نوشته شده توسط : جعفر

 

موفقیت در سئو و افزایش بازدید سایت پیش نیازهای متعددی دارد. یکی از این پیش نیازها، ساختار فنی و اصولی کدهای HTML سایت است. در این نوشته، برخی تگ های لازم در سئو که می توانند اطلاعات لازم در مورد سایت، محتوا و ساختار سایت شما را در اختیار موتورهای جستجو قرار دهند، مرور خواهیم کرد.

 

متا تگ (Meta Tag) چیست؟
متا تگها یکی از کلیدی ترین و مهمترین ابزارهای سئو و بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو هستند. انواع مختلفی از متا تگها وجود دارد و هر کدام بنا به مورد استفاده ممکن است برای وب مستر اهمیت داشته باشد.

-------------
1- تگ Title یا عنوان

مهم ترین تگ در سئو تگ Title است. این تگ برای تعیین عنوان صفحه کاربرد دارد و وجود آن در بخش head صفحه اهمیت زیادی دارد. در این تگ شما به موتور جستجو یک شمای کلی و گوشه ای مهم از محتوا را نشان می دهید. وظیفه عنوان، شرح صفحه نیست و این کار در تگهای دیگر انجام می شود. Title همانطور که از نام آن پیداست مثل یک فصل از کتاب که با یک عنوان مشخص می شود تنها با ذکر یک کلمه یا چند کلمه در یک جمله خیلی کوتاه مشخص کننده نوع محتوا است و در مورد آن توضیحی نمی دهد.

--------------

-------------

نکات مهم در نوشتن تگ Title:
1- عنوان سایت را برای کاربران بنویسید ولی آن را با استانداردهای موتورهای جستجو فرمت کنید.
2- طول مناسب برای عنوان سایت ۵۰ تا ۶۰ نویسه است. عنوان های طولانی در نتایج جستجوی گوگل و سایر جستجوگرها، برش خواهند خورد که اثر منفی روی جذب مخاطبان خواهد داشت.
3- عنوان صفحات سایت می بایست منحصر به فرد باشند. عنوان های تکراری باعث ایجاد سردرگمی برای موتور جستجوگر می شوند و چنانچه کاربری به دنبال مطلبی خاص در سایت شما باشد، گوگل برای نمایش یکی از دو صفحه با عنوان مشابه با مشکل مواجه خواهد شد که اثر منفی روی جایگاه هر دو صفحه بر جای خواهد گذاشت.
4- درج کلمات کلیدی در عنوان صفحه، اثر مثبت و مهمی روی جذب مخاطبان دارد. با روش های مختلف سعی کنید، نوشتن عنوان های مرتبط و جذاب برای کاربران و موتورهای جستجو را فراگیری کنید.
5- سعی کنید تگ عنوان را هر چه بالاتر (بعدی از Encoding) قرار دهید تا کاربران هر چه زودتر بتوانند عنوان سایت را در مرورگر خود مشاهده کنند.
6- یک ساختار مناسب برای شکل دهی به عنوان صفحات عبارت است از: «موضوع صفحه – عنوان سایت یا برند»

-------------
2- تگ Description یا توضیحات
تگ Description در صفحه متنی است که در فهرست نتایج گوگل زیر پیوند سایت به نمایش در می آید. این تگ اساسا محتوای وبسایت شما را توصیف می کند. بنابراین باید اطلاعات کافی را به خوانندگان شما و همچنین موتورهای جستجو منتقل کند. طول این تگ نیز محدود است که بستگی به موتورهای جستجو دارد، در گوگل طول بین 154 تا 156 کاراکتر برای متا توضیحات توصیه می شود. همانطور که در صفحه نتایج جستجو نشان داده می شود، به شما کمک می کند که از گروه رقیبان خود متمایز شوید. متای توضیحات یک فاکتور برجسته در تعیین میزان نرخ کلیک شما می باشد.

-------------

-------------

نکات مهم در نوشتن تگ Description:
1- طول مناسب برای این توضیحات حداکثر ۱۶۰ نویسه است. توضیحات طولانی ممکن است برش بخورند و اثربخشی لازم در جذب کلیک کاربران را از دست بدهند.
2- همانند آنچه در مورد تگ عنوان گفته شد، تکراری نبودن توضیحات اهمیت زیادی دارد. زیرا پس از عنوان، توضیحات، موضوع اصلی صفحه را برای موتور جستجو و کاربران مشخص می کند.
3- پیدا کردن صفحاتی با عنوان و توضیحات تکراری در Google Search Console امکان پذیر است.
4- طبق آنچه گوگل اعلام کرده است، کلمات کلیدی موجود در این بخش اثری روی سئو ندارند. بنابراین تلاش کنید، بهترین متن ها را برای جذب کلیک کاربران در این بخش یادداشت کنید.
5- درج توضیحات در صفحه تضمینی برای نمایش آن در گوگل ایجاد نمی کند، بسته به کلمات کلیدی مورد جستجو توسط کاربران، ممکن است گوگل بخشی از محتوای صفحه را جداسازی کند و در این بخش به نمایش در آورد. بنابراین نوشتن محتوای با کیفیت در صفحات و درج کلمات کلیدی مهم در توضیحات که ممکن است توسط کاربران جستجو شوند، در افزایش کیفیت متن نمایش داده شده به عنوان توضیحات اثر خواهد داشت.
6- مطمئن شوید صفحات وب سایت شما دارای توصیف و meta description هستند برای اطمینان از ابزار های گوگل مثل HTML suggestions در Web Master tools استفاده کنید.
7- از توصیفات مشابه در صفحات مختلف خودداری کنید و تا حد امکان برای هر صفحه یک توصیف جدا ایجاد نمایید.
استفاده از برچسبهای دقیق و مناسب.
8- با اینکه توصیه می شود توصیف صفحه به شکل جمله باشد، گوگل پیشنهاد میکند از برچسبهای دقیق و درست به جای جمله استفاده شود.

-------------

3- تگ Keywords یا کلمات کلیدی
تگ کلمات کلیدی مشخص کننده کلمات کلیدی اصلی مرتبط با صفحه وبسایت هستند که موتورهای جستجو در هنگام جستجوی کاربر به نمایش در می آورند؛ به عبارت دیگر بیانگر کلماتی است که بازدیدکنندگان سایت شما ممکن است با جستجوی آنها به وبسایت شما برسند.
گوگل چند سالی است (از 2009) این تگ را در رتبه بندی سایت مورد استفاده قرار نمی دهد زیرا سوء استفاده از آنها بسیار آسان است و ظاهرا قصد ندارد تغییری در این رویه بدهد اما موتور جستجوی یاهو می گوید هنوز متا تگ کلمات کلیدی ایندکس می شود و این متا در رتبه بندی صفحات اهمیت دارد.

-------------

-------------

نکات مهم در نوشتن تگ Keywords:
1- در تگ کلمات کلیدی برای جدا کردن حروف از , ویرگول در صفحه کلید لاتین و نه ویرگول فارسی استفاده می شود.
2- کوتاه بودن و کمتر بودن تعداد کلمات مهم است و زیاد بودن آن از دید گوگل خطای بزرگی است.
3- این تگ شامل لیستی از 4 تا 10 کلمه کلیدی است که مرتبط به صفحه شماست. کلمات کلیدی اصلی، ثانویه و ثالث در این تگ گنجانده شده است.
4- در حال حاضر در بیشتر صفحات وب از این تگ استفاده می شود ولی برخی وب مسترها پیشنهاد میکنند با این تگ خداحافظی کنیم.

-------------

4- تگ Robots یا روبات ها

یکی دیگر از مهمترین متا تگ ها در سئو، متا تگ Robots می باشد. متا تگ Robots برای کنترل ایندکس کردن صفحه توسط موتورهای جستجوگر می باشد. با استفاده از این متا تگ می توانید یک سری از دستورات مهم را به موتورهای جستجو بفهمانید و گاهی اوقات برای ارجاع این دستورات باید برای هر موتور جستجو یک متا تگ اختصاصی درج کرد. یکی از کارهایی که می توان با متا تگ Robots انجام داد این است که می توانید به موتورهای جستجو اطلاع دهید که چه صفحاتی را از سایت شما ایندکس کنند و یا لینک خاصی را از صفحه یا سایت شما دنبال نکنند. این متا تگ جزو سئوی داخلی سایت محسوب می شود؛ به این دلیل که تغییرات و اعمال آن بر روی صفحات سایت را کاملا باید مدیر یا مهندس سئوی آن سایت انجام دهد.
با استفاده از این تگ و مشخص نمودن موتور جستجوی مورد نظر به ربات جستجوگر اعلام میکنیم در خصوص صفحه مورد نظر چه رفتاری داشته باشد، راه کامل تر آن استفاده از فایل robots.txt است .

-------------

-------------
به یکی از چهار صورت زیر به کار می رود: (نکته: فاصله بعد از علامت > و < در کدهای html باید حذف شوند.)
< meta name=”robots” content=”index,follow”/ >
< meta name=”robots” content=”noindex,follow”/ >
< meta name=”robots” content=”index,nofollow”/ >
< meta name=”robots” content=”noindex,nofollow”/ >
index= به این معناست که موتور جستجو می تواند صفحه را بایگانی کند و آوردن no آن را منتفی می کند.

follow= به این معناست که موتور جستجو می تواند لینک های موجود در صفحه را دنبال کند و no آنرا منتفی می کند.

index , follow = یعنی محتوای صفحه خوانده شود و لینک های آن دنبال گردد. (حالت پیش فرض)


برخی موتورهای جستجو Meta Robots مخصوص به خود دارند. مانند گوگل:

-------------
< meta name=”googlebot” content=”noarchive”/ >

این شناسه بیان می کند که گوگل نسخه ای از صفحه را روی سرور خود منتقل نکند.

-------------

حالت کلی برای تمام موتورهای جستجو:

-------------
< meta name=”robots” content=”noarchive”/ >

 

-------------
به طور کلی، متا تگ ها با توجه به اینکه اطلاعات مفید و کوتاهی را در خود دارند، در طبقه بندی محتوای اطلاعات وبسایت به موتورهای جستجو کمک بسیاری می کنند. بنابراین موتورهای جستجو راحتتر می توانند این اطلاعات را ذخیره و بر اساس نیاز کاربر دسته بندی کنند. اگر چه اهمیت آنها مانند گذشته نیست، اما استفاده نکردن از آنها می تواند بر روی رتبه وبسایت شما تأثیر منفی بگذارد. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد، منتظر دریافت نظرات سازنده شما عزیزان هستیم.

 



:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

شرکت BMW با ایجاد تغییرات ساختاری در خودش توانست به یکی از برندهای محبوب خودرو در دنیا تبدیل شود. بازار اتومبیل ها در حال حاضر رو به پیشرفت است و به همین دلیل شرکت های مختلف باید به روش های متفاوت، میزان موفقیت خودشان را افزایش دهند. اینکه بدانید به چه شکل و در چه زمانی دست به ایجاد تغییرات در شرکت خودتان بزنید، شما را به یک رهبر خوب و مدیری موفق تبدیل خواهد کرد.

 

تاحالا شده فکر کنید شرکت یا برندی که در اختیار دارید در حال درجا زدن است و پیشرفت زیادی ندارد؟ اگر چنین حسی دارید، چند راه حل را به شما پیشنهاد می کنیم که می توانند روند فعالیت شرکت و برندتان را دگرگون کنند.دیوید دونکان (David Duncan) معاون شرکت BMW در آمریکا به 4 نکته برای معرفی بهتر یک برند و شرکت اشاره می کند که در ادامه آن ها را بیان می کنیم.

1. همیشه گوش کنید

اولین قدم برای ایجاد تغییرات در شرکت، گوش دادن به درخواست مخاطب های مختلف است. مردم بازخوردهای مثبت و منفی زیادی دارند و باید به تمام آن ها گوش کنید. باید سعی کنید که فعالیت های شرکت را با توجه به تغییر نیاز کاربران عوض کنید. این موضوع در تمام حوزه ها و صنعت های مختلف کاربرد دارد.

article_image_one_530.jpg

2. خودتان را محک بزنید

در قدم دوم باید شرکت خودتان را محک بزنید. به طور مثال خود را جای مشتری قرار دهید و فعالیت های شرکت را از دید او نگاه کنید. شرکت BMW با انجام دادن این کار فهمید که تبلیغات اش هیجان انگیز نیست و مردم زیاد آن ها را دوست ندارند. مردم می خواستند که این شرکت محصولاتی خلاقانه و با کیفیت را تولید کند. برای جذب کردن مشتریان سطح بالا، باید محصولی با کیفیت و سطح بالا هم تولید کنید. همچنین باید به شکل معرفی محصولات خود به مشتریان هم فکر کنید. تبلیغات باید به شکلی باشند که مشتری به خوبی متوجه نقاط قوت محصولی که تولید کرده اید، بشود. همچنین در تبلیغات نباید زیاده روی کرد. با این کار می توانید شرکت خودتان را از دیدگاه مشتریان محک بزنید.

3. از خود راضی نباشید

یکی از چیزهایی که باعث می شود به شرکت خودتان آسیب بزنید این است که فکر کنید روند شرکت همیشه خوب است و توانسته اید نظر مردم را به سمت خودتان جلب کنید. به طور مثال ممکن است بخواهید همیشه یک شرکت دوست داشتنی از دید مردم باشید و سعی کرده اید که فعالیت های شرکت هم در این راستا باشد. اینجاست که باید بدانید هیچ روش و دلیل خاصی برای این که یک شرکت خوب باشید وجود ندارد و باید کارهای مختلفی انجام دهید. همیشه دست به کارهای جدید بزنید تا بتوانید به روند موفقیت های خودتان ادامه دهید. هیچ کس نمی تواند تمام مشکلات را حل کند و به همین دلیل باید جایگاه افراد را تغییر دهید. تغییر دادن جایگاه افراد باعث می شود که تجربه های جدید به وجود بیاید تا افراد مختلف بتوانند برای کاری که می خواهند انجام دهند، راه حل های جدید خلق کنند. برای اینکه بتوانید تجربه های کاری خوب به وجود بیاورید باید نقش افراد را بارها و بارها تغییر دهید تا آن ها بتوانند در جایگاه درست کار کنند.

4.همه چیز تبلیغات و بازاریابی نیست

بازاریابی و تبلیغات تنها روش برای تغییر برند یا معرفی فعالیت های آن نیست. شما باید به تمام روش هایی که فعالیت شرکت تان را به مشتری مربوط می کند، آگاهی داشته باشید. باید با مشتریان خود در ارتباط باشید و همیشه با آن ها به خوبی برخورد کنید. باید به مشتریان خود گوش کنید و ببینید آن ها از چه چیزهایی خوششان می آید و چه چیزهایی باعث می شوند که شرکت های دیگر از نظر آن ها موفق باشند. اگر بتوانید این کار را رعایت کنید، قطعا می توانید خودتان را در ذهن مشتری نگه دارید.

 



:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

ارتباط قوی، وفاداری و اعتماد به برند چیزهایی هستند که قابل خرید نمی باشد و فقط در طول زمان قابل کسب می باشد. اما ما در عصر دیجیتال به سر می بریم و همه چیز به سرعت در حال حرکت می باشد از سویی نیازمند ایجاد ارتباطی قوی و ماندگار با مشتریان برند خود هستیم.

 

مسئله ای که ذهن بسیاری از صاحبان برند را به خود مشغول نموده این است که چگونه در مدت زمانی نه چندان طولانی بتوان این ارتباط را بوجود آورد و به سرعت به انتشار ویژگی های برند در میان افراد جامعه پرداخت.داستان سرایی نوع خاصی از بازاریابی محتوایی می باشد و همواره به عنوان یکی از ابزارهای فروش و بازاریابی محتوایی به حساب آمده است و در این بین توانسته است کمک شایانی به مدیران و صاحبان برند نماید و مسیر را برای تولید محتوای شنیدنی و قابل انتشار، از سوی برند هموار کند. برند داستان سرا می تواند با اشتراک محتوایی ارزشمند به جذب مشتریان بالقوه بپردازد و آنها را به مشتریانی وفادار تبدیل نماید. داستان برند فقط یک شعار جذاب بر روی بیلبوردهای شهر نیست بلکه یک استراتژی برای رشد در آینده و ایجاد رابطه با مشتری می باشد. تمامی دستاوردهای برند از ایده تا مفهوم خود شامل داستان می باشد و همه چیز در عنصر برند از رنگ، بافت و بسته بندی تا کارکنان و شرکا بخشی از داستان برند هستند پس تعریف آن به وسیله ی برند کار دشواری بنظر نمی رسد فقط باید به دنبال یک تجربه مشترک انسانی هیجان انگیز بود که قابل روایت باشد.

برای داستان سرایی برند می توان از توصیه های زیر استفاده نمود:

article_image_one_498.jpg

1- قهرمان داستان را بشناسید و او را در مرکز داستان قرار دهید:

بطور معمول بسیاری از برندها برای داستان سرایی خود، برند را به عنوان قهرمان داستان انتخاب می نمایند و داستان برند حول شخصیت ایجاد شده توسط برند تعریف می گردد اما برند های موفق تر سعی می کنند مصرف کننده را تبدیل به قهرمان داستان برند نمایند و با ایجاد تجربه ای دلنشین وی را بخشی از این داستان قرار دهند. توجه به این موضوع که مشتری (مصرف کننده) باید در محیط کسب و کار شما بدرخشند بسیار پر اهمیت است و توجه به آنها به عنوان قهرمان بر ارزش پیشنهادی برند برای مشتریان می افزاید.

2- هدف داشته باشید:

باید بدانید هدف برند شما چیست و قرار است چه کاری را انجام دهد برای مثال موسسات خیریه ای که در جهت کمک به آوارگان جنگی فعالیت می کند داستان بهتری را می تواند روایت کند زیرا هدف از فعالیتش برای مخاطبانش مشخص می باشد. بیان هدف مشتریان را نیز در مسیر شما همراه می کند و همواره آنها را به مشارکت دعوت می کند تا بتوانید در ادامه ی مسیر از همراهی و همدلی آنها بهره ببرید.

3- داستان برند را به تصویر بکشید:

روایت داستان به تنهایی کافی نیست بلکه بهتر است به تصویرسازی پرداخته شود زیرا معمولا تصاویر بهتر می توانند احساسات را منتقل نمایند و ماندگاری بیشتری در ذهن مخاطبان برند دارند.

4- سرگرمی ایجاد کنید:

یک داستان خوب برای اینکه بتواند مخاطبش را درگیر نماید و مدت طولانی با خودش همراه سازد باید بتواند سرگرم کننده باشد و انگیزه ای در افراد ایجاد نماید که این داستان را برای دیگران هم بازگو نمایند تا بتوان به کمک بازاریابی ویروسی این داستان را در سراسر جامعه ترویج نماییم.

5- احساسات مصرف کننده را درگیر نمایید:

برای داستان سرایی نیاز داریم داستانی که روایت می نماییم مورد باور مصرف کنندگان برند قرار گیرد و مردم معمولا وقتی احساساتی می شوند، راحت تر باور می کنند.

6- داستانی ادامه دار بسازید:

اکثر برند های موفق داستان هایی ادامه دار دارند و مخاطبانشان را به پیگیری ادامه ی داستان ترغیب می نمایند زیرا منتظر ماندن برای شنیدن ادامه ی داستان می تواند تجربه ای دلنشین باشد.

  



:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

جایگاه سازی یک برند، تمام ویژگی هایی است که شما برای نام تجاری خود تعریف و طراحی کرده اید و این ویژگیها همانند یک نقاشی در ذهن مخاطبان شما جای گرفته است. هنگامی که برند (نام تجاری) خود را تعریف می کنید، گام مسلم بعدی، تثبیت موقعیت آن برند (جایگاه سازی برند) است، اما چگونه و طی چه فرایندی می توانیم جایگاه مناسبی را ذهن مشتری بدست آوریم!

 

همه ی ما اهداف را دوست داریم و به دنبال خلق برند به عنوان یک هدف هستیم اما فرایند کارآمد و مفید برای تدوین برنامه ای مدون دستیابی به برند را مورد توجه قرار نمی دهیم پس در ادامه در نظر داریم مراحل 7 گانه برای برنامه ریزی و دستیابی به جایگاه مناسب برند را با یکدیگر مرور نماییم.

 


گام اول در جایگاه یابی برند: شناسایی مجموعه ای از محصولات رقابتی

در سطوح مختلف و بسیاری می توان از تجزیه و تحلیل های موضع یابی استفاده کرد: سطح شرکت ، سطح واحد فعالیت ، سطح طبقه محصول ، سطح خانواده خاصی از محصولات یا سطح نام تجاری خاص. در سطح شرکت یا واحد فعالیت ، از چنین تجزیه و تحلیل هایی می توان برای تعیین نحوه جا افتادن یک شرکت یا یک واحد فعالیت در بازار در مقایسه با رقبایشان استفاده نمود. در سطح طبقه محصول ، این تجزیه و تحلیل به بررسی نظرات مشتریان درباره انواع محصولاتی می پردازد که از نظر آنها جایگزین یکدیگرند و می توانند نیاز اساسی یکسانی را برآورده سازند. مثلا فرض کنید که یک شرکت دارد معرفی و عرضه یک نوشیدنی جدید مناسب صبحانه را بررسی می کند. این محصول جدید باید با دیگر غذاهای صبحانه مثل تخم مرغ ، سوپ جو ، پنیر و حتی لقمه های نان و پنیر رقابت کند. برای درک موقعیت این محصول جدید در بازار ، مدیر بازاریابی بر اساس ویژگی های تعیین کننده کلیدی مختلف می تواند نظرات مصرف کننده را در خصوص این محصول جدید و در مقایسه با دیگر محصولات جایگزین موجود جویا شود و به دست آورد.
وقتی که رقبا نام های تجاری مختلف و متعددی را به یک طبقه محصول می افزایند؛ از تجزیه و تحلیل موضع یابی در سطح محصول یا سطح نام تجاری می توان برای درک بهتر دلیل جذاب بودن برخی نام های تجاری نزد مشتریان، برای موضع یابی محصولات یا نام های تجاری جدید یا ارتقای جایگاه محصولات یا نام های تجاری موجود ، و برای شناسایی فرصت های رقابتی جدید استفاده نمود. در هر سطحی که تجزیه و تحلیل موضع یابی انجام بشود ؛ نحوه انتخاب محصولات (یا طبقه محصولات یا شرکت ها) توسط فرد تحلیلگر ، بسیار مهم و حیاتی است. آن دسته از تحلیلگرانی که محصولات جایگزین مهم یا رقبای بالقوه را نادیده می گیرند ممکن است شرکت را در معرض خطر مواجهه با رقابت های پیش بینی نشده قرار بدهند.

article_image_one_504.jpg

گام دوم در جایگاه یابی برند : شناسایی ویژگی های تعیین کننده

موضع یابی را می توان بر اساس انواعی از ویژگی ها انجام داد، برخی از آنها که دارای ویژگی ها یا منافع مطلوب و مناسب به عنوان یک معیار موضع یابی برخوردارند به جای دیگر ویژگی ها استفاده می شوند. انواع متداول مبانی موضع یابی عبارتند از:

  • جذابیت فیزیکی: جذابیت های فیزیکی اغلب در موضع یابی فیزیکی محصول و بنابراین در رابطه با محصولات صنعتی استفاده می شوند.
  • منافع: مثل جذابیت ها، مستقیما به یک محصول مرتبط می باشند.
  • کاربرد: که شامل استفاده نهایی، جمعیت شناختی، روانی یا رفتاری و محبوبیت است.
  • انتساب(اصل و نسب): شامل کسی که آن را می سازد.
  • فرآیند تولید: اغلب سوژه تلاش های موضع یابی یک شرکت است.
  • اجرا: به عنوان یک مبنای موضع یابی به وسیله برخی از تولید کنندگان پوشاک که می گویند لباس های ورزشی شان تنها از پشم خالص است استفاده می شود.
  • ظهرنویسی ها: ظهرنویسی ها دو نوع اند، ظهر نویسی های صورت گرفته توسط متخصصین و ظهرنویسی هایی که به منظور ترغیب حسن تقلید مشتری صورت می گیرد.
  • مقایسه: مقایسه با یک محصول رقیب کار رایجی است.
  • موضع یابی زیست محیط دوست: به دنبال آن است که از شرکت تصویر یک شهروند خوب را جا بیندازد.
  • کلاس محصول: مثل وقتی که قهوه خشک شده به عنوان یک نوع محصول جدید و متفاوت در مقابل قهوه عادی یا فوری معرفی شد.
  • قیمت/کیفیت: قیمت ارزان به همراه کیفیت خوب.
  • کشور یا حوزه جغرافیایی: پسته ایران ، خاویار ایران.

     

 


مصرف کنندگان می توانند از ویژگی های زیادی برای ارزیابی محصولات یا نام های تجاری استفاده کنند اما تعداد کمی از این ویژگی ها بر انتخاب مشتری تاثیر می گذارند، زیرا مصرف کنندگان تنها از آن ویژگی هایی که می شناسند برای ارزیابی استفاده می کنند. هر قدر متغیر بیشتری در ارزیابی یک محصول استفاده شود، احتمال سردرگمی و حتی بی اعتمادی مصرف کننده بیشتر می شود. فعالیت موضع یابی باید تا حد امکان به شکلی ساده انجام شود و به هر قیمتی از پیچیده شدن این فرآیند باید جلوگیری نمود. هنگام استفاده از یک یا چند ویژگی به عنوان مبنایی برای موضع یابی باید به خاطر داشت که اهمیت قائل شده برای هر ویژگی اغلب متفاوت از اهمیت داده شده برای ویژگی های دیگر است. حتی یک ویژگی مهم نیز ممکن است تاثیر زیادی روی انتخاب مشتری نداشته باشد، اگر از نظر او همه نام های تجاری موجود در بازار از حیث آن ویژگی تقریبا یکسان باشند.

گام سوم در جایگاه یابی برند : جمع آوری اطلاعات مربوط به نظرات مشتریان درباره محصولات موجود در محیط رقابتی

مدیر بازاریابی پس از انتخاب یک سری محصولات رقابتی ، می باید بداند کدام ویژگی ها برای بازار هدف تعیین کننده اند و همچنین طبقه محصول در دست بررسی را نیز می باید بشناسد. او همچنین می باید نظر مشتریان درباره محصولات مختلف در محیط رقابتی را با توجه به این ویژگی ها بداند. این اطلاعات بازار را باید در وهله نخست از طریق انجام تحقیقات کیفی، مصاحبه یا گروه های کانونی ، به دست آورد تا مشخص شود که کدام ویژگی ها، تعیین کننده اند. سپس به منظور جمع آوری اطلاعات مربوط به امتیاز محصولات رقابتی از حیث این ویژگی ها ، می باید تحقیقات کمی – شاید نظر سنجی از مصرف کنندگان- صورت پذیرد.

گام چهارم در جایگاه یابی برند: تجزیه و تحلیل موقعیت فعلی محصولات در محیط رقابتی

فارغ از اینکه فرایند موضع یابی درباره یک محصول جدید هنوز معرفی و عرضه نشده صورت می گیرد یا درباره موضع یابی مجدد محصولی که موجود است ، مهم آن است که درکی روشن از موضع یابی محصولات رقابتی انتخاب شده صورت بگیرد. یک ابزار مفید برای انجام چنین کاری استفاده از شبکه موضع یابی یا نقشه ادراکی است. شبکه موضع یابی نمایش و ارائه بصری از موقعیت های محصولات یا نام های تجاری مختلف در محیط رقابت با توجه به دو ویژگی تعیین کننده، فرآهم می آورد. بنابر تعریف، نام تجاری ای که مصرف کننده آن را نمی شناسد، نمی تواند جایی را در ذهن آن مصرف کننده اشغال کند. اغلب مشتری سه یا تعداد کمتری از نام های تجاری موجود در یک طبقه محصول را خوب می شناسند، با وجود اینکه تعداد نام های تجاری موجود بیش از ۲۰ تا می باشد.بنابراین بسیاری از نام های تجاری جایی در ذهن و خاطر بسیاری از مصرف کنندگان ندارند. بنابراین اولین قدم در کسب جایگاهی متمایز و بارز برای یک نام تجاری ، آگاه کردن بازار و معرفی آن نام تجاری است. به این منظور باید نام تجاری را دائما و موکدا همراه یک یا چند مفهوم موثر بر تصمیم خرید مصرف کننده تبلیغ نمود. با ایجاد رابطه قوی بین یک نام تجاری و تعداد محدودی از ویژگی ها می توان جایگاهی برجسته برای یک نام تجاری ایجاد کرد. تعیین ویژگی هایی که بر اساس آنها جایگاه محصول مشخص می شود ، دستاورد اصلی فرآیند موضع یابی بازار و محرک اساسی استراتژی ارتباطات بازاریابی و همچنن استراتژی کلی شرکت است که نهایتا طراحی و اجرا می شوند. بدون داشتن اطلاعات شفاف درباره موقعیت مورد نظر محصول ، آژانس های تبلیغاتی ، کارکنان فروش و دیگر افراد دست اندرکار در آگاه کردن مردم و شناساندن محصول به بازار؛ انجام این کار مهم به دشواری صورت خواهد گرفت.

گام پنجم در جایگاه یابی برند : تعیین برترین ترکیب ویژگی ها از نظر مشتریان

تحلیلگران می توانند به روش های مختلف برتری های مشتری را ارزیابی و از آنها در یک تجزیه و تحلیل موضع یابی استفاده کنند. مثلا می توان از پاسخ دهندگان به نظرسنجی پرسید که محصول یا نام تجاری ایده آل آنها در یک طبقه محصول چیست؟ و چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ سپس پاسخ دهندگان به پیمایش می توانند محصول ایده آل خود و محصولات موجود را بر اساس چند ویژگی رتبه بندی کنند. یک روش دیگر آن است که از پاسخ دهندگان به پیمایش خواسته شود که نه تنها نظر خود را درباره میزان شباهت میان هر جفت نام تجاری موجود بیان کند بلکه نشان دهند و بگویند که برای هر یک از آنها چقدر اهمیت و برتری قائل اند. در هر صورت، تحلیلگر با استفاده از تکنیک های آماری مناسب می تواند محل امتیازهای ایده آل داده شده توسط مشتریان را، در رابطه با موقعیت های نام تجاری مختلف موجود در بازار، بر روی نقشه فضای محصول مشخص سازد.
روش دیگر ارزیابی برتری ها و انتخاب ها و مصالحه های مشتریان، استفاده از یک تکنیک آماری است به نام تجزیه و تحلیل ترکیبی(Cojoint analyzing) از مشتریان نظرسنجی می شود و از آنها می خواهند که بگویند از میان ترکیبات فرضی یا واقعی مختلف(ترکیبات محصول) کدام یک را بیشتر می پسندند و ترجیح می دهند. ترکیباتی که ویژگی هایشان متفاوت از یکدیگر است با تجزیه و تحلیل اطلاعات حاصل از این نظر سنجی، مدیر بازاریابی می تواند بفهمد که کدامیک از آن چند ویژگی از بقیه ویژگی ها مهمترند. سپس از این نتایج می توان در تجزیه و تحلیل های موضع یابی استفاده نمود. از هر روشی که استفاده شود، نتایج یکسان خواهد بود و مجموعه یا خوشه ای فرضی از نقاط ایده آل را برای یک بخش از مصرف کنندگان به دست می دهد.

گام ششم در جایگاه سازی برند : بررسی ارتباط میان برتری های بخش های بازار با موقعیت فعلی محصولات

یک معیار مهم برای تعریف بخش های بازار، تفاوت در منافع مورد نظر و مورد جست و جوی مشتریان است. از آنجا که تفاوت های میان نقطه ایده آل مشتریان گویا و بیانگر تنوع و تفاوت در منافع مورد نظر آنهاست، اما یک تجزیه و تحلیل موضع یابی بازار می تواند به سرعت بخش های برجسته بازار و همچنین نظرات مشتریان درباره تجاری مختلف را شناسایی کند و آشکار سازد. وقتی که نقطه ایده آل مشتریان در دو یا چند محل روی نقشه فضای محصول متمرکز می شوند و کنار یکدیگر قرار می گیرند تحلیلگر می تواند هر مجموعه را یک بخش بازار برجسته و مشخص قلمداد کند. جهت استفاده در تجزیه و تحلیل ها، هر خوشه یا مجموعه توسط دایره ای که بیشتر نقاط ایده آل آن بخش را دربر می گیرد مشخص می گردد؛ اندازه این دایره نشان دهنده اندازه و تعداد مشتریان موجود در یک بخش خاص می باشد. قدم ششم نه تنها بخش فرآیند موضع یابی تجزیه و تحلیل را به پایان می رساند و تکمیل می کند بلکه فرصت های جدید برای تولید محصولات جدیدی که بتوانند نیازهای کم تامین شده یا تامین نشده مشتریان کنونی را برآورده سازند، مشخص می سازد.
 

 

گام هفتم در جایگاه سازی برند : تهیه گزارش جامع به منظور کمک به فرایند طراحی استراتژی بازاریابی

تصمیم نهایی درباره محل مناسب عرضه یک محصول جدید یا موضع یابی مجدد یک محصول موجود، می باید بر پایه تجزیه و تحلیل هدفگیری بازار مبتنی باشد. موقعیت انتخاب شده باید با برتری های یک بخش بازار خاص هم خوانی داشته باشد و موقعیت های فعلی نام های تجاری در حال رقابت با یکدیگر را نیز مورد توجه قرار داده باشد. همچنین می باید جذابیت فعلی و آتی بازار هدف (اندازه آن، رشد مورد انتظار و محدودیت های محیطی) و نقاط قوت و ضعف نسبی رقبا را نشان بدهد و مشخص سازد. چنین اطلاعاتی، به همراه تجزیه و تحلیلی از هزینه های لازم برای کسب و حفظ این موقعیت ها؛ ارزیابی آثار اقتصادی استراتژی های مختلف موضع یابی بازار را ممکن و میسر می سازد.
وقتی که تفاوت چندانی میان محصولات وجود ندارد، که این دسته از محصولات را محصولات مشابه می نامند، یا وقتی که منفعت خاص و متمایزی عاید مصرف کننده نمی شود؛ نه تنها موفق نشدن دشوار است، بلکه مسایل اخلاقی هم قد علم می کنند. پس از اینکه ویژگی های مطلوب برای موضع یابی محصول تعیین شد، باید آنها را مکتوب کرد تا آنهایی که دست اندرکار طراحی و اجرای استراتژی بازاریابی اند درک مشخصی از آنچه که برای آن محصول در نظر گرفته شده داشته باشند و بدانند که آن محصول کجا می تواند موفق تر باشد. برای این کار دو روش متداول وجود دارد. در روش کلاسیک، یک گزارش موضع یابی(Positioning statement) تهیه می شود. در روشی جدیدتر، که روز به روز مورد استقبال تعداد بیشتری از شرکت ها قرار می گیرد، یک گزاره ارزش(Value proposition) برای آن محصول نوشته می شود.
گزارش موضع یابی گزارشی است موجز و مختصر که بازار هدف تعیین شده برای یک محصول و طبقه محصولی را که عرصه رقابت آن محصول می باشد شناسایی و معرفی می کند و منافع منحصر به فردی را که این محصول عرضه می دارد بیان می کند. یک گزاره ارزش نیز آشکارا و به صراحت مشخص می سازد که محصول برای مشتری چه کاری انجام می دهد (و گاهی چه کاری انجام نمی دهد) و همچنین حاوی اطلاعاتی است درباره قیمت محصولات شرکت در مقایسه با محصولات رقبا. هم گزارش موضع یابی و هم گزاره ارزش می باید گزاره فروش بی نظیر(Unique selling proposition) محصول مورد بررسی را منعکس کنند. در این حالت، آنها مبنایی را نشان می دهند که شرکت به اتکای آن قصد دارد به مزیت رقابتی پایدار از طریق متمایز کردن محصول خود از محصولات رقبا دست یابد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

در دنیای گجت ها این شعار مرسوم است که " خودتان خودتان را بخورید، یا دیگران این کار را می کنند". استراتژی های چند برندی همواره برای تضمین بقا در بازار توسط متخصصین بازاریابی و برندینگ مورد استفاده قرار میگیرد، گاهی به دلیل کاهش سودآوری تولید و توزیع یک محصول، محصولات مشابه با نام تجاری دیگر و حتی با قابلیت های دیگر یا ارزش پیشنهادی جدیدی وارد بازار میشود تا به کمک این استراتژی سودآوری افزایش یافته و یا سهم بازار محصولات افزایش یابد.

 

این رویکرد را در ادبیات برندینگ " خودخوری " می نامند. وقتی با متخصصین عرصه ی برندینگ صحبت می کنیم، آنها دلایل زیر را علت بروز استراتژی های چند برندی و یا همان خودخوری در برند، میدانند.

1- آنها معتقدند که این استراتژی سبب افزایش وابستگی خرده فروشان به محصولات ما میشود زیرا آنها قفسه ای خود را با انواع محصولات ما و با نام های مختلف پر میکنند و اصطلاحا shelf space خرده فروشان را افزایش میدهیم و این مورد احتمال فروش محصولات را افزایش میدهد.

article_image_one_435.jpg

2- به علت تغییر الگوهای مصرف در دنیای امروز معمولا مصرف کنندگان برای کالاهای تند مصرف، برندهای مختلف را تست میکنند تا به انتخاب نهایی برسند و در هر صورت انتخابشان از بین محصولات ما خواهد بود.

3- برندهای جدید از بعد ایجاد انگیزه و خلق جو خلاقانه در فرایند تولید و همچنین ایجاد تحول در بازار و پاسخ دادن به تنوع طلبی مشتری این استراتژی را پیشنهاد میدهند و دلایل بقا و جاودانگی در بازار را بر اساس ایجاد تحول چشمگیر محقق می سازند.

رویکرد چند برندی زمان کاربردی خواهد بود که تبلیغات مناسبی برای همه ی محصولات و خدمات ارائه گردد و برندهای جدید ما علاوه بر آنکه رقیب هم نیستند، بتوانند سهم بازار رقبا را نیز تصاحب کنند و در کل سودآوری را افزایش دهند. جایگاه یابی در بازار فرایندی است که به صورت مرتب و زمان بندی شده (استراتژیک) یا به صورت موردی در مقابل کنش رقبا (تاکتیکی) صورت می پذیرد که یکی از راهکارهای جایگاه یابی مجدد در بازار و ایجاد آگاهی از برند راهکار چند برندی می باشد. اما در کنار این مزایا این خطر نیز وجود دارد که با تقسیم بازار برای برندهای مختلف سودآوری کاهش یابد زیرا هزینه ی تبلیغات و برندینگ در گام ابتدایی برای هر محصول بسیار بالاتر از تبلیغات و برندینگ محصول ترویج شده در بازار می باشد، پس ممکن است این استراتژی ضررهای مالی زیادی را به سیستم وارد نماید.



:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

طراحی سایت شرکتی (EDU)

بک لینک سازی اصول خاص خود را دارد و اگر در بک لینک سازی حرفه ای عمل نکنید حتی ممکن است وبسایت شما پنالتی شود و ضربه های محلکی به وبسایتتان وارد کنید. به همین دلیل سعی کنید از وبسایت های با قدرت بالا و امن بک لینک بگیرید تا با مشکل روبرو نشوید.

یکی از بهترین بک لینک سازی ها ایجاد پروفایل در وبسایت های پر قدرت آموزشی با پسوند EDU است. در زیر می توانید لیست برخی از سایت هایی که شما می توانید در آنها اقدام به ایجاد بک لینک های آموزشی کنید را مشاهده می کنید.  در این وبسایت ها پروفایل خود را ایجاد کنید و بک لینک قدرتمند EDU را به سایت هدف خود ارجاع دهید. موفق باشید.

  1. طراحی سایت شرکتی
  2. طراحی سایت شرکتی
  3. طراحی سایت شرکتی
  4. طراحی سایت شرکتی
  5. طراحی سایت شرکتی
  6. طراحی سایت شرکتی
  7. طراحی سایت شرکتی
  8. طراحی سایت شرکتی
  9. طراحی سایت شرکتی
  10. طراحی سایت شرکتی
  11. طراحی سایت شرکتی
  12. طراحی سایت شرکتی
  13. طراحی سایت شرکتی
  14. طراحی سایت شرکتی
  15. طراحی سایت شرکتی
  16. طراحی سایت شرکتی
  17. طراحی سایت شرکتی
  18. طراحی سایت شرکتی
  19. طراحی سایت شرکتی
  20. طراحی سایت شرکتی
  21. طراحی سایت شرکتی
  22. طراحی سایت شرکتی
  23. طراحی سایت شرکتی
  24. طراحی سایت شرکتی
  25. طراحی سایت شرکتی
  26. طراحی سایت شرکتی
  27. طراحی سایت شرکتی
  28. طراحی سایت شرکتی
  29. طراحی سایت شرکتی
  30. طراحی سایت شرکتی
  31. طراحی سایت شرکتی
  32. طراحی سایت شرکتی
  33. طراحی سایت شرکتی
  34. طراحی سایت شرکتی


:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

 

عکس ها و تصاویر همه چیز را بهتر و جذاب تر می کنند،به ویژه فضای آنلاین را.آمار نشان می دهد بسیاری از کاربران تماشای تصاویر را بیش از خواندن متون دوست دارند.اما تصاویر چه تاثیری بر اقبال کاربران دارند؟
شاید یکی از دلایل رشد حیرت آور استفاده از اینفوگرافیک ها (گرافیک های اطلاع رسان) همین امر باشد.
 
پژوهش های متعددی که در این خصوص صورت گرفته، این مدعا را تایید می کند.
 
به عنوان مثال در «فیس بوک» تصاویر 53 درصد بیشتر از پست های متنی و لینک ها لایک می گیرد.
 
همچنین رشد سایت های میزبان عکس از جمله پینترست و اینستاگرام از همین قبیل است.
 
خوشبختانه امروزه بیش از هر زمان دیگر می توان در شبکه ها اجتماعی از تصاویر سراغ گرفت.
 
در این نوشتار قصد دارم با اشاره به فوت و فن های استفاده از تصویر در شبکه های اجتماعی، روش های افزایش تعداد هواداران در این شبکه ها را تشریح کنم.
 
1. همه جا باشید
 
در همه جا شور و شادی بپراکنید! اگر شما عکسی را در توییتر به اشتراک می گذارید، چرا همان را در فیس بوک نمایش نمی دهید؟ پینترست را هم فراموش نکنید.
 
این کار از یک سو باعث می شود عکس ها و تصاویر شما بیشتر به اشتراک گذاشته شود (عمر مفید آنها بیشتر شود) و از سوی دیگر دوستان متوجه می شوند که شما در دیگر شبکه های اجتماعی نیز فعالیت دارید.
 
2. سخت نگیرید
 

در رسانه های اجتماعی، پست هایی که بتواند پاسخ عاطفی و هیجانی کاربران را به دنبال داشته باشد، بیش از دیگر پست ها خوانده می شود و به اشتراک گذاشته می شود.

در تهیه این تصاویر نیاز نیست حتماً یک عکاس حرفه ای باشید و یا با تمام ظرافت های عکس گرفتن آشنا باشید.
 
هواداران شما در شبکه های اجتماعی توقع ندارند که عکس هایتان برنده جایزه پولیتزر باشد! مهم این است که شما محتواهای جالب، زیبا و سرگرم کننده را به اشتراک بگذارید.
 
از آن سو برای تهیه عکس های خوب، نیازی به کمک گرفتن از یک متخصص و عکاس کارکشته نیست.
 
بسیاری از عکس هایی که امروزه با گوشی های تلفن همراه گرفته می شود، در حد خود خوب و قابل قبول است.
 
شما همچنین می توانید از فیلترهای رایگان عکس برای جذاب تر کردن عکس هایی که می گیرید، استفاده کنید.
 
اینستاگرام یکی از محبوب ترین چنین برنامه هایی است که در آیفون و گوشی های آندرویدی کاربرد دارد.
 
3. از چاشنی احساسات استفاده کنید
 
در رسانه های اجتماعی، پست هایی که بتواند پاسخ عاطفی و هیجانی کاربران را به دنبال داشته باشد، بیش از دیگر پست ها خوانده می شود و به اشتراک گذاشته می شود.
 
تصاویری هم که شما به اشتراک می گذارید باید واکنش کاربران را برانگیزاند.
 
بر همین اساس برخی تصاویر ممکن است در ابتدا بین چند نفر محدود دست به دست شود ولی پس از چندی، به سرعت بین دیگر کاربران نیز به اشتراک گذاشته می شود.
 
4. تصاویر دیگران را نیز به اشتراک بگذارید
 
هیچ قانونی نیست که بگوید شما فقط باید تصاویر و عکس هایی را که توسط خودتان تهیه شده، به اشتراک بگذارید.
 
یکی از بهترین راه ها برای نشان دادن محبت خود به دنبال کننده (فالور) ها این است که محتواهای جذاب آنها را نیز به اشتراک بگذارید.
 
فقط مراقب باشید که این وسط، حق مولف را نقض نکنید.
 
5. مرتب پست بگذارید
 
چنین چیزی ممکن است یک کار اضافه و عبث به نظر برسد ولی توصیه من این است که بکوشید به طور منظم، تصاویر جدیدی را در رسانه های اجتماعی منتشر کنید.
 
این کار آسان، لذتبخش و سرگرم کننده است و به سرعت هم می توان آن را انجام داد یعنی به وقت زیادی نیاز ندارد.
 
اگر قدری خوش شناس باشید، پس از چندی دیگران مرتب به صفحه شما سر می زنند تا مطلب و تصویر جدیدی را که به تازگی پست کرده اید ببینند و بخوانند.
 
اگر کسی در مورد تصویر شما کامنت گذاشت، به آن بها بدهید و حتی اگر صلاح بود، از کاربر تشکر کنید.
 
پاسخ گویی به هواداران و مشتریان کلید موفقیت به شمار می رود.
 
پست های تصویری بگذارید و از طریق بازخوردی که از بازدیدکنندگان می گیرید، روند کار را بهتر و بهتر کنید. 


:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

مدیریت برند یک فرآیند بلند مدت برای ارتقای سطح رضایت مشتریان از عملکرد شرکت شماست تا از این طریق در رقابت با دیگر رقبایتان بتوانید سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهید. در جهان امروز مصرف کنندگان به سرعت در حال تغییر رفتار هستند و گاها در کسری از ثانبه برای خرید از شرکتی خاص تصمیم می گیرند. بنابراین مدیریت برند به شما کمک می کند که همواره برند شما در انظار عموم قرار بگیرد و از این طریق یک برداشت مثبت در ذهن مخاطبان  ایجاد شود. از نظر روانی مدیریت برند به اندازه افزایش کیفیت محصولات و خدمات شما در میزان فروش نهایی تاثیر دارد.

شاید این موضوع کمی احمقانه به نظر برسد که تبلیغات تعیین کننده نیاز بشر باشد. اما این حماقت امروز به اوج خود رسیده است و همگان را با خود درگیر می کند. شاید درآینده ای نزدیک مکانیزم های خرید و فروش در بازار ما تغییر کند و نیاز به چنین حجم انبوهی از تبلیغات نیز از بین برود. اما تا اطلاع ثانوی در بر همین پاشنه می چرخد و شما برای بقا در بازار باید برند خود را محافظت و مدیریت کنید.

اهمیت دیدگاه ها

مسئله نظر و دیدگاه مشتریان مهمترین بخش از فرآیند مدیریت برند به حساب می آید. بیش از ۸۹ درصد از مصرف کنندگان نهایی به دیدگاههای درج شده در فضای اینترنت نسبت به محصولی خاص اعتماد می کنند. بر اساس نظر سنجی ها ۸۰ درصد از مصرف کنندگان با دیدن تنها یک دیدگاه منفی از خرید کالایی خاص صرف نظر کرده اند. بنابراین یک دیدگاه بد که فراگیر شده باشد می تواند کل برند شما را بامخاطرات جدی روبرو کند. این یک موضوع سنتی و تاریخی است که امروز به عنوان تبلیغات دهان به دهان در بازاریابی شناخته می شود. اگر یک دیدگاه مثبت در میان مردم درباره کالای شما رواج پیدا کند شما دیگر نیاز به هیچ تبلیغاتی ندارید بلکه همه جامعه در مورد شما درحال تبلیغ هستند و اگر این دیدگاه منفی باشد شما باید سریعا نسبت به اصلاح این دیدگاه واکنش نشان دهید و آن را با درایت تغییر دهید.

 

 

مدیریت برند

تصویر ذهنی همه چیز است

برند بد به معنی تصویر بسیار نا مناسب در ذهن مشتری که فروش شما را کاهش می دهد. همان طور که گفتم متاسفانه کیفیت و ارزش واقعی محصول شما در زیر فشار اطلاعات گمراه کننده مطبوعات، رسانه ها و تبلیغات سرسام آور ممکن است هیچ گاه دیده نشود. اگر زمانی رسانه های نقش شفاف سازی را برای مردم ایفا می کردند امروز به ابزاری برای گمراه سازی و هدایت جامعه به سمت صاحبان سرمایه قدرتمند تبدیل شده است. با این حال اگر هنوز در رقابت تبلیغات برند حضور دارید بهتر است در سال جاری بر روی کانال های متفاوتی از تبلیغات سرمایه گذاری کنید. این موضوع یک امر تخصصی است و در نتیجه یک کارشناس تبلیغات دیجیتال و متخصص سئو می تواند شما را در این مسیر راهنمایی کند.

مسیر های مانند تبلیغات درگوگل، ارتقای سئو سایت برای بیشتر دیده شدن در موتورهای جست و جو، تبلیغات بنری در سایت های معتبر، استفاده از ویدئو مارکتینک و حضور فعال در شبکه های اجتماعی، استفاده از تبلیغات در رسانه های دیجیتال، کانال های تلگرام و … از جمله مواردی است که در یک برنامه منسجم باید با یک استراتژی دقیق زمان بندی شده مورد استفاده شما قرار گیرد تا از این طریق بتوانید یک برند معتبر در حیطه کسب و کارتان ایجاد کنید.

مصرف کنندگان به مصرف کنندگان اعتماد می کنند نه به کسب و کارها

همه چیز در برند سازی از رضایت مشتریان شروع می شود و به همین جا نیز ختم خواهد شد. اگر می خواهید مشتری جدید از شما و محصول و برندتان تصویر مثبت داشته باشد رضایت مشتریان سابق را در نظر بگیرید. وقتی شما یک برند تازه وارد هستید و هنوز در میان عموم مردم شناخته نشده اید باید سعی کنید اولین دیدگاه هایی که در مورد شما شکل می گیرند همگی مثبت و پر انرژی باشند. رتبه بندی های شما در میان مشتریان به مرور زمان شما را یک برند معتبر در ذهن آنها جا می اندازد. همان طور که گفتم مصرف کنندگان بیشتر به مشتریان سابق شما نگاه می کنند و در نتیجه دیدگاه های آنلاین می تواند به شدت در نگاه مشتری تاثیر مثبت یا منفی بر جای بگذارد. بنابراین رضایت مشتری همیشه در اولویت است.

 



:: بازدید از این مطلب : 328
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

با رشد روز افزون استفاده از اینترنت و جامعه مجازی می توان گفت که اینترنت یکی از اعضای خانواده برای کاربران آن شده است . ولی برای بهره مند شدن از فواید این جامعه مجازی نیاز به تولید وب سایت و طراحی وب سایت است .

 

1. محتوا :

هرچند هم که طراحی زیبایی داشته باشید اگر محتوا و اطلاعاتی مناسب نداشته باشید مخاطبین خود را از دست خواهید داد. کاربران به دنبال محتوا هستند. بنابراین برای انتخاب محتوای وب سایت دقت بسیاری به خرج دهید.

2. دامین مناسب :

domain ، آدرس اینترنتی سایت است و همه ی وب سایت ها در ابتدا (حتی قبل از شروع طراحی سایت) باید نام domain منحصر به فردی برای خود داشته باشند . بهتر است برای انتخاب domain از اسمی نزدیک و مربوط به کسب و کار خود استفاده کنید.

 

3. حفظ استاندارد ها :

استاندارد های طراحی و ساخت سایت را مورد توجه قرار دهید و از تکنیک های نا مناسب و غیر متعارف استفاده نکنید. اگرچه عدم رعایت استانداردها ممکن است موجب زیبایی سایت شوند اما نارضایتی برخی از مخاطبین را به همراه خواهد داشت.


4. سرعت بارگذاری صفحات :

تعداد کاربران اینترنت روز به روز در حال افزایش است اما سرعت اتصال افراد به اینترنت با یکدیگر برابر نیست. از این رو سرعت بارگذاری، مهمترین فاکتور در رتبه بندی به حساب می آید. بنابراین داشتن وب سایتی روان و سبک موجب رضایت مشتری و افزایش درآمد خواهد شد.


5. استفاده از رنگ بندی مناسب در طراحی سایت :

رنگ ها نقشی بسیار مهم در طراحی سایت ایفا می کنند . ترکیب رنگ های بسیاری وجود دارد که سایت شما را زیبا میسازند اما ترکیب برخی رنگ ها موجب ترک وب سایت شما توسط کاربران می شوند.


6. صفحه تماس با ما :

طوری اطلاعات خود را وارد کنید که مخاطبین به آسانی بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند. این صفحه را به ساده ترین شکل ممکن طراحی کنید تا باعث گمراهی کاربران نشود.


7. صفحه درباره ما :

در این صفحه باید هر اطلاعاتی که مربوط به کسب و کارتان می باشد را قرار دهید. بهتر است از آدرس و نقشه استفاده کنید چراکه جلوه ای حرفه ای به وب سایت شما می بخشند.


8. سئو و بهینه سازی وب سایت :

برای دریافت نتیجه ای بهتر و کسب درآمدی بالاتر باید بهینه سازی سایت (seo) انجام شود . بهینه سازی وب سایت رتبه های بالا در موتور های جستجو را به همراه دارد. با بالا رفتن رتبه تعداد بازدیدکنندگان نیز افزایش یافته و در نهایت ترافیک بالایی خواهید داشت.

 



:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

افزایش بازدید وب سایت یکی از مسائل مهم برای هر فرد و یا شرکتی است که وب سایت معتبر دارد ،در این مقاله قصد داریم شما را با نکاتی آشنا کنیم که توجه به آنها باعت افزایش بازدید کاربران از وبسایت شما شده و در نتیجه کاربران وفاداری را برای شما به ارمغان می آورد، با ما همراه باشید.

 

1- بپرسید !
از کاربران خود در مورد مطالب مختلف سوال بپرسید و از آنها نظراتشان را بخواهید . مطمئن باشید که این روش تاثیر گذار خواهد بود و میتواند کاربران را برای بازگشت به وبسایت شما و پرسیدن نظر دیگر دوستانشان درباره آن موضوع ترغیب کند.

2- اشتراک گذاری
همه چیز میتواند به اشتراک گذاشته شود ! مطالب ، نظرات ، ایده ها ، محصولات و . . . اکثر وبسایت های بزرگ برای پیشرفت خود ، از شبکه های اجتماعی استفاده کرده اند و برای آن استراتژی دارند . همچنین ، تاثیر شبکه های اجتماعی بر سئو نیز امری غیر قابل انکار است.

3- ساخت ویدئو
مطالبی که نیاز به توضیحات زیادی دارند و میتوانند کاربران را خسته کنند را در قالب یک ویدئو به همراه آموزش inter active و یا با استفاده از اسلاید ها برای سایت خود آماده کنید.مطمئن باشید که تاثیر گذار است و کاربران را به وبسایت شما باز میگرداند !

4- کتاب الکترونیکی
خیلی از سایت های بزرگ برای خود کتاب های الکترونیکی زیبایی درست میکنند و به رایگان در اختیار کاربران قرار میدهند . این کتاب ها با سرعت نور در اینترنت منتشر میشوند و نام آن وبسایت را به گوش افرادی که هنوز به آن سر نزده اند ، میرساند.

5- خبرنامه راه اندازی کنید
اگر فکر میکنید که میتوانید وبسایت خود را همچنان پا برجا نگه دارید ، خبرنامه راه اندازی کنید و برای کاربران خود ، مطالب جدیدتان را ارسال کنید تا کاربران به وبسایت شما سر بزنند و در وبگردی های روزانه ، شما را فراموش نکنند.

6– پادکست درست کنید
پادکست ، ابزار خوبی برای کسب بازدید فراوان است . اما نه هر پادکستی ! مطالبی را که به نظرتان میشود در قالب یک فایل متنی ارسال شود ، نیازی نیست حتما به عنوان یک پادکست در بیاید . در انتخاب محتوای پادکست ها دقت کنید و با وسواس آن ها را ویرایش و درست کنید تا کاربران متوجه حرفه ای بودن شما بشوند.

7- نوشتن نظرات بیشتر
نوشتن نظرات بیشتر در سایت ها و وبلاگ های دیگر ، میتواند ۲ چیز برای شما به ارمغان بیاورد : ۱- اولا این که ، به وبسایت شما بک لینک بیشتری داده میشود (مشکلی نیست که nofollow باشند) ۲ - وبلاگ نویس ها و مدیران سایت ها به کاربرانی که نظرات بیشتری میدهند توجه می کنند و به وبسایت آنها مراجعه میکنند.

8- نظرات بهتری بگذارید
در پیروی از مورد بالا، لطفا نظراتی که در وبسایت ها میگذارید کمی بهتر باشند و سعی کنید برای آنها کمی فکر کنید و سپس دکمه ارسال نظر را بزنید ! زیرا مدیران و وبلاگ نویس های بزرگ ، از نظرات کوتاه و بدون محتوا خوششان نمی آید و شاید افزونه های اسپم ، شما را اسپم شناسایی کنند و نظر شما را به پوشه جفنگ بفرستند.

9- تبلیغات
اگر از لحاظ بودجه توانایی تبلیغات به صورت کمپین را دارید ، تبلیغات را در اولویت قرار دهید و در بازه های زمانی مختلف تبلیغات کنید . مثلا در زمان شروع وبسایتتان یک دوره ۳ ماهه ، در ۶ ماه بعد یک دوره ۳ ماهه دیگر ، که این بسته به استراتژی شماست و برای هر وبسایتی از لحاظ بودجه و نیاز به کاربر متفاوت است.

10-ایمیل های فالو آپ بزنید
به ایمیل هایی که به طور خودکار برای کابران در زمان های خاص ارسال میشوند ، ایمیل های فالو آپ گفته میشوند . این ایمیل ها میتوانند کاربران شما را در ارتباط با سایتتان نگاه دارند و هر روز برای آن ها مطالب از پیش تعیین شده ارسال شود.

  1. طراحی سایت فروشگاهی
  2. طراحی سایت تهران
  3. طراحی سایت
  4. طراحی وب سایت
  5. طراحی سایت شرکتی
  6. طراحی سایت فروشگاهی
  7. طراحی سایت تهران
  8. طراحی سایت
  9. طراحی وب سایت
  10. طراحی سایت فروشگاهی
  11. طراحی سایت تهران
  12. طراحی سایت


:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 تير 1399 | نظرات ()