networkcabling/
  13. https://hiktejarat.com/product/qrt-5-ac/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 



:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

استاندارد PSIA، با نام کامل Aliance Interoperability Security Physical Security است که در سال 2008 با هدف ایجاد رابط هایی استاندارد برای سخت افزارهای فیزیکی و سیستم عامل های نرم افزاری طراحی شد. استاندارد PSIA به دنبال ایجاد قابلیت سازگاری میان سیستم های امنیتی مبتنی بر شبکه می باشد. بیش از 50 تولید کننده سیستم های مداربسته از قبیل Honywell، Tyco، United Technologies، Milestone، Allegion و .. از استاندارد PSIA پیروی می کنند.

ظاهرا استاندارد و پروتکل های دوربین های مداربسته سهم بزرگی در رشد وتوسعه سریع بازار این محصولات دارند. استاندارد PSIA و ONVIF هر دو از استاندارد و پروتکل های بزرگی هستند که به طور جهانی توسط محصولات نظارتی تحت شبکه بکار گرفته شده اند. از یک طرف، این استانداردها هزینه و پیچیدگی های سیستم های نظارت تصویری را کاهش داده و از طرفی مشکل عدم سازگاری  و تعامل میان دستگاه های مختلف از برندهای متفاوت را نیز حل کرده است. در گذشته تولید کنندگان دوربین های مداربسته با مجموعه ای از استانداردهای تصاویر ویدئویی مواجه بودند که هر کدام دارای گزینه های متفاوتی بودند و همین امر انتخاب را مشکل کرده بود. در هر کدام از این پروتکل ها اشکالاتی به چشم می خورد  که سازگاری دستگاه ها را دچار نقص می کند.

تاریخچه

استاندارد ONVIF نیز در سال 2008 راه اندازی شده است، ONVIF نام اختصاری Open Network Video Interface Forum است، و سازمانی است که به رهبری شرکت هایی همچون سونی، اکسیس و بوش مدیریت می شود. پس از 8 سال فعالیت، ONVIF تبدیل به یک استاندارد جهانی می شود که قصد دارد ارتباطات و مشکلات پردازشی مابین محصولات مداربسته از برندهای مختلف را حل کند. این استاندارد در حال حاضر دارای پروفایل های S، C، G، و Q و است. این پروفایل ها با توجه به نوع کاربردشان هر کدام دارای ویژگی های اختصاصی هستند. در حال حاضر بیش از 1000 شرکت تولید کننده به عضویت ONVIF درآمده اند.

همانطور که قبلا اشاره کردیم، استاندارد PSIA و ONVIF استانداردهای اصلی در جهان هستند که توسط دوربین های مداربسته تحت شبکه مختلف استفاده می شوند. با این حال، ONVIF گروه بزرگتری از تولید کنندگان را شامل می شود و میلیون ها محصول مداربسته با استاندارد ONVIF سازگار هستند. به نظر می رسد استاندارد PSIA به دلیل عدم پشتیبانی توسط تولید کنندگان و نیز به دلیل عدم تلاش خود شرکت برای ارتقا استاندارد های خود از گردونه رقابت خارج شده است. با این حال، برخی از شرکت ها مانند هایک ویژن محصولات خود را با هر دو استاندارد PSIA و ONVIF ارائه می کنند.

تفاوت های میان استاندارد PSIA و ONVIF

از آنجا که هر دو این استانداردها ماموریت و هدف مشابهی دارند. به نظر می رسد هم تولیدکنندگان از تردید در انتخاب هرکدام رنج می برند، و هم بسیاری از کاربران نیز تفاوت بین آنها را نمی دانند. معیارهای تمایز این استانداردها شامل تشخیص دستگاه در شبکه، تنظیمات دستگاه، تحلیل رخدادها، کنترل دوربین PTZ، تجزیه و تحلیل ویدئویی، سیستم آلارم، پخش تصاویر و … است.

1. با توجه به بررسی های صورت گرفته، استاندارد PSIA دارای ویژگی های عمومی تری برای محصولات و تجهیزات مداربسته مانند اکسس کنترل ها، تجهیزات ذخیره سازی و … است. در حالی که به نظر می رسد ONVIF برای حل مشکل عدم تطابق محصولات، بیشتر بر تجزیه و تحلیل ویدئویی به ویژه در دوربین های شبکه متمرکز است.

2. استاندارد PSIA از ساختار (REST) برای خدمات دهی در وب استفاده می کند. در حالیکه، استاندارد ONVIF بر اساس استاندارد پلت های فرم باز مانند XML (برای نحوه توضیح داده ها)، SOAP 1.2 برای انتقال پیام و WSDL برای توصیف خدمات ساخته شده است. تقریبا تمامی سرویس های وب امروزی از REST برای ارائه خدمات استفاده می کنند و استفاده از آن در مقایسه با SOAP بسیار آسانتر است.

3. ONVIF می تواند 100 درصد قابلیت همکاری بین محصولات را تا آنجایی که مرتبط به تشخیص دستگاه در شبکه است، تضمین نماید. البته این امر به طور کلی به شرط استفاده از فناوری مایکروسافت محور (WS Discovery) برای مکانیسم کشف دستگاه است. این به این معنی است که همه دستگاه های شبکه سازگار با ONVIF باید روش WS Discovery را به کار گیرند.

استاندارد PSIA از چندین مکانیسم مختلف برای کشف دستگاه استفاده می کند، از جمله Bonjour، uPnP، Zeroconf. در حالی که PSIA انعطاف بیشتری برای انتخاب نوع مکانیزم برای کشف دستگاه نشان می دهد، اما در عین حال نیز منجر به پیچیدگی پروسه اتصال محصولات سازگار با PSIA می شود. به عنوان مثال، یک دوربین سازگار با PSIA که از Bonjour استفاده می کند نمی تواند با یک سیستم مدیریت ویدئویی با قابلیت پشتیبانی از UPnP کار کند، هرچند که هر دو با استاندارد PSIA سازگار هستند.

4. در مقایسه با ONVIF استاندارد PSIA نمی تواند به طور 100 درصد سازگاری میان دستگاه های مختلف را تضمین کند. دلیل آن این است که PSIA از یک قالب پیام عمومی برای رویدادها و اعلان ها استفاده می کند، در حالی که اطلاع رسانی رویدادها در  ONVIF بر اساس چارچوب WS-Notify است.

https://tiamcctv.com/product/ds-2ae7230ti-a/12.5

https://tiamcctv.com/product/ipc-b140h/13

https://tiamcctv.com/product/td-8623im30m-ar15/13.5

https://tiamcctv.com/product/ds-2ce56d8t-itme-2/17.5

https://tiamcctv.com/product/tl-sg1008mp/17.5

https://tiamcctv.com/product/ds-2cd2063g0-i/19

https://tiamcctv.com/product/td-3104b1h/19.5

https://tiamcctv.com/product-tag/tvt/20.5

https://tiamcctv.com/product-category/security-alarm/21

https://tiamcctv.com/product/thc-t140/22

https://tiamcctv.com/product/ds-7208hqhi-k1/34

https://tiamcctv.com/product/ds-2ce16f1t-it3/37

https://tiamcctv.com/product/ds-2cd2143g0-is/38.5

https://tiamcctv.com/product/ds-2cd1023g0-i/39

https://tiamcctv.com/product-tag/sky/48

https://tiamcctv.com/price-list-tvt-ip/53.5



:: بازدید از این مطلب : 258
|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

IEEE 802.11، یک استاندارد اساسی برای شبکه های بی سیم است. در واقع اکثر شبکه های بی سیم محلی (WiFi و WLAN) بر مبنای این استاندارد طراحی و پیاده سازی شده اند. این استاندارد از چند زیر مجموعه تشکیل شده است که هر یک با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته، عملکرد و کارایی متفاوتی دارد. مرسوم ترین نوع استاندارد WiFi برای شبکه های بی سیم محلی، استاندارد802.11 است. توسط این استاندارد، انتقال داده با سرعت 1 و یا 2 مگابایت بر ثانیه انجام می شود و پهنای باند 2 گیگاهرتزی دارد. در صورتی که دستگاه های متصل به WiFi بیشتر شوند، پهنای باند بیشتری مورد نیاز است. از این رو با استفاده از فناوری های متفاوت، استاندارد های بهتری عرضه شد.

استاندارد شبکه بی سیم

این استاندارد بی سیم با چند پسوند ارائه شده است که رایج ترین آن ها، 802.11b، 802.11n، 802.11a، 802.11g و 802.11ac  نام دارد. این استاندارد ها می توانند علاوه بر رمز گذاری داده ها، انتقال اطلاعات مختلف را با سرعت های متفاوت انجام می دهد. در ادامه به توضیح جزئی از این استاندارد ها را می پردازیم.

802.11b، این استاندارد، در سال 1999 تایید شد. پهنای باند این استاندارد 2.4 گیگا هرتز است و سرعت انتقال داده را تا 11 مگابایت بر ثانیه فراهم می کند.

802.11g، این استاندارد در سال 2003 تایید شده و از رایج ترین نوع استاندارد IEEE 802.11 در بازار است. این استاندارد در محدوده ی فرکانسی 2.4 گیگا هرتزی عمل می کند و سرعت انتقال داده را تا 54 مگابایت بر ثانیه انجام می دهد.

802.11b، این استاندارد، در سال 1999 تایید شده و پهنای باند آن، 5 گیگا هرتز است. داده ها در این استاندارد با سرعت 54 مگابایت بر ثانیه انتقال می یابند.

802.11n، این استاندارد، داده را با بیشترین سرعت 600 مگا هرتز انتقال می دهد.

802.11ac، این استاندارد، نسل پنجم استاندارد WiFi در مجموعه ی 802.11 است و اغلب با نام WiFi در محصولات مختلف به فروش می رسد. 1.3 گیگابایت بر ثانیه، سرعت رایج این استاندارد برای انتقال اطلاعات است.

  1. https://hiktejarat.com/product/td-7420as1/
  2. https://hiktejarat.com/product/netmetal-5/
  3. https://hiktejarat.com/product-category/cctv-camera/network-camera-ip/
  4. https://hiktejarat.com/product/دوربین-مداربسته-دام-تحت-شبکه-تی-وی-تی-td-9544e3/
  5. https://hiktejarat.com/product/td-7524as1/
  6. https://hiktejarat.com/product/nvr-208mh-c-8p/
  7. https://hiktejarat.com/product/thc-t140-p/
  8. https://hiktejarat.com/academyforexperts/
  9. https://hiktejarat.com/product/دستگاه-ضبط-تصاویر-تحت-شبکه-تی-وی-تی-td-3108b1h/
  10. https://hiktejarat.com/product/td-7423ae2hd-fz-sw-ir3/
  11. https://hiktejarat.com/product/ds-7116hqhi-k1/
  12. https://hiktejarat.com/product/سوئیچ-48-پورت-مدل-tl-sg1048/
  13. https://hiktejarat.com/security-challenges-protecting-smes/
  14. https://hiktejarat.com/تکنولوژی-anr-در-دوربین-مداربسته/
  15. https://hiktejarat.com/product/nvr-p32-4a/
  16. https://hiktejarat.com/product/hr901-afg-82n/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


:: بازدید از این مطلب : 240
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 دی 1400 | نظرات ()