نوشته شده توسط : جعفر

 

امروزه استفاده از دوربین مدار بسته رواجی گسترده یافته است. با توجه به پیشرفت روزافزون تکنولوژی و سبک زندگی، نیاز به نظارت بر امنیت افراد، اموال آن‌ها و ساختمان‌ها، بیش از پیش احساس می‌شود. برای بهینه‌سازی مخارج و استفاده از منابع و نیروی کار، سیستم‌های نظارت تصویری به وجود آمده‌اند. در چند دهه‌ی گذشته با پیشرفت قابلیت‌های این سیستم‌ها و دوربین های مدار بسته، استفاده از آن‌ها بسیار رواج یافته، به طوری که مهم‌ترین و پایه‌ای ترین قسمت نظارتی در ساختمان‌ها و اماکن عمومی محسوب می‌شوند. در این مقاله قصد داریم با بررسی کاربرد های سیستم نظارتی تصویری و با نگاهی به تاریخچه و آمار و ارقام مربوط به آن‌ها، به بررسی کلیاتی مربوط به دوربین‌های امنیتی و پیشرفت‌های قابل توجه آن بپردازیم.

فروش دوربین مداربسته هایک ویژن

دوربین مدار بسته

کاربردهای دوربین مدار بسته

سیستم‌های نظارت تصویری با استفاده از دوربین مداربسته و مانیتور کردن تصاویر، به منظور بهبود امنیت محیط به وجود می‌آیند. در این سیستم‌ها تصاویر توسط دوربین‌هایی ضبط شده و پس از انتقال به دستگاه ضبط‌کننده، نگهداری می‌شوند و در یک اتاق مانیتورینگ تصاویر توسط کادر امنیتی مربوطه، بررسی می‌شوند. غالبا هدف از به کار گیری دوربین مدار بسته، نظارت و کنترل امنیتی بوده و در اماکن حساس استفاده می‌شود. این اماکن شامل بانک‌ها، فروشگاه‌ها، ادارات، بیمارستان‌ها، فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های حمل و نقل، مدارس و مراکز آموزشی، مجتمع‌های تجاری و تفریحی و همچنین دوربین های شهری و کنترل ترافیک می‌شوند. دوربین‌ها داخل وسایل نقلیه مانند اتوبوس و قطار شهری نیز نصب می‌شوند. در دنیای مدرن، نظارت با استفاده از دوربین امنیتی از اهمیت بیشتری برخوردار شده است. در سال‌های اخیر دوربین های پوشیدنی نیز مخصوص مشاغل امنیتی مانند ماموران پلیس، معرفی و استفاده شده‌اند.

دوربین مدار بسته در صنایع مختلف نیز با هدف جلوگیری از تماس کارگران با قسمت‌های خطرناک و صرفه‌جویی در منابع و نیروی کار، باعث پیشرفت خطوط تولید شده است. در این صنایع تصاویر ضبط شده با دوربین به یک اتاق کنترل منتقل شده و توسط اپراتور، تحلیل و بررسی می‌شود. بنابراین، داده‌های دوربین نظارت ویدئویی  می‌توانند به طور لحظه‌ای مورد استفاده قرار گرفته و یا به صورت ذخیره شده و در صورت نیاز، استفاده شوند. روش نوین‌تر استفاده از دوربین، بهره بردن از دستگاه‌های ضبط ویدیویی دیجیتال (DVR) است که امکان ذخیره‌سازی تصاویر تا چندین سال را با کیفیت و ویژگی‌های مورد نیاز، فراهم می‌سازد. از دیگر قابلیت‌های نوین دوربین امنیتی می‌توان به سنسور های تشخیص حرکت، خواندن پلاک، تشخیص دما و آگاه‌سازی کاربر از خطرهای احتمالی اشاره کرد.

برای اولین بار در سپتامبر سال 1968 در شهر اولان ایالت نیویورک آمریکا، دوربین شهری در خیابان اصلی شهر و به هدف مبارزه با جرایم نصب شد. همچنین در سال 1973 نیز در میدان معروف تایمز، پلیس نیویورک از دوربین مدار بسته استفاده کرد. اگرچه در آن مقطع نصب دوربین مداربسته تاثیر بسزایی در آمار جرایم نداشت، اما در دهه‌ی 80 میلادی استفاده از دوربین امنیتی در سراسر ایالات متحده به منظور مبارزه با جرایم افزایش یافت. به عقیده‌ی پلیس تاثیر استفاده از دوربین و قیمت پایین‌تر آن در مقایسه با افزایش نیروی پلیس، باعث به صرفه بودن استفاده از این نوع سیستم نظارتی ویدئویی می‌شد. همچنین استفاده از دوربین مدار بسته در کسب و کار هایی که بیشتر در معرض تهدید امنیتی بودند نیز افزایش یافت. تا سال 1998، حدود سه هزار دوربین در بانک‌ها و فروشگاه‌های شهر نیویورک نصب شده بود.

 بیشتر بخوانید: دوربین مداربسته   هایک ویژن ،       نمایندگی هایک ویژن    ،     پشتیبانی هایک ویژن

تاریخچه

اولین دوربین مداربسته به حالت مکانیکی کار می‌کرد در سال 1927 توسط فیزیکدان و مخترع روس اهل اتحاد جماهیر شوروی سابق، لئون ترمین (Leon Theremin)، در شوروی ساخته شد. این دوربین که به سفارش سازمان کار و دفاع ساخته شده بود، از یک دوربین دستی فرستنده‌ی امواج کوتاه و یک گیرنده تشکیل شده بود و قابلیت ایجاد تصاویری با رزولوشن حدود 100 ردیف را داشت. دوربین امنیتی اختراع شده توسط ترمین بعداً و به درخواست جوزف استالین در محوطه کاخ کرملین مسکو نصب شد تا بر بازدیدکنندگان نظارت ویدئویی داشته باشد. دوربین های مدار بسته دیگری که توسط شرکت زیمنس در آلمان نازی ساخته شده بود نیز در سال 1942 برای نظارت بر شلیک موشک‌های وی-2 استفاده شدند. اولین دوربین مدار بسته استفاده شده در ایالات متحده وریکان نام داشت. این دوربین در سال 1949 معرفی شد. اطلاعات زیادی از دوربین وریکان به جز اینکه در تبلیغات آن گفته میشد که نصب آن نیازی به اجازه از دولت ندارد، در دسترس نیست.

دوربین های امنیتی اولیه نیاز به نظارت دائم داشتند، چرا که امکان ذخیره‌سازی اطلاعات و بررسی مجدد وجود نداشت. این کار بعداً به کمک تجهیزات ذخیره‌سازی فیلم ممکن شد. این تجهیزات از نوارهای مغناطیسی استفاده کرده و پس از پر شدن نیاز به تعویض داشتند. عملی که نیاز به مداخله‌ی دستی اپراتور داشته و وقت‌گیر و گران تمام میشد. به دلیل وجود این مشکلات و عدم دسترسی آسان، دوربین مدار بسته در آن دوران فراوانی چندانی نداشت. معرفی نوار کاست های VCR در دهه‌ی 70 میلادی و قابلیت پاک‌کردن اطلاعات روی آن‌ها باعث فراوانی استفاده از این دوربین شد. در دهه‌ی 90 میلادی نیز پیشرفت تکنولوژی، امکان ضبط همزمان توسط چند دوربین و همچنین ضبط سریع (Time Lapse) و ضبط حرکات صرف را ممکن کرد. این اتفاقات باعث صرفه‌جویی در هزینه و زمان شده و سرعت رواج دوربین امنیتی را بیش از پیش افزایش داد.

 

فراوانی در جهان

در حال حاضر تخمین زده می‌شود که بیش از 700 میلیون دوربین مداربسته در سرتاسر جهان مشغول ضبط تصاویرند. با توجه به جمعیت و تقاضای بالا در آسیا، 65 درصد از این دوربین‌ها در این قاره بوده و حدود 54 درصد از کل دوربین های جهان نیز مربوط به کشور چین است. جمعیت زیاد، کنترل بالای امنیتی و سیستم‌های نظارتی پیچیده دلیل وجود این تعداد بالا در چین بوده است. در حال حاضر تعداد زیادی از این دوربین‌ها به قابلیت تشخیص چهره نیز مجهز شده‌اند. با این وجود، تعداد دوربین های فعال در ایالات متحده آمریکا به نسبت جمعیت آن بیشتر است. پیشرفت چشم‌گیر تکنولوژی در سیستم‌های نظارتی و امنیتی در سال‌های اخیر باعث تحول در جلوگیری از وقوع جرایم شده است. روش‌های نوین مانیتورینگ اجتماعی توانسته است آمار تخلفات را در سرتاسر جهان کاهش دهد.

در سال 2011 حدود 30 میلیون دوربین مدار بسته در ایالات متحده آمریکا مشغول به کار بود. استفاده از سیستم نظارت ویدئویی در آمریکا همیشه روشی رایج بوده، به طوری که در سال 1995 یک تولید کننده آمریکایی دوربین مدار بسته درآمدی 120 میلیون دلاری گزارش کرده است. پس از حملات تروریستی 11 سپتامبر به برج‌های دو قلوی مرکز تجارت جهانی در سال 2001، استفاده از دوربین در اماکن عمومی با احتمال حملات خطرناک مانند بانک‌ها و فرودگاه‌ها به منظور شناسایی فعالیت‌های تروریستی افزایش بیشتری یافت. وزارت امنیت ملی آمریکا به شهرها برای استفاده از دوربین امنیتی تسهیلات ویژه می‌دهد. در سال 2009 حدود پانزده هزار دوربین در شهر شیکاگو فعال بود. سیستم نظارت ویدئویی شهر نیویورک نیز 6000 دوربین مدار بسته مرتبط با هم دارد. در منطقه‌ی واشنگتن دی‌سی بیش از سی هزار دوربین فعال است که حدود شش هزار از آن در خطوط قطار شهری نصب شده‌اند.

در سایر نقاط جهان نیز استفاده از دوربین مدار بسته با اقبال خوبی مواجه بوده و در حال افزایش نیز می‌باشد. در بریتانیا و در سال 2011 تعداد 1.85 میلیون دوربین نصب شده تخمین زده می‌شود. در این کشور اکثریت دوربین‌ها توسط دولت کنترل نمی‌شوند و به بخش خصوصی تعلق دارند، به طوری که از این تعداد فقط 52 هزار دوربین به دولت مربوط است. در آمریکای لاتین به دلیل افزایش ناامنی، رشد دوربین‌های امنیتی سرعت زیادی داشته است. روسیه اکثر دوربین های شهر مسکو را به فناوری تشخیص چهره با استفاده از الگوریتم شبکه عصبی مجهز کرده است. در کشور استرالیا در دهه‌ی گذشته تعداد دوربین های نظارتی با رشد دوبرابری، به یک میلیون عدد رسیده است. آلمان نیز از کشورهاییست که به نسبت جمعیت، از تعداد زیادی دوربین بهره برده و این عدد به 5.2 میلیون در سال 2019 می‌رسد.

 

استفاده‌های شخصی و خانگی

امروزه بسیاری از مردم در محل کار شخصی خود، شامل فروشگاه‌ها، رستوران‌ها و یا شرکت‌های خدماتی، و همچنین در خانه‌های خود از دوربین استفاده می‌کنند.(برای اطلاعات بیشتر مقاله نصب دوربین مداربسته برای منزل را مطالعه کنید). وجود دوربین مداربسته به تنهایی می‌تواند باعث جلوگیری از وقوع جرم و سرقت شود. سارقان با دیدن دوربین و با علم به احتمال بالای شناسایی و دستگیری، از ارتکاب جرم صرف نظر می‌کنند. همچنین وجود دوربین مدار بسته در کسب و کار های شخصی و فروشگاه‌ها باعث جلوگیری از سرقت و خرابکاری توسط افراد شده است. بسیاری از سارقان به دنبال خانه‌های بدون دوربین هستند که بتوان راحت‌تر و بدون شناسایی وارد آن‌ها شد. به همین دلیل است که سیستم های نظارت ویدئویی و دستگاه دوربین استفاده شده در آن‌ها را در حالتی مشخص و مسلط بر تمامی زوایا نصب می‌کنند. در بسیاری از اوقات نیز وجود دوربین نظارت ویدئویی در محل توسط برچسب‌هایی به اطلاع افراد می‌رسد.

علاوه بر پیشگیری از وقوع جرایم، دوربین مداربسته می‌تواند برای کنترل کارکنان و مشتریان توسط صاحبان کسب و کار‌ها استفاده شود. به طور مثال مدیر یک فروشگاه می‌تواند با استفاده از دوربین مدار بسته آمار مراجعه‌ی مشتریان و حضور آن‌ها در قسمت‌های مختلف فروشگاه را استخراج کند. دوربین های جدید قابلیت کنترل از راه دور و بررسی تصاویر با استفاده از تبلت و یا موبایل هوشمند را داشته و می‌توان با اتصال به اینترنت به آسانی و از هرجا به تصاویر زنده‌ی منزل یا محل کار، دسترسی داشت. همچنین بعضی از دوربین‌ها به سنسورهای تشخیص حرکت مجهز بوده و می‌توانند در صورت دیدن حرکت، فعال شده و به فرد مسئول یا حراست امنیتی محل هشدار دهند.

دوربین مدار بسته

 

پیشرفت‌های تکنولوژی در دوربین مدار بسته

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، در قابلیت‌های دوربین‌های امنیتی نیز پیشرفت‌های چشمگیری حاصل شده است که در ادامه به بررسی چند نمونه از آن‌ها که باعث رواج بیش از پیش این سیستم‌ها شده است را بررسی می‌کنیم.

کنترل به وسیله کامپیوتر

دوربین مداربسته کنترل شده توسط کامپیوتر قادر است اشیا را تشخیص داده و در زاویه‌ی دید خود آن‌ها را دنبال کرده و دسته‌بندی کند. آنالیز محتوایی ویدئو (VCA) به معنی بررسی فیلم برای تشخیص اتفاقات بر اساس دسته‌بندی اشیاست. از VCA می‌توان برای تشخیص الگوهای غیر منتظره در یک محیط استفاده کرد. چنانچه در یک محیط و یک نمونه از جمعیت اتفاق ناهنجاری رخ دهد، دوربین آن را تشخیص داده و اعلام می‌کند. به طور مثال اگر شخصی در یک مکان بر خلاف جهت معمول حرکت کند (مثلا بر خلاف جمعیت در فرودگاه یا خارج شدن از یک ورودی در مکان عمومی) سیستم آن را تشخیص داده و هشدار می‌دهد. در آنالیز محتوایی ویدئو امکان دارد که خود دوربین مدار بسته آنالیز را انجام دهد یا اینکه در یک سرور مرکزی این آنالیز انجام شود. هر دوی این روش‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارد.

 

ذخیره‌سازی تصاویر

نگهداری اطلاعات ضبط شده توسط دوربین مدار بسته هزینه‌بر بوده، ولی اقدامی لازم است. قبل از پیشرفت تکنولوژی و در دوربین‌های مدار بسته اولیه باید تصاویر به صورت دائم توسط افراد دیده می‌شد چون که امکان بررسی مجدد آن‌ها از روی حافظه‌ی ضبط شده وجود نداشت. کیفیت و حجم تصاویر ذخیره شده و همچنین مدت زمان آن به عوامل مختلفی از جمله میزان فشرده‌سازی، تعداد فریم (تصویر های فیلم در یک ثانیه) و اندازه‌ی تصویرها بستگی دارد. امروزه دستگاه‌های DVR (مخفف دستگاه ضبط تصویر دیجیتال) قابلیت ذخیره‌سازی تصاویر در فرمت‌های مختلف را دارند. فیلم ضبط شده تا مدت زمان مشخصی نگهداری شده و پس از آن می‌توان آن را آرشیو کرده یا از روی دیسک پاک کرده تا فیلم جدید جایگزین آن شود. مقدار این زمان به نیاز سازمان مربوطه و دستگاه‌های ذخیره‌سازی استفاده شده مربوط است.

 

دوربین مدار بسته تحت شبکه (IP)

نوع جدید و پیشرفته‌تری از دوربین مداربسته، دوربین‌های تحت شبکه هستند. تخمین زده می‌شود که برای اولین بار و در سال 2014 این دوربین‌ها توانستند فروش بیشتری نسبت به دوربین‌های آنالوگ داشته باشند. دوربین تحت شبکه از شبکه‌ی اینترنت که توسط اکثر شبکه‌های محلی (LAN) استفاده می‌شود، بهره می‌برد. همچنین کاربران می‌توانند در صورت لزوم تصویر این نوع دوربین مدار بسته را از طریق اینترنت منتقل کرده و از روی گوشی موبایل هوشمند خود، از هر جایی که دسترسی به اینترنت دارند به صورت زنده مشاهده کنند. در استفاده‌ی حرفه‌ای و در امنیت زیرساخت‌ها از یک شبکه خصوصی یا VPN نیز استفاده می‌شود. دوربین تحت شبکه جزئی از اینترنت اشیاء (IoT) محسوب شده و از بسیاری از مزایای آن بهره‌مند است. همچنین مخاطرات امنیتی مانند سایر دستگاه‌های تحت شبکه نیز در استفاده از دوربین تحت شبکه وجود دارد.

دوربین مدار بسته تحت شبکه نیز مانند دوربین مداربسته آنالوگ، بیشتر در سیستم‌های امنیتی و به منظور نظارت تصویری مورد استفاده قرار می‌گیرد. به هر حال و بر خلاف آن‌ها، نیاز به یک دستگاه ذخیره‌سازی محلی نداشته و دسترسی به یک شبکه محلی کفایت می‌کند. بعضی از این دوربین‌ها از یک دستگاه ضبط ویدئویی تحت شبکه (NVR) مرکزی برای ذخیره‌سازی تصاویر و ایجاد هشدار استفاده می‌کنند، در حالی که سایر دوربین های تحت شبکه می‌توانند بدون یک دستگاه مرکزی، تصاویر را مستقیما بر روی یک شبکه محلی یا از راه دور، ضبط کنند. اولین دوربین تحت شبکه توسط شرکت سوئدی اکسیس در سال 1996 معرفی شد.

 

شبکه‌ی دوربین مدار بسته

دوربین های پرشمار در شهرهای بزرگ امروزه می‌توانند با سایر دوربین های نصب شده در شهر توسط افراد دیگر، شبکه‌ی گسترده‌ای از سیستم نظارت تصویری را تشکیل دهند. به طور مثال در کلان‌شهر شیکاگوی آمریکا، از شبکه‌ای از دوربین مدار بسته استفاده می‌کند، به طوری که دوربین های نصب شده توسط دولت با دوربین های خصوصی که در مقابل خانه‌ها، مغازه‌ها، رستوران‌ها و حتی در اتوبوس‌ها نصب شده‌اند ترکیب شده‌اند. در نتیجه شبکه‌ی گسترده‌ای از حدود پانزده هزار دوربین مداربسته به وجود آمده است. هر شخص نیز می‌تواند تصاویر دوربین خود را با محل فیلمبرداری در اختیار این شبکه قرار دهد. در صورت بروز هرگونه مخاطره‌ی امنیتی، سیستم می‌تواند به سرعت به تصاویر زنده از آن محل دسترسی داشته و برای اقدامات پیشگیرانه تلاش کند.

 

دوربین مدار بسته بی‌سیم (Wireless)

دوربین مدار بسته بی‌سیم نوع جدیدتری از دوربین تحت شبکه یا IP است، به طوری که می‌تواند تصاویر را به صورت سیگنالی به گیرنده‌ی بی‌سیم ارسال کند. اکثر دوربین های بی‌سیم حداقل به یک کابل جهت تغذیه و رسیدن برق نیاز دارند و لفظ «بی‌سیم» مربوط به کابل‌های مربوط به انتقال تصاویر و صدا می‌شود. هرچند بعضی از این دوربین های مدار بسته توسط باتری تغذیه شده و نیازی به سیم تغذیه هم ندارند. امروزه به دلیل قیمت پایین و نصب آسان، استفاده از دوربین بی‌سیم در استفاده‌های جزئی و کوچک گسترش یافته است. به هر جهت، دوربین های بی‌سیم به اندازه دوربین های عادی قابل اعتماد نیستند. در دوربین های بی‌سیم اولیه از تکنولوژی آنالوگ استفاده می‌شد، در حالی که در دوربین‌های بی‌سیم جدید با استفاده از تکنولوژی دیجیتال، کیفیت تصویر، جلوگیری از مداخلات ناخواسته و همچنین امنیت تصاویر بهبود یافته است.

دوربین مار بسته

 

قابلیت دید در شب (Night-Vision)

این قابلیت به معنای قابلیت ضبط تصاویر در نور کم است. از آن‌جایی که در بسیاری از موارد دوربین های مدار بسته در مکان‌های تاریک و خلوت، و همچنین در شب و به هنگام تعطیلی استفاده می‌شوند، قابلیت دید در شب برای این دوربین‌ها قابلیتی ضروریست. بینایی چشم انسان به طیف نور مرئی محدود می‌شود و توانایی دیدن امواج فروسرخ و فرابنفش را ندارد. در بعضی از جانوران مانند میگو این طیف گسترده‌تر بوده و قابلیت تشخیص امواج فروسرخ و فرابنفش نیز وجود دارد. قابلیت دید در شب در دوربین مدار بسته نیز به همین معناست، دوربین دید در شب با تشخیص اشعه‌ی فروسرخ (تصویرسازی گرمایی) و بهبود تصاویر می‌تواند در تاریکی تصاویر واضحی ضبط کند.

 

تشخیص حرارت

با پیشرفت روزافزون تکنولوژی، لنز دوربین‌ها با استفاده از اشعه IR به جای نور مرئی (ترموگرافی)، قادر به تشخیص حرارت محیط و تشکیل تصاویر بر اساس آن بوده است. با استفاده از این تکنولوژی در دوربین های مدار بسته، دوربین های ترمال (Thermal) به وجود آمده‌اند از این قابلیت برای تشخیص مخاطرات احتمالی و همچنین تشخیص حضور افراد و وسایل نقلیه در ساختمان‌ها در هنگام انجام عملیات امنیتی یا نجات استفاده می‌شود. دوربین ترمال می‌تواند در شرایط بد آب و هوایی و با دید ناکافی نیز حضور موجودات زنده را تا فاصله‌ی خوبی پیش‌بینی کند، به همین جهت در اماکنی که نیاز به کنترل امنیتی شدید دارند کاربرد دارد. از جمله کاربرد‌های این قابلیت می‌توان به تشخیص دمای محیط صنعتی و پیشگیری از خطر، پیش‌بینی حضور افراد و همچنین تشخیص درجه حرارت بدن و تشخیص بیماری (مانند تشخیص تب از علائم بیماری کرونا ویروس جدید COVID-19) اشاره کرد.

استفاده از دوربین مداربسته ترمال با توجه به قیمت بالا، رزولوشن پایین و کاربری خاص آن، در مصارف عادی و خانگی بسیار محدود است و کاربرد آن بیشتر به مصارف صنعتی و امنیتی مربوط می‌شود. تصویری که دوربین ترمال تشکیل می‌دهد از اشعه‌های فروسرخ (Infrared) تشکیل می‌شود که نسبت به نور مرئی طول موج بلندتری داشته و در حالت عادی با چشم انسان قابل دیدن نیست. بنابراین تصویر وضوح عادی را نداشته و قابل استفاده برای شناسایی افراد نمی‌باشد؛ چرا که تصویر صرفا از روی درجه حرارت سطح بدن تشکیل شده است.

دزدگیر

از دیگر پیشرفت‌های امنیتی در زمینه نظارت تصویری، ساخت دزدگیر اماکن است. دزدگیر اماکن امروزه انواع مختلفی داشته و در مدل‌های بی‌سیم و باسیم موجود است. اساس کار دزدگیر به این صورت است که در هنگام خالی بودن مکان مورد نظر روشن می‌شود و در صورت تشخیص حرکت فعال شده و با فرد مسئول، صاحب محل یا پلیس تماس برقرار می‌کند. در کنار دزدگیر می‌توان از دوربین نیز استفاده کرد تا هم بتوان تصویر زنده از محل را سریعا و از راه دور بررسی کرد، و همچنین جهت شناسایی و دستگیری فرد خاطی، از تصاویر بهره برد. دوربین‌های مدار بسته‌ای نیز وجود دارند که می‌توانند در صورت تشخیص حرکت فعال شده و اقدام به تماس و فیلمبرداری کنند.

 

کلام آخر

می‌توان گفت با وجود پیشرفت‌های روزافزون سیستم نظارت ویدئویی، دوربین های مدار بسته به یک بخش حیاتی از پروژه‌های عمرانی در دنیای امروز تبدیل شده‌اند. استفاده از این سیستم‌ها علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف منابع و نیروی انسانی، کیفیتی مثال زدنی و کاربری‌هایی غیر قابل جایگزین به ارمغان آورده است. استفاده‌ی گسترده از دوربین‌های مدار بسته توسط تمامی دولت‌ا در سراسر جهان و همچنین در انواع ساختمان‌های تجاری و مسکونی، گواهی بر این مسئله است. به همین دلیل انواع متنوعی از دوربین مدار بسته با قابلیت‌های مختلف به وجود آمده است. دوربین‌های بدون سیم، تحت شبکه، دید در شب، حساس به حرکت، حرارت‌سنج و ضد رطوبت از جمله امکاناتی است که برای رفع نیاز خاص مشتریان ارائه می‌شوند.

بیشتر بخوانید :  دوربین مدار بسته   ، دوربین مداربسته اصفهان،   دوربین مداربسته شیراز  ،  دوربین مداربسته برای منزل



:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

بازی های کازینویی برای افرادی که حتی یک بار هم آن ها را از طریق سایت های پیش بینی یا اپلیکیشن ها دنبال کرده اند . به یکی از جذاب ترین و پر سود ترین سرگرمی ها تبدیل شده اند . یکی از این بازی ها ، بازی جذاب انفجار است که ایرانی بوده و به صورت آنلاین از طریق سایت بازی انفجار و یا از طریق اپلیکیشن بازی انفجار ، قابل دسترسی است . هیجان این بازی به این خاطر است که بازی انفجار اصلا به هوش و مهارت شما بستگی ندارد بلکه فقط به صورت شانسی و تصادفی پیش می رود .

read more

 

نصب بازی انفجار اندروید و آی او اس

بازی انفجار هم مانند بسیاری از بازی های کازینو نیاز به سرعت عمل و دقت دارد به همین علت استفاده از اپلیکشین اندروید بازی انفجار در بین کاربران بسیار باب شده است . راحتی دسترسی ، سرعت عمل بیشتر در بازی و تصمیم گیری سریعتر از مزایای استفاده از نرم افزار بازی انفجار است .

 

اپلیکیشن رایگان بازی انفجار بدون فیلتر

همان طور که میدانید در ایران به دلیل مسائل سیاسی و مذهبی وب سایت های شرط بندی و کازینو آنلاین ممنوع هستند و دائما فیلتر می شوند و این یکی از دغدغه های کاربران این وب سایت ها شده است چون استفاده از فیلتر شکن هم باعث کندی سرعت اینترنت می شود یا هزینه های ماهیانه را برای خرید فیلتر شکن باید متقبل شد . و یا به جای استفاده از فیلتر شکن مدام باید دنبال آدرس سایت هایی که هنوز فیلتر نشده اند باشند . به همین دلیل یکی از مزیت های استفاده از اپلیکیشن موبایل بازی انفجار مبارزه با فیلترینگ است چون معمولا نرم افزار های موبایل به راحتی فیلتر نمی شوند و فیلتر شدن آنها بسیار زمان بر است .

 

چرا استفاده از اپلیکیشن اندروید انفجار مزیت دارد ؟

آسان تر شدن بازی اصلی ترین دلیل استفاده از اپلیکیشن بازی انفجار است . در حال حاضر با توجه به افزایش تعداد کاربران گوشی های هوشمند ، اکثریت ترجیح به استفاده از اپلیکیشن انفجار را دارند . چرا که اپلیکیشن های بازی انفجار به دلیل رابط کاربری آسانی که دارند از نظر کاربران قابل قبول تر هستند و کاربران حس راحتی بیشتری هنگام کار با اپلیکیشن انفجار را دارند .

 

کازینو آنلاین

اگر تصمیم به دانلود اپلیکیشن بازی انفجار برای تبلت و موبایل خود دارید ، بهتر است یک اپلیکیشن را انتخاب کنید که بتوانید علاوه بر انجام بازی انفجار ، بازی های دیگر کازینو مانند بازی پوکر ، بازی بلک جک 21 ، چهار برگ ، تخته نرد، ماشین اسلات و ... را نیز در گوشی و تبلت خود در هر مکان و زمانی در روز بدون فیلتر انجام دهید .ادامه مطلب

 

نحوه شارژ حساب کاربری نرم افزار بازی انفجار

یکی از مزایای استفاده از برنامه بازی انفجار راحتی شارژ حساب کاربری از طریق موبایل می باشد . نحوه شارژ حساب کاربری یکی از مواردی است که شما در هنگام انتخاب و نصب یک اپلیکیشن یا نرم افزار بازی انفجار بر روی گوشی همراه خود دقت کنید . یکی دیگر از مزایای این اپلیکیشن فیلتر نبودن آن است یعنی شما بدون نیاز به فیلتر شکن با سرعت بسیار بالاتری میتوانید به راحتی به بازی مورد علاقه خود بپردازید . <a بیشتر بدانید

 

آموزش بازی انفجار

روش های بسیاری برای برد در بازی انفجار برای شما وجود دارد که در اینجا برخی از این روش ها را برای شما بیان خواهیم کرد تا بتوانید بهترین بازده را در این بازی پول ساز به خود اختصاص دهید .

یکی از روش ها برد در اپ این بازی را می توان تحلیل آنی و بت بر روی ضریب مناسب دانست به این صورت که شما پس از وارد شدن به بازی ، دست های مختلف را بررسی می کنید و با در نظر گرفتن تاریخچه بازی ممکن وارد بازی می شوید . ولی سوال این جا ست که بر روی چه ضریبی می بایست شرط ببندید ؟

برای پاسخ به این سوال نمی توان عدد دقیقی را گفت زیرا همانطور که میدانید ضرایب به صورت آنی در حال تغییر می باشند و گفتن یک ضریب منطقی نخواهد بود ولی پس از صحبت با بسیاری از برندگان بازی همه به این نظر رسیده بودند که با بت کردن بر روی ضرایب زیر 1.5 شانس بیشتری برای برد شما وجود دارد . به این صورت که ضریب 1.4 را بسیاری ضریب منطقی برای بت کردن در دست های منطقی قلمداد کرده اند .

 

bazienfejar.com

 

واریز سریع پول به حساب کاربران

پرداخت های کاربران در اپلیکیشن باز انفجار شرطی در کمتر از 1 ساعت به حساب آنها خواهد نشست . از همین رو این اپلیکیشن یکی از محبوب ترین نرم افزار های شرط بندی و البته نرم افزار بازی انفجار به حساب می آید .

 

سوالات متداول درباره اپلیکیشن بازی انفجار

1 - آیا اپلیکیشن بازی انفجار معتبر است برای پرداخت پول ؟

اپلیکیشن ها و نرم افزار های بازی انفجار عموما به همان وب سایت شرط بندی و کازینو اصلی متصل هستند و درگاه پرداخت های اپلیکیشن به همان وب سایت متصل است در واقع میتوان گفت برنامه انفجار یک نسخه موبایل از همان وب سایت است در نتیجه از لحاظ اعتبار کاملا معتبر است .

2 - آیا برنامه بازی انفجار بر روی کامپیوتر هم نصب میشود ؟

خیر این نرم افزار ها فقط برای اندروید هستند اما به تازگی برخی از سایت ها امکان نصب برای آی او اس را نیز دارد .

3 - تفاوت برنامه بازی انفجار و سایت های بازی انفجار چیست ؟

از لحاظ ساختاری دقیقا مشابه هم هستند و تمام امکانات وب سایت ها در اپلیکیشن ها نیز موجود است اما از لحاظ ظاهری برنامه های بازی انفجار کاملا متناسب با موبایل ساخته شده اند و دسترسی و را حتتری به شما میدهند .



:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

گوگل یک افزونه وردپرس ساخته است و به رایگان در اختیار همه قرار داده است. افزونه ویژه برای وردپرس معرفی شده گوگل “سایت کیت site kit”  نام دارد. در دپارتمان طراحی سایت و سئو نوین مارکتینگ در روز اول معرفی این افزونه ویژه برای وردپرس ما با جدیت به بررسی آن پرداختیم. اما از همان روز اول این اقدام گوگل برای ما چندان شگفت انگیز نبود و همین موضوع سبب شد که در نوین مارکتینگ تصمیم بگیریم با اندکی تأخیر و احتیاط این افزونه را بررسی کنیم.

افزونه ویژه برای وردپرس

افزونه ویژه برای وردپرس

شاید اقدام گوگل برای ساخت یک افزونه برای وردپرس امری کاملا جدید است. این که این کار گوگل یک حرکت استراتژیک است و خبر از فعالیت‌های بعدی گوگل با این رویکرد می‌دهد یا نه موضعی است که کاملا زمان آن را مشخص می‌کند. گوگل در وبسایت رسمی اش و البته حساب توییتر خود هیچ توضیحی درباره این روند و تفکر ارائه نکرده است.

به سراغ سایت کیت برویم. افزونه‌ ویژه برای وردپرس که کارش داشبورد سازی در وردپرس است. بله اگر خیال کردید که گوگل یک ذره سعی کرده است که است به بهبود شرایط سئو در وردپرس کمک کند سخت در اشتباهید.

اطلاعات گوگل ادسنس، گوگل آنالیتیکس، گوگل سرچ کنسول و پیج اسپیدز اینسایتس در افزونه سایت کیت جمع می‌شود شما در یک داشبورد روی وردپرس می‌توانید این اطلاعات را داشته باشید.

من به عنوان یک وب مستر و سئو کار همیشه ابتدای صبحم را با باز کردن و بررسی کردن گوگل آنالیتیکس و گوگل وب مستر شروع می‌کنم. ادسنس هم که در ایران عملا کار نمی‌کند. از دیگر سو اطلاعات آنالیتیکس و سرچ کنسول آنچنان گسترده و پیچیده‌اند که برای گزارش گیری  و آنالیز کامل از آن شاید یک روز کامل زمان نیاز داشته باشید.

پس به وضوح در می‌یابید که این داشبورد جدید چندان کارآمد نیست. این نظر ما با آمار‌های جهانی از سایت خود وردپرس هم کاملا تأیید می‌شود. از ۳۱ اکتبر تا به امروز ۱۶۵۰۰۰ نصب برای این افزونه ثبت شده است. این تعداد برای یک چنین افزونه‌ای با این اسم و رسم کاملا کم حساب می‌شود. به یاد داشته باشید که وردپرس فقط ۱۷۰۰۰ کد نویس و توسعه دهنده دارد و نزدیک به ۳۰ % تمام محتوای وبسایت‌های کل دنیا با وردپرس نشر می‌یابد.

افزونه ویژه برای وردپرس

افزونه ویژه برای وردپرس

همین طور روند نصب‌های ثبت شده برای این افزونه نیز چندان روند رو به رشدی حساب نمی‌شود و فراز و فرود‌های معنی داری را شاهد است.

افزونه ویژه برای وردپرس

افزونه ویژه برای وردپرس

این آمار‌ها را باید با سه و نیم ستاره از ۵ ستاره امتیاز به دست آمده همراه کنیم تا به نمایی بسیار مناسبی برای تصمیم گیری درباره نصب این افزونه ویژه برای وردپرس برسیم. من جای شما بودم چندان محلی به این افزونه وردپرس نمی‌گذاشتم به خصوص در ایران که ادسنس کار نمی‌کند. البته باید این موضوع را در نظر بگیرید که آیپی‌های ایران برای ادسنس و آنالیتیکس بسته است و این افزونه بخصوص در به دست آوردن آمار‌های آنالیتیکس مشکل دارد و ما گزارش‌هایی در این باره هم دریافت کرده‌ایم.

سایت کیت برای کسانی که دسترسی محدود به وردپرس دارند و چندان هم توان بررسی چند پلتفرم گوگل را ندارند بسیار مناسب است. شما ابا این افزونه می‌تواید هر روز به رئیس خود گزارش پیشرفت سایت خود را بدهید البته اگر همه چیز به خوبی کار کند.

نکته آخر درباره این افزونه اقدامات موازی گوگل است. در خبر قبلی نوین مارکتینگ که در همین آبان ۹۸ منتشر شد، خوانید که بخش سرعت با شباهت‌ها و فرق‌هایی خاص به گوگل سرچ کنسول اضافه شده است. حالا شما سرعت را در سه جا دارید ۱. پیج اسپید اینسایتس ۲. گوگل سایت کیت  ۳. گوگل سرچ کنسول. دلیل این تکرار آمار‌ها اساسا بر ما معلوم نیست اما هر چه که هست ما را به این موضوع واقف می‌کند که سرعت سایت و صفحات آن هر روز برای گوگل مهم تر می‌شود.

بیشتر بخوانید:    دوربین مداربسته       دوربین مدار بسته        دوربین مداربسته اصفهان       دوربین مداربسته شیراز



:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

با آنلاین شدن زندگی بشر تبلیغات اینترنتی به عنصر جدایی ناپذیر کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ تبدیل شد.  تمامی سبک‌های بازاریابی معرفی شده در کتب بازاریابی کلاسیک، امروزه به شکلی مدرن در حال معرفی مجدد خود هستند و هر روز دچار تغییر و تنوع بیشتر می‌شوند تا بتوانند تاثیر بیشتری روی جامعه مخاطبان بگذارند، جامعه مخاطبانی که به صورت بالقوه در بستر اینترنت حضور دارند، فقط کافیست کمی خلاق باشید تا بتوانید مخاطب را به مشتری تبدیل کنید.

برای راه اندازی کمپین‌های آنلاین نیاز به ابزارهای آنلاین خواهید داشت. ابزارها با قابلیت‌های هوشمند خود اثر بخشی کمپین‌های تبلیغاتی شما را بالا می‌برند. در این مقاله به معرفی ۴ ابزار قدرتمند در تبلیغات اینترنتی می‌پردازیم.

۱.پلتفرم Google ADS

ابزار تبلیغات اینترنتی - پلتفرم Google ADS

اگر در هنگام جستجو در موتور جستجوگر گوگل به نتایج دقت کنید متوجه می‌شوید که در نتایج صفحه اول و دوم گوگل، در کنار لینک برخی از سایت‌ها عبارت اختصاری AD قرار گرفته است.  این بدین معنی است که این سایت برای ظاهر شدن در نتایج ابتدایی گوگل از قابلیت تبلیغات در گوگل استفاده کرده است. برای استفاده از تبلیغات کلیکی گوگل باید از پلتفرم Google ADS استفاده کنید.

پلتفرم گوگل ادوردز یک ابزار قدرتمند برای ایجاد تبلیغات کلیکی در گوگل محسوب می‌شود و به شما امکان ایجاد تبلیغات در نتایج جستجو و درست جلوی چشم مخاطبانتان را می‌دهد. کارکرد این ابزار منطقی به نظر می‌رسد و به این صورت است که گوگل در ازای دریافت هزینه، سایت شما را تبلیغ می‌کند. اما در واقع عملکرد گوگل ادز به این صورت است که گوگل بابت نمایش تبلیغ هیچ هزینه‌ای از شما کسر نمی‌کند و فقط در ازای کلیک هر کاربر بر روی لینک تبلیغ شما مبلغی را از حساب کاربری شما کسر می‌کند.

اما ماجرا همینجا تمام نمی‌شود. پلتفرم گوگل ادوردز یک ابزار کامل و قدرتمند است که تنظیمات ویژه‌ای را برای راه‌اندازی کمپین تبلیغاتی در اختیار شما قرار می‌دهد. مانند :

  •       تخصیص بودجه روزانه
  •       تخصیص بودجه ماهانه
  •       تعیین هزینه کلیک برای هر کلمه
  •       نمایش تبلیغ در بازه زمانی خاص
  •       نمایش تبلیغ در محدوده جغرافیایی خاص
  •       انتخاب موبایل، دسکتاپ، تبلت برای نمایش تبلیغ

این‌ها مواردی هستند که به مدیریت بهتر هزینه‌ها کمک می‌کنند. گوگل ادوردز امکان لینک شدن به ابزار آماری گوگل آنالیتیکس را دارد و از این طریق می‌توان کمپین بهینه‌تری را مدیریت کرد.

با یک جستجوی ساده در اینترنت شما به منابع نامحدود آموزش گوگل ادوردز متصل می‌شوید. در میان این آموزش‌ها سایت‌های فارسی نیز آموزش‌های با کیفیتی را ارائه کرده‌اند. اما اگر فرصت این کار را ندارید از یک نیروی متخصص کمک بگیرید. همچنین چند آژانس‌های تبلیغاتی مانند نوین مارکتینگ هستند که برای ثبت آگهی در گوگل می‌توانید با آن‌ها در ارتباط باشید.

 

۲.پلتفرم Facebook ADS

ابزار تبلیغات اینترنتی - Facebook ADS

فیس‌بوک یکی از جذاب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در دنیاست و تبلیغات در Facebook ADS طرفدار زیادی دارد. فیس بوک به شما این امکان را می‌دهد که تبلیغ خود را به صورت منظم تغییر دهید تا در هر بار نمایش بتوانید توجه بالای مخاطب را جلب کنید. فرقی نمی‌کند که قصد شما فروش محصول باشد یا برندینگ در هر دو حالت  می‌توانید با هر بار ارائه تبلیغ جدید نرخ کلیک را بالا ببرید.

تفاوت Facebook ADS با Google ADS در این است که شما در Facebook ADS نیاز به ساختن صفحه فیس بوکی دارید و از طریق آن باید برای تبلیغ اقدام کنید. در صورتی که در گوگل ادوردز، سایت یا کانال تلگرامی شما برای راه اندازی کمپین کافیست.

در Facebook ADS به سادگی ‌توانید هدف خود را از راه اندازی کمپین در بخش Facebook ADS Manager تعریف کنید و در انتهای کمپین میزان موفقیت کمپین خود را اندازه‌گیری کنید.

شبیه قابلیتی که گوگل ادز برای انتخاب زبان و مکان و دستگاه در اختیارتان می‌گذارد، Facebook ADS نیز امکان سفارشی سازی به شما می‌دهد تا بتوانید آیتم‌های نمایش تبلیغ خود را برای جامعه هدف خود به صورت سفارشی تنظیم کنید. در این حالت می‌توانید مخاطب خود را بر اساس سن، جنسیت ،زبان و منطقه جغرافیایی آن‌ها هدف گذاری کنید.

اگر کسب‌وکار شما  سایت یا اپلیکیشن نیز داشته باشد  می‌توانید بر اساس ترافیک سایت یا فعالیت‌های اپلیکیشن نیز جامعه مخاطبان خود را تعیین کنید.

Facebook ADS نیز همانند Google ADS قابلیت بودجه بندی داشته و می‌توانید بودجه روزانه خود را به صورت روزانه و یا برای بازه زمانی اجرایی کمپین مشخص کنید.

هر تبلیغ در Facebook ADS می‌تواند تنها ۲۵ کاراکتر داشته باشد اما امکان گذاشتن ۵ عکس قطعا به جذابیت تبلیغ شما کمک می‌کند.

 

۳. پلتفرم Affiliate ADS

ابزار تبلیغات اینترنتی - Affiliate ADS

یکی از روش‌های بازاریابی اینترنتی استفاده از روش Affiliate Marketing که منجر به سود مالی برای مشتریان و رشد سود مالی برای شما می‌شود .

در این روش یک ناشر به عنوان واسط میان مخاطبان و ارائه دهنده سرویس قرار می‌گیرد و به اصطلاح ناشر تبلیغ نامیده می‌شود. به ازای هر خرید کاربر از سرویس دهنده کارمزدی به ناشر تبلیغ تعلق می‌گیرد. تفاوت این روش با گوگل ادز در این است که در روش Affiliate ADS یک تبدیل واقعی اتفاق افتاده است. بدین معنی که خرید اتفاق می‌افتد و کاربر به یک مشتری واقعی تبدیل می‌شود بعد از آن کارمزد به ناشر تبلیغ پرداخت می‌شود.

برای ساخت کمپین Affiliate ADS پلتفرم‌های مختلفی مانند CJ , rakuten و lazada وجود دارد که از طریق آن می‌توانید زمانبدی کمپین، نرخ پورسانت و لیست بنرها را تعیین کنید تا گزارش عملکرد را در طول کمپین به شما ارائه دهد.

 

۴.پلتفرم Native ADS

یکی از خاص‌ترین نوع تبلیغات در دنیای وب، تبلیغات همسان یا Native Advertising می‌باشد. تبلیغات همسان کمترین مزاحمت و مناسب‌ترین پیشنهاد را برای کاربران وب دارد، از این رو  کاربران توجه بیشتری به تبلیغات همسان نسبت به تبلیغات بنری داشته و کلیک‌های هدفمندتری را دارند. همچنین آمارها نشان می‌دهد نرخ تبدیل کاربر به مشتری در این تبلیغات همسان بیشتر از تبلیغات بنری می‌باشد.

دلیل اثربخشی بالای این نوع تبلیغات یکپارچگی تبلیغ با سایتی است که کاربر در حال بازدید از آن است به همین دلیل کاربر حس می‌کند در حال دیدن یک پیشنهاد است تا یک تبلیغ تجاری .

Native ADS نیز مانند Google ADS به ازای نمایش تبلیغ هزینه ای از شما کسر نمی‌کند بلکه فقط به ازای هر کلیک هزینه پرداخت می‌شود.

یکی از پرطرفدارترین ابزارهای Native ADS در داخل ایران سایت موفق یکتا نت می‌باشد که این قابلیت را دارد که تبلیغ شما را در معتبرترین رسانه‌های ایران و فقط برای مخاطبان هدف شما نمایش دهد. هدفمندی در این نوع تبلیغات شامل موقعیت جغرافیایی کاربران، ارتباط موضوعی تبلیغ با سایت و دستگاه نمایش تبلیغ می‌شود.  

همچنین در خارج از ایران این سرویس توسط سایت‌های Outbrain و  taboola ارائه می‌شود.

شما برای برای کمپین‌های تبلیغاتی کدام ابزار را پیشنهاد می‌دهید؟

 منبع: نوین مارکتینگ

دوربین مداربسته       دوربین مدار بسته       دوربین مداربسته اصفهان

 



:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

احتمالاً کسب‌وکار شما در شبکه‌های اجتماعی هزاران طرفدار و فالوئر دارد. آیا آنها از وب سایتتان هم بازدید می‌کنند؟ اگر جواب شما منفی است، باید بدانید که تنها نیستید و این موضوع ماهیت شبکه‌های اجتماعی است. روش‌های بسیاری برای جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت وجود دارد که در این مطلب توضیح داده می‌شود.

بیایید با این حقیقت روبه‌رو شویم؛ راهی که شبکه‌های اجتماعی به وسیله آن کسب درآمد می‌کنند این است که مخاطبان را در پلتفرم خود حفظ کنند و از طریق نمایش تبلیغات به آنها، درآمد کسب کنند. (این باور وجود دارد که شبکه‌های اجتماعی عمدتا اعتیادآورند.)

 

حقیقت را درباره مخاطبان شبکه‌های اجتماعی خود کشف کنید

شناخت مخاطبان به منظور جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت

چند نکته که باید درباره مخاطبان و فالوئرهای شبکه‌‌های اجتماعی بدانید:

نکته اولی که باید به آن توجه داشته باشید این است که، عبارت «مخاطبان شبکه‌های اجتماعی» کمی گمراه‌کننده است. آنها یک گروه یکپارچه و بزرگ نیستند. اگر از رسانه‌های اجتماعی مختلفی استفاده می‌کنید، باید بدانید که مخاطبان هر یک از این رسانه‌ها، ویژگی‌های متفاوتی دارند؛ به همین دلیل، شما برای جلب توجه هر گروه از این مخاطبان به محتواهای مختلف و متناسب با هر پلتفرم نیاز دارید.

به عنوان مثال، مطالعات آماری انجام‌شده توسط سایت Sproutsocial، نشان می‌دهد که:

  • بیشترین تعداد کاربران فیس‌بوک را زنان تشکیل می‌دهند. کاربران فیس‌بوک شامل تمامی گروه‌های سنی می‌شوند اما می‌توان گفت که اغلب آن‌ها از کاربران سایر پلتفرم‌ها مانند اینستاگرام، بزرگتر هستند.
  • سن اغلب کاربران اینستاگرام، زیر ۲۹ سال است که ۷۲٪ از آن‌ها در گروه سنی بین ۱۳ تا ۱۷ سال قرار دارند.
  • لینکدین یک شبکه اجتماعی محبوب در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و فعالین کسب‌و‌کارهای B2B محسوب می‌شود.

موارد بالا، تنها چند آمار ساده درباره شبکه‌های اجتماعی مختلف است که نشان می‌دهد مخاطبان شبکه‌های اجتماعی مختلف، مشخصات متفاوتی دارند.

نکته دومی که باید به آن توجه داشته باشید این است که، اغلب کاربران شبکه‌های اجتماعی بازه زمانی کوتاهی را صرف توجه به محتواهای موجود در پلتفرم می‌کنند. چرا که آنها روزانه با حجم زیادی از محتواهای مختلف در شبکه‌های اجتماعی روبرو هستند و مدام در حال اسکرول کردن صفحه برای مشاهده محتواها هستند. درست مانند کاربران وب سایت که با حجم زیادی مطلب روبرو می‌شوند و همین مسئله، توجه به تمامی مطالب را برایشان غیرممکن می‌کند.

برای جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت، رویکرد تکرار الگوهای از پیش تعیین شده را در پیش نگیرید و بیشتر تحقیق کنید تا متوجه شوید که استراتژی مناسب برای هر پلتفرم شبکه اجتماعی چیست.

علایق مخاطبان خود را کشف کنید

آشنایی با سلایق مخاطبان برای جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت

برای شروع، داده‌هایی که پلتفرم‌های شبکه اجتماعی درباره مخاطبانتان در اختیارتان می‌گذارند را به دقت بررسی کنید. اطلاعات آماری نظیر سن، جنسیت، درآمد، تحصیلات، علایق و چیزهای دیگر…

در کالج تپسل بخوانید!  افزایش بازدهی در دورکاری + آماری از دورکاری در جهان

به عنوان مثال، تصویر زیر داده‌هایی که ممکن است در داشبورد تبلیغات فیس‌بوک مشاهده کرده باشید:

اطلاعات آماری از مخاطبان برای جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت

همچنین، اطلاعات مهم دیگری که به تصمیم‌گیری شما درباره شناخت مخاطبانتان کمک شایانی می‌کند این است که هر یک از کاربران روی چه محتوایی کلیک کرده‌اند و با چه محتوایی تعامل داشته‌اند. تصویر زیر نشان می‌دهد که پست‌های مورد علاقه کاربران، چه چیزهایی بوده است.

اطلاعات آماری از مخاطبان برای جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت

با استفاده از این داده‌ها می‌توانید دیدگاه خوبی نسبت به محتواها و پست‌های خود بدست آورید. اینکه متوجه شوید که چه محتواهایی در گذشته توانسته توجه مخاطبان را بیشتر جلب کند، نقطه شروع خوبی برای خلق محتواهای جذاب در آینده خواهد بود.

 

در شبکه‌های اجتماعی محتواهای تبلیغاتی ایجاد کنید که به افزایش ترافیک منجر شود.

استفاده از تبلیغات همسان برای جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت

یکی از راه‌های جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت شما، ایجاد تبلیغات همسان جذابی است که توجه مخاطبان را جلب کند. این کار باعث می‌شود محتواهای جذابی در صفحه خود داشته باشید و همچنین، به شما اطمینان دهد که کسانی که واقعاً به موضوع مورد نظر در وب سایتتان علاقه دارند، آن را مشاهده خواهند کرد. یعنی، شما توانستید مخاطبان ارزشمندی برای وب سایتتان جلب کنید.

اخبار معروف، موضوعات جذابی برای ارائه هستند.

استفاده از آخرین خبرهای روز برای جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت

محتواها و اخبار معروف، بهترین نقطه برای شروع است. امروزه، ۶۷% از مردم از طریق شبکه‌های اجتماعی از اخبار مطلع می‌شوند. بنابراین، شما باید بتوانید از این فرصت برای جلب توجه مخاطبانتان استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر در حال حاضر اخبار مربوط به محصول جدید اپل داغ است، شما نیز از این موضوع برای تولید محتوای خلاقانه و مرتبط به کسب‌وکار خود در شبکه‌های اجتماعیتان استفاده کنید.

اندازه چهره یا رنگ در تصاویر؟ به موقعیت بستگی دارد

تاثیر تصویر در جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت

اغلب شبکه‌های اجتماعی تصویری هستند، بنابراین انتخاب تصاویر درست، نقش بسیار مهمی در جلب توجه مخاطبان دارد. برای مثال در موقعیت تجاری و برای مخاطبان مرتبط با کسب‌وکار، استفاده از اندازه بزرگتر چهره افراد در شبکه‌های اجتماعی در تمامی دستگاه‌ها (موبایل و دسکتاپ)، منجر به افزایش تعداد کلیک می‌شود. چرا که شفافیت در این حوزه و برای مخاطبان این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است. همان‌طور که در تصویر زیر مشخص است، نرخ کلیک عکس سمت راست، ۱۸۳% بیشتر از عکس سمت چپ است.

اما اگر تمرکز شما فقط بر روی تبلت باشد، علاوه بر اندازه، رنگ تصویر، مهم‌ترین فاکتور تاثیرگذار است. بنابراین، اگر اغلب مخاطبان شما با استفاده از تبلت شما را فالو می‌کنند، بدانید که تصاویر سیاه سفید، عملکرد بهتری در جلب توجه این دسته از مخاطبان دارند. همان‌طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، نرخ کلیک تصویر سمت راست، ۴۳۴% بیشتر است.

تاثیر تصویر در جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت

موقعیت جغرافیایی مخاطبان در میزان توجه به محتواهای ویدئویی تاثیر دارد.

مطالعات نشان داده است که موقعیت جغرافیایی مخاطبان در میزان توجه آنها به محتواهای ویدئویی تاثیر قابل توجهی دارد. به عنوان مثال، یک مخاطب بریتانیایی به ویدئوهای با تصاویر حیوانات علاقه‌ای ندارند. در حالی‌که این آمار برای مخاطبان آمریکایی کاملاً برعکس است.

در کالج تپسل بخوانید!  15 نکته‌ کلیدی که باید برای کسب‌وکارتان بدانید!

تاثیر موقعیت جغرافیایی مخاطبان در جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت

برای یافتن عناوین جذاب،‌ ترندهای کلیدواژه‌ها را دنبال کنید

برای نوشتن عناوین، جذاب‌‌ترین کلمات کلیدی را بررسی کنید. از آن‌جایی‌که ۸۰٪ از توجه‌ها در دنیای آنلاین به عناوین اختصاص می‌یابد، کاملاً ارزش صرف وقت و انرژی  برای پیدا کردن بهترین و جذاب‌ترین عناوین را دارد. برای پیدا کردن ترندهای کلیدواژه‌های محبوب در هر حوزه، ابزارهای زیادی وجود دارند که می‌توانید از آنها استفاده کنید.

روش‌های دیگری برای بهبود شبکه‌های اجتماعی شما

علاوه بر راهکارهای گفته شده تا کنون، روش‌های دیگری برای بهبود شبکه‌های اجتماعی و جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت وجود دارد. اطلاعاتی که درباره مشخصات مخاطبانتان در پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی بدست آوردید را با دستورالعمل‌های کلی درباره اینکه چه روشی در پلتفرم‌های مختلف جواب می‌دهد، ترکیب کنید. مطالعه‌ای که توسط  Axios انجام شده، راهنمای خوبی است که بدانیم کاربران از پلتفرم‌های مختلف چه انتظاری دارند و چه محتوایی می‌تواند نیاز آنها را برطرف کند. جدول زیر بر اساس این مطالعه، ارائه شده است:

آگاهی از کاربرد هر رسانه به منظور جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت

با مخاطبان خود صمیمی شوید

بدانید که فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی همواره دیدن پشت صحنه کارها را دوست دارند! از اینکه با مخاطبان خود صمیمی شوید و برخی از داستان‌های مربوط به کسب و کار یا برند خود را با آنها به اشتراک بگذارید.

انتظارات مخاطبان خود را برآورده کنید.

یکی از عوامل مهم بهبود محتواهای شبکه‌های اجتماعی شما، تولید محتواهایی است که بتواند انتظارات مخاطبان شما را برآورده کند. به همین دلیل بهتر است از عناوین فریبنده اجتناب کنید و محتوای ارزشمند و  مفید تولید کنید. اگر یک بار مخاطب خود را ناامید کنید، ممکن است دیگر هرگز فرصتی دوباره برای ارائه آنچه وعده داده‌اید را پیدا نکنید.

از تکنیک‌های بیشتر دیده شدن استفاده کنید.

روش‌هایی را پیدا کنید که منجر به بیشتر دیده شدن محتواهای شما در شبکه‌های اجتماعی می‌شود. استفاده از تکنیک‌های ساده‌ای مثل هشتگ‌گذاری و انتخاب تعداد مناسب هشتگ برای پست‌های شبکه‌های اجتماعی می‌تواند تاثیر قابل توجهی در بیشتر دیده شدن محتواهای شما در شبکه‌های اجتماعی شود. همچنین، حتماً از اینفلوئنسر مارکتینگ به منظور افزایش آگاهی از برند و بیشتر دیده شدن استفاده کنید. پلتفرم تگرو، یک پلتفرم اینفلوئنسر مارکتینگ ایرانی است که می‌تواند به شما در راستای بیشتر دیده شدن برند و کسب‌وکارتان توسط کاربران ایرانی کمک کند.

از مخاطبانتان درخواست همکاری کنید.

دعوت مخاطبان به تعامل برای جذب فالوئرهای شبکه‌های اجتماعی به وب سایت

از اینکه از مخاطبانتان در شبکه‌های اجتماعی درخواست کلیک کنید، نترسید و با آنها ارتباط برقرار کنید. به منظور ایجاد با مخاطب و تشویق آنها به بازدید از وب سایت شما، دکمه CTA (Call To Action) اضافه کنید و به آنها اطمینان دهید که کلیک کردن روی CTA، قطعاً منفعتی برای آنها دارد.

بیشتر بخوانید:

https://tejarat-online.blogsazan.com/

https://bazar-online.blogsazan.com/

https://web24.blogsazan.com/

https://webdaran-digital.blogsazan.com/

https://marketing-web.blogsazan.com/

https://bazar-market.blogsazan.com/

https://tejarat-farda.blogsazan.com/

https://tejarat-digital.blogsazan.com/

https://seoweb24.blogsazan.com/

https://webinja.blogsazan.com/

 



:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

آیا شما هم می‌خواهید نرخ تبدیل و بازگشت سرمایه‌تان را افزایش داده، با خیال تخت محصولات برندتان را گسترش دهید و نتایج استراتژی بازاریابی‌تان را بهبود بخشید؟ با مشخص کردن بازار هدف یا Target Market برای برندتان، یکی از مهم‌ترین و چالش برانگیزترین قسمت‌های بازاریابی کسب‌وکارتان را پشت سر خواهید گذاشت.
خوب دقت کنید: بازار هدف برند شما «همه و هر کس» نیست! وظیفه شما در تعیین بازار هدف این است که بتوانید نیچ (گوشه) مخصوص به کسب‌وکارتان را بفهمید و مشخص کنید تا بتوانید بر آن‌ها مسلط شوید.

هر چه بهتر بتوانید بازار هدفتان را بشناسید، بهتر هم می‌توانید آن‌ها را با تولید محتوای مرتبط، پیام‌رسانی و تبلیغات صحیح نشانه بروید.
تعیین بازار هدف یا Target Market اساس و بنیاد تمام اجزای استراتژی بازاریابی برندتان است. با مشخص کردن آن بدون دغدغه می‌توانید محصولات یا خدماتتان را توسعه دهید. هر چه مخاطب خود را عمیق‌تر بشناسید نرخ تبدیل و بازگشت سرمایه‌تان (ROI) نیز افزایش خواهد یافت.
در این مقاله به شما فرآیندی ساده را نشان خواهیم داد که طی آن بتوانید بازار هدف خود را درک کنید.

بازار هدف یا تارگت مارکت (Target market) چیست؟

فرض کنید که محصول شما محلولی برای جلوگیری از ریزش مو است. قطعا بازار هدف شما کسانی که موهای پر پشت و سالمی دارند نیست و آن‌ها از شما خرید نخواهند کرد. بازار هدف یا تارگت مارکت شما کسانی هستند که احتمال خریدشان بیشتر از بقیه افراد است و بیشتر به محصول شما نیاز دارند.
به نظر پیدا کردن بازار هدف امری ساده است. اما زمانی این کار سخت می‌شود که تنوع مشتریان برای یک محصول زیاد می‌شود یا این‌که شما محصولی را ارائه می‌کنید که تقاضای زیادی برای آن در بازار وجود داشته باشد. بنابراین اگر بخواهید به «همه و هرکس» محصولتان را بفروشید، چطور می‌خواهید بازار هدفتان را مشخص کنید؟

انواع بازار هدف و چگونگی شناخت آنها

کسب‌وکارها تلاش می‌کنند به جای این‌که به همه بازار دست پیدا کنند، با استفاده از تارگت مارکتینگ، انرژی خود را صرف بخش مشخص و تعریف شده‌ای در بازار بکنند.
بازار هدف به چهار بخش کلی تقسیم می‌شود:

  1. بر اساس ویژگی‌های جمعیتی
  2. بر اساس ویژگی‌های روانشناسی
  3. بر اساس ویژگی‌های رفتاری
  4. بر اساس ویژگی‌های جغرافیایی

با استفاده از این ۴ نوع بخش‌بندی بازار هدف می‌توانید مشتریان خود را بر اساس ویژگی‌های منحصربه‌فرد آن‌ها هدف قرار دهید و کمپین‌های موثرتری ایجاد کنید و موقعیت‌ بهتری در بازار پیدا کنید.

مهم‌ترین اهمیت بخش‌بندی بازار هدف این است که راحت‌تر می‌توانید بر منابع و تلاش‌های بازاریابی خود تمرکز کنید و بیشترین مخاطب ارزشمند را به دست آورید و به اهداف کسب‌وکارتان نزدیک‌تر شوید.

 

تارگت مارکت به شما کمک می‌کند که مشتریان خود را بهتر بشناسید، مشخص کنید که در بخش بازار هدفتان چه چیزهایی نیاز است و بفهمید که چطور می‌توان با محصولات و خدماتتان، آن نیازها را برطرف کرد. بدین ترتیب می‌توانید استراتژی بازاریابی موفق‌تری را نیز تدوین کنید.

انواع بازار هدف

همان‌طور که اشاره کردیم، بازار هدف به چهار بخش تقسیم می‌شود و هر بخش نیز خود زیرگروه‌هایی دارد.

بخش اول: بر اساس ویژگی‌های جمعیتی
تقسیم‌بندی بر اساس ویژگی‌های جمعیتی یکی از متداول‌ترین و معروف‌ترین نوع بخش‌بندی است. در این نوع بخش‌بندی اطلاعات آماری افراد را پوشش می‌دهیم.
انواع این اطلاعات شامل موارد زیر می‌شود:

  • سن
  • جنسیت
  • درآمد
  • مکان زندگی
  • وضعیت خانوادگی
  • درآمد سالیانه
  • تحصیلات
  • قومیت
  • مذهب

کسب‌وکارهایB2C می‌توانند از بخش‌بندی بالا برای تقسیم مخاطبانشان استفاده کنند، اما کسب‌وکارهای B2B بهتر است از این بخش‌بندی استفاده کنند:

  • اندازه شرکت
  • صنعت
  • کارکرد شغلی

از آنجا که بخش‌بندی بر اساس جمعیت وابسته به اطلاعات آماری و حقایق است می‌توان از برخی سایت‌ها مانند گوگل آنالیتیکس یا الکسا برای جمع‌آوری داده‌ها استفاده کرد.

مثلا شرکت مازراتی که ماشین‌های لوکس می‌فروشد، بازار هدفش افراد پردرآمد است.

یا در مورد شرکت‌های B2B می‌توان برندی را مثال زد که پلتفرم بازاریابی خاصی را می‌فروشد. آن وقت بازار هدفش مدیران رده بالای شرکت‌های دارای بیش از ۵۰۰ نفر کارمند هستند که قدرت تصمیم‌گیری و اجرا دارند.

بخش دوم: بر اساس ویژگی‌های روانشناسی

در بخش‌بندی بر اساس ویژگی‌های روانشناسی، بازار هدف را بسته به عواملی انتخاب می‌کنیم که به شخصیت و هویت آن‌ها باز می‌گردد.

مثال‌های بخش‌بندی بر اساس ویژگی‌های روانشناسی:

  • رفتارهای شخصیتی
  • ارزش‌ها
  • برخوردها
  • علایق
  • روش زندگی
  • تاثیرات روانشناسی
  • عقاید خودآگاه و ناخودآگاه
  • انگیزه‌ها
  • اولویت‌ها

تعیین تارگت مارکت بر اساس ویژگی‌های روانشناسی امری نسبتا سخت‌تر و پیچیده‌تر است چرا که اطلاعات آن در دسترس نیست و امری انتزاعی به شمار می‌رود.

مثلا شرکت مازراتی ممکن است بر مشتریانی تمرکز کند که بر کیفیت و وضعیت محصولات ارزش می‌نهد.

هم‌چنین برند عرضه پلتفرم بازاریابی احتمالا مدیرانی را هدف قرار می‌دهد که برای تیم اجرایی و بهره‌وری ارزش قائل است.

بخش سوم: بر اساس ویژگی‌های رفتاری

همان‌طور که متوجه شدید، ویژگی‌های جمعیتی و روانشناسی بر کیستی مشتریان تاکید دارند اما بخش‌بندی رفتاری بر عملکرد مشتری تاکید دارد.

مثال‌های بخش‌بندی بر اساس ویژگی‌های رفتاری:

  • عادات خرید
  • عادات خرج کردن
  • وضعیت کاربر
  • تبادلات با برند

برای این‌که بتوانید مشتریان برندتان را بر اساس ویژگی‌های رفتاری بخش‌بندی کنید باید حرکات آن‌ها را بدانید. باید بدانید که چطور با برند شما برخورد می‌کنند یا زمانی‌که از برند شما دور هستند چه رفتارهایی دارند.

مثلا مازراتی احتمالا مشتریانی را هدف قرار می‌دهد که یک وسیله نقلیه آخرین مدل و سیستم را در سه سال گذشته خریده‌اند.

هم‌چنین برند توسعه بازاریابی پلتفرم احتمالا بر کسانی تمرکز می‌کند که در یکی از وبینارهای رایگان اخیرش شرکت کرده‌اند.

بخش چهارم: بر اساس ویژگی‌های جغرافیایی

تقسیم‌بندی بر اساس ویژگی‌های جغرافیایی ساده‌ترین کاری بخش از سگمنتیشن است. این بخش، مشتریان را بر اساس مرزهای جغرافیایی بخش‌بندی می‌کند.

 

مثال‌های بخش‌بندی بر اساس ویژگی‌های جغرافیایی:

  • کد پستی
  • شهر
  • کشور
  • منطقه خاص سکونت
  • شرایط جوی
  • شهری یا روستایی

مشتریان را می‌توان بر اساس مرزهای جغرافیایی مانند محل سکونت، یا محدوده خاصی تقسیم‌بندی کرد.

مثلا شرکت مازراتی احتمالا بازار هدف خود را بر اساس مناطقی قرار می‌دهد که آب و هوای گرمی دارند چون به این شکل دیگر نیازی نیست که خودروهایش را به وسایل مناسب برای هوای سرد مجهز کند.

هم‌چنین شرکت توسعه پلتفرم یازاریابی هدف خود را مناطق شهری و مراکز شهرهای بزرگ قرار می‌دهد چرا که احتمال وجود شرکت‌های بزرگ در این مناطق بیشتر است.

انتخاب بازار هدف مناسب

بازار هدف یا Target market چه کسانی هستند؟

برای این‌که بتوانید بهتر بازار هدف یا تارگت مارکت برندتان را مشخص کنید به این سه سوال پاسخ دهید.

  • محصول یا خدمت شما چه مشکلاتی را حل می‌کند؟ آیا محصولتان کمک می‌کند که افراد قدبلندتر به نظر بیایند؟ آیا به کودکان کمک می‌کند راحت‌تر دندان در بیاورند؟ ایا به شرکت‌ها کمک می‌کن حساب‌های مالیشان را راحت‌تر رسیدگی کنند؟
  • چه کسانی احتمالا بیشتر این مشکل را دارند؟ در چه شرایطی این افراد از شما خرید می‌کنند؟ این‌جاست که شما باید افراد را بخش‌بندی کنید. آیا شرکت‌ها، خانواده‌ها یا افراد خریدار شما هستند؟
  • آیا افراد متفاوت با نیازهای متفاوتی با شما طرف هستند؟ ممکن است شما بیش از یک بازار هدف یا Target market داشته باشید. بنابراین باید آن‌ها را بر اساس استفاده از محصول یا خدمتتان بخش‌بندی کنید. مثلا شما یک شرکت دوچرخه سازی دارید، احتمالا خانواده‌ای برای کودک ۵ ساله‌اش می‌خواهد خرید کند و از شما نظر می‌خواهد در همین حال ورزشکاری ۳۰ ساله هم بهترین نوع دوچرخه را برای خودش می‌خواهد. بنابراین بخش‌بندی‌های متفاوتی برای این شرکت وجود دارد.

برای تعیین تارگت مارکت یا بازار هدفتان باید کمی دقیق‌تر به ضعف‌های مشتریانتان بیاندیشید و ببینید محصول یا خدمتتان کدام یک از این ضعف‌ها را می‌تواند بهتر پوشش دهد.

پس از این مرحله به کمک بخش‌بندی یا سگمنتیشن می‌توانید بازار هدف برندتان را مشخص کنید.

چگونه از بازار هدف استفاده کنیم؟

اکنون که می‌دانید چطور باید بازار هدف و پرسونای مخطب برندتان را مشخص کنید، احتمالا می‌خواهید بدانید چطور می‌توانید از بازار هدف برای اجرای استراتژی بازاریابی‌ بر اساس همین اطلاعات بهره‌مند شوید. در ادامه چند مثال و کانال‌های مختلف برای توسعه و بهبود استراتژی برندتان می‌آوریم.

  • ارتباطات بازاریابی: حالا که می‌دانید بازار هدفتان کجاست و چه افرادی در آن هستند، بهتر می‌توانید پیام بازارایابی خود را به این افراد منتقل کنید چرا که با لحن صحبت با آن‌ها آشناتر شده‌اید. زمانی‌که مخاطب خود را بشناسید، بهترین راه برای برقراری ارتباط با او را هم شناخته‌اید، می‌دانید چطور برای او محتوا تولید کنید، در شبکه‌های اجتماعی چطور پست بگذارید و چگونه از کلمات استفاده کنید تا بهتر با آن‌ها ارتباط برقرار کنید.
  • بازاریابی محتوایی: با شناخت هرچه بهتر مخاطبتان می‌توانید محتوای هدفمند و ارزشمندتری تولید کنید. به جای این‌که محتواهایی کلی و عمومی در وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی‌تان قرار دهید، محتوایی تولید کنید که بیشتر دغدغه مخاطب شماست و او به آن محتوا اهمیت بیشتری می‌دهد.
  • سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو: زمانی‌که مخاطب هدفتان را پیدا کنید می‌توانید بهتر روی کلمات کلیدی حوزه مد نظر مخاطبتان کار کنید و به این شکل در موتورهای جستجو امکان دیده شدن برند شما بیشتر خواهد شد.
  • تبلیغات پولی: در نتیجه پیدا کردن کلمات کلیدی صحیح می‌توانید تبلیغات پولی معتبرتر و صحیح‌تری را انجام دهید و ترافیک بیشتری به سایت خود بیاورید. اگر روی کلماتی تمرکز کنید که مخاطب برای خرید، آن‌ها را جستجو می‌کند، مخاطب هدف دقیقا زمانی به شما برخورد خواهد کرد که قصد خرید دارد.
  • ایمیل: با انتخاب صحیح مخاطب هدف، ایمیل‌هایتان را برای افراد صحیح می‌فرستید، کسانی که به محصول شما فکر می‌کنند و قصد خرید دارند.
  • پست مهمان در دیگر سایت‌ها: با گذاشتن پست مهمان در دیگر بلاگ‌ها و سایت‌هایی که مخاطبانتان بیشتر در آن‌ها رفت‌وآمد دارند می‌توانید توجه آن‌ها را به برندتان جلب کنید.

 

ارتباط بازار هدف با نیچ مارکتینگ چیست؟

گاهی پیش می‌آید که افراد از دو واژه نیچ مارکت و تارگت مارکت به جای هم استفاده می‌کنند. در واقع این دو اصطلاح با یکدیگر متفاوت هستند و نباید به جای هم استفاده شوند.

تارگت مارکت همان‌طور که گفته شد افرادی هستند که محصول یا خدماتتان را برایشان بازاریابی می‌کنید. (کیستی)

نیچ یک بخش دیگر هم دارد. نیچ در واقع ترکیبی از افرادی است که آن‌ها را بازاریابی می‌کنید (کیستی) و چیزی که با آن به مخاطبانتان کمک می‌کنید (چیستی).

نیچ= تارگت مارکت (کیستی) + راه حل برند شما (چیستی)

زمانی‌که بتوانید هر دو بخش این پازل را در کنار هم قرار دهید، خواهید توانست برنامه بازاریابی موفق‌تری پیاده کنید.

 

جمع‌بندی

اگر پیش از شروع به طراحی محصول و خدماتتان، بازار هدف خود را بشناسید مطمئن باشید راهی مستقیم‌تر، سهل‌الوصول‌تر و بدون دست‌انداز خواهید داشت. چرا که این روزها همه توجه‌ها باید به سمت مشتریان باشد تا کسب‌وکاری سود لازم را کسب کند.

برای این‌که بتوانید تمایلات بازار هدفتان را درک کنید باید از نزدیک با آن‌ها تعامل برقرار کنید. روی خواسته‌های مشتریان بیشتر تمرکز کنید و بر اساس نتایج به دست آمده محصول یا خدماتتان را به بازار عرضه کنید.

منابع:

https://tejarat-online.blogsazan.com/

https://bazar-online.blogsazan.com/

https://web24.blogsazan.com/

https://webdaran-digital.blogsazan.com/

https://marketing-web.blogsazan.com/

https://bazar-market.blogsazan.com/

https://tejarat-farda.blogsazan.com/

https://tejarat-digital.blogsazan.com/

https://seoweb24.blogsazan.com/

https://webinja.blogsazan.com/

 



:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

آگاهی از برند اولین مرحله آشنایی یک مخاطب با برند شماست. اما مهم است بدانید آگاهی از برند چیست و چطور به رشد کسب‌وکارها کمک می‌کند؟
این روزها بیش‌تر شرکت‌ها به دنبال فروش بیش‌تر محصولات و خدمات‌شان هستند، روش‌های زیادی هم وجود دارد تا شما بتوانید فروش سازمان یا کسب‌وکارتان را افزایش دهید. در سال‌های قبل کسب‌وکارها برای حفظ ارتباط بین مشتری و خودشان یک کارت ویزیت به هر مشتری می‌دادند یا شماره و آدرس مغازه را روی پلاستیک چاپ می‌کردند. از طرفی برای این که بتوانند ارتباط خودشان با مشتری را هم حفظ کنند به روش‌های مختلفی یک شماره تلفن از مشتری می‌گرفتند اما حالا که سهم زیادی از فروش به صورت آنلاین شده است چطور؟ آیا هنوز هم گرفتن یک سرنخ از مشتری امکان‌پذیر است و اگر امکان‌پذیر است آیا فایده‌ای هم دارد؟ در این مقاله می‌خواهیم در مورد این موضوع صحبت کنیم و آگاهی از برند را به شکل کاملی بررسی کنیم.

آگاهی از برند (brand awarness) چیست؟

قطعا برای شما هم پیش آمده است که به یک سوپرمارکت می‌روید و از فروشنده می‌خواهید تا یک بستنی از برند X به شما بدهد، این بدین خاطر است که شما آگاهی مناسبی از آن برند X دارید و مطمئن هستید که اجناس این برند از کیفیت معقولی برخوردار هستند. اگر محصولات و خدمات شما برای مشتری شناخته شده باشد احتمال فروش شما بیش‌تر می‌شود.
اگر به برخی محصولات بازار دقت کرده باشید متوجه می‌شوید که بسیاری از آن‌ها در طی چند ده سال اخیر بسته بندی یکسانی داشته‌اند و همین امر یکی از مواردی است که باعث می‌شود مشتری در هر بار خرید با دیدن آن بسته‌ بندی به سراغ انتخاب آن برود چرا که از کیفیت محصول اطمینان دارد (بسته بندی بیسکوییت ترد، سس دلپذیر، بستنی‌های میهن، سویای سبحان، شیر پگاه از جمله این موارد هستند). از دیگر مثال‌های این موضوع می‌توان به شرکت‌های «تاید» یا «پفک» اشاره کرد که محصولات این شرکت‌ها اینقدر بین مردم محبوب شدند که (برای مثال) مشتری‌ها در هنگام خرید از فروشگاه نمی‌گویند یک پودر شست‌وشو، بلکه می گویند یک تاید!
در حقیقت آگاهی درست از برند باعث می‌شود مشتری یک سرنخ از آن شرکت در ذهن داشته باشد و برای خرید مجدد به دنبال همان سرنخ برود. این سرنخ می‌تواند اسم آن محصول باشد یا حتی تصویر بسته‌بندی محصول. اگر مبانی آگاهی از برند به شکل اصولی در سازمان پیاده سازی شود می‌توان مطمئن بود که این برند یک مزیت رقابتی بسیار هوشمندانه به دست می‌آورد که به سادگی قابل کپی کردن توسط رقبا نیست.

«آگاهی از برند یک گام بالاتر از شناخت برند قرار می‌گیرد و مشتری با شنیدن نام آن برند تمامی احساسات برند و حتی محصولات برند را به خاطر می‌آورد که این موضوع می‌تواند نمونه بارز اعتمادسازی بین مشتریان باشد».

اهمیت آگاهی از برند برای کسب و کارها

اهمیت آگاهی از برند برای کسب و کارها

همان طور که در قسمت‌های بالا اشاره شد آگاهی از برند در بسیاری از موارد می‌تواند تضمینی برای فروش بالای خدمات و محصولات سازمان شما باشد اما حقیقت این است که فروش بالا تنها اهمیت آگاهی از برند نیست و موارد دیگری هم وجود دارد که آگاهی از برند را برای شرکت‌ها و سازمان‌ها الزامی می‌کند. در ادامه مطلب مهم‌ترین مزایای آگاهی از برند را ذکر کرده‌ایم.

  • برندسازی قدرتمند
  • اعتماد مشتری به سایر محصولات و خدمات سازمان
  • ایجاد یک اعتبار بالا در بازار مورد نظر
  • اعتمادسازی بین مشتریان و کمک به وفادارسازی مشتری
  • ایجاد تمایز نسبت به رقبا

انواع آگاهی برند

بسیاری از برندها تحقیقات زیادی انجام می‌دهند تا متوجه شوند که چه تعدادی از مخاطبان و کاربران با برند آن‌ها آشنایی دارند. این کار کمک می‌کند تا متوجه شوید که چند درصد از بازارا هدف برند شما را می‌شناسند. آگاهی از برند ۲ مدل مختلف دارد که در ادامه این ۲ مدل را بررسی می‌کنیم:

  • تشخیص برند: تشخیص برند بیش‌تر در حوزه کالاهای زود مصرف یا همان FMCG کاربرد دارد اما به این معنا نیست که دیگر کسب‌وکارها نمی‌توانند از آن استفاده کنند. در نوع تشخیص برند کاربر باید بتواند برند شما را در بین سایر برندهای موجود شناسایی کند. برای مثال وقتی در یک فروشگاه زنجیره یک ردیف شامل چندین برند پنیر وجود دارد و کاربر به صورت مستقیم به سراغ یکی از برندهای پنیر می‌رود و آن را انتخاب می‌کند به این معنا است که این شخص قادر به تشخیص برند است.
  • به‌یاد‌آوری برند: یادآوری برند به معنای اندازه گیری توانایی مشتری در به یاد آوردن اسم برند است بدون اینکه لیست محصولات یا برندهای مرتبط در اختیار او قرار گیرد. در این نوع از آگاهی برند مشخص می‌شود که چه مقدار از کاربران قادرند برند شما را به یاد بیاورند و در ادامه محصولات و حوزه مورد فعالیت شما را ذکر کنند.

مدل‌های آگاهی برند

آگاهی از برند مدل‌های مختلفی دارد که شما به عنوان صاحب یک کسب و کار باید با این مدل‌ها آشنایی داشته باشید. آشنایی با مدل‌های مختلف آگاهی از برند کمک می‌کند تا بتوانید در زمانی سریع‌تر بر این موضوع مسلط شوید. برای این که بتوانید یک مشتری را به خرید مجدد از برند برسانید ۳ مرحله وجود دارد این این مراحل تحت عنوان مدل‌های مختلف آگاهی از برند در ادامه ذکر شده است:

  • شناخت: در این مرحله برند یک محصول یا یکی از خدمات خود را برای ایجاد آگاهی از برند مشخص می‌کنید و برنامه‌های لازم را تدوین می‌کنید.
  • اثر: در مرحله اثر مشتری تحت تاثیر محصول یا خدمت باکیفیت قرار می‌گیرد و به محصول یا خدمت شما علاقه‌مند می‌شود. در این مرحله امکان دارد محصول یا خدمت شما را به دیگران هم معرفی کند.
  • رغبت: در این نوع از آگاهی برند که آخرین مرحله هم هست مشتری (کاربر) در بیش‌ترین میزان رضایت قرار دارد و در این قسمت است که خرید مجدد از شما انجام می‌گیرد.

استراتژی های آگاهی از برند

آگاهی از برند هم مانند هر روش بازاریابی دیگر استراتژی‌های خاص خود را دارد تا شما بتوانید در مسیر پیاده سازی آن موفق شوید. بسته به نوع اهداف شرکت استراتژی‌های مختلفی اتخاذ می‌شود، به عبارت دیگر هر شرکتی که بخواهد آگاهی از برند را پیاده‌سازی کند باید استراتژی‌های مختلف را بررسی کند و از بین آن‌ها مناسب‌ترین را انتخاب کند تا با کمترین هزینه و زمان به نتیجه دلخواه خود برسد. در ادامه این قسمت چند مورد از پرکاربردترین استراتژی‌های آگاهی از برند را معرفی می‌کنیم.

  • برگزاری مسابقات مختلف در فضاهای آنلاین و آفلاین
  • داستان سرایی برند
  • تبلیغات کلیکی
  • تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و استفاده از اینفلوئنسرها
  • اسپانسرینگ مراسمات، جشنواره‌ها، پادکست‌ها و رویدادهای تخصصی
  • خرید رایگان در ازای معرفی یک مشتری
  • تولید محتوای کاربردی و کاربرپسند برای کاربر

روش‌های ایجاد آگاهی برند

روش‌های ایجاد آگاهی از برند بسیار متوع است و دست شما برای ایجاد آگاهی برند کاملا باز است اما شما باید سراغ روشی بروید که در کمترین زمان و باکمترین هزینه شما را به مقصد می‌رساند. در ادامه مهم‌ترین روش‌های ایجاد آگاهی از برند را ذکر کرده‌ایم:

  • استفاده از اینفلوئنسرها برای معرفی و تایید کیفیت خدمات و محصولات
  • پشتیبانی و اسپانسر شدن در رویدادها
  • تبلیغ و رپورتاژ در سایت‌های مرتبط
  • تبلیغات در سطح آنلاین و آفلاین
  • فعالیت مستمر در فضای مجازی

جمع بندی

اگر بتوانید آگاهی از برند را در کسب و کارتان ایجاد کنید می‌توانید مطمئن باشید که نسبت به رقبا مزیت‌ بزرگی به دست آورید و مزیت رقابتی ایجاد کنید. پیاده سازی آگاهی از برند شاید هزینه‌بر و زمان‌بر باشد اما باید دقت داشته باشید که این موضوع طی یک ماه یا یک سال اتفاق نمی‌افتد اما رفته رفته خدمت یا محصول شما یک سرگردن نسبت به رقبا بالاتر می‌ایستد. قبل از پیاده سازی آگاهی از برند بهتر است روش‌های مختلف اجرا کردن آن را بررسی کنید و بهینه‌ترین گزینه(ها) ممکن را انتخاب کنید.

منابع:

https://tejarat-online.blogiran.net/

https://digital-marketing.blogiran.net/

https://web24.blogiran.net/

https://web-oline.blogiran.net/

https://tejarat-farda.blogiran.net/

https://digimarket.blogiran.net/

https://online24.blogiran.net/

https://webkaran.blogiran.net/

https://webinja.blogiran.net/

https://market-bazar.blogiran.net/



:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

اگر قصد دارید نصب دوربین  مداربسته را به عنوان یک شغل انتخاب کنید باید بدانید که چگونه مشتریان خود را در بازار پیدا کنید و چگونه از طریق مشتریان قبلیتان مشتری‌های جدید پیدا کنید.این روزها کار کردن در زمینه دوربین مداربسته به علت بالا رفتن رقابت در این زمینه سخت شده و برای دوام آوردن در این بازار فوق‌العاده رقابتی حتما باید برنامه خوبی برای بازریابی داشته باشید. نکته اولی که باید به آن اشاره کنم این است که هرگز منتظر مشتری نمانید. شما باید مشتری را ایجاد کنید. بسیاری از مالکان و مغازه‌داران به علت اطلاعات پایین, ضرورت استفاده از این سیستم‌ها را نمی‌دانند و این دقیقا کاریست که شما  باید برای بازاریابی انجام دهید. پس مرحله اول آگاه کردن تعداد زیادی از مردم از مزایای  سیستم دوربین مداربسته است. برای این کار بهترین راه مراجعه حضوری به محل‌هایی که به نظر شما نصب دوربین مداربسته در آنها  لازم است. به این نکته هم باید اشاره کنم که احتمالا تنها یک درصد از این افراد مشتریان شما خواهند بود پس انتظار بالایی نداشته باشید. هرچه تعداد مراجعات خود را افزایش دهید احتمال پیدا کردن مشتری برای شما بیشتر خواهد بود.در طول صحبت با مشتری مهمترین نکته ایجاد حس اعتماد در مشتری است. نیازی نیست به تمام واقعیت‌ها و مشکلات پس از نصب دوربین مداربسته اشاره کنید ولی در مقابل هر 3 مزیت گفتن یک عیب کوچک اعتماد مشتری به شما را افزایش می‌دهد.داشتن یک کارت ویزیت مناسب یک نکته بسیار مهم دیگر است. کارت ویزیتی که روی آن شرح کوتاهی از فعالیت‌های شما وجود داشته باشد. باید حداقل یک یا دو شماره ثابت نیز برای تماس داشته باشید. در طراحی کارت ویزیت خساست به خرج ندهید. کارت ویزیت شما باید طوری باشد که مطمئن شوید پس از رفتن‌ شما سر از زباله دان در نخواهد آورد. استفاده از رنگ‌هایی مثل سفید, آبی و نارنجی توصیه شخصی من است البته برای این کار بهتر است با افرادی که در این زمینه فعال هستند صحبت کنید.از مشتری گدایی نکنید فقط لازم است که محصول خود را معرفی کنید. نیازی نیست سعی کنید او را متقاعد کنید که استفاده از سیستم دوربین مداربسته لازم است فقط به مزایای آن اشاره کنید. متاسفانه بسیاری از افرادی که در این زمینه فعال هستند طوری رفتار می‌کنند که پس از نصب سیستم دوربین مداربسته مشتری کاملا از این کار پشیمان شود. این اشتباهی است که به هیچ عنوان نباید مرتکب شوید. بهترین و بی هزینه‌ترین راه برای پیدا کردن مشتری‌های جدید پیدا کردن آنها از طریق مشتری‌های قبلی شماست. پس حفظ کیفیت حتی اگر در ابتدا باعث ضرر کردن شما باشد در نهایت تاثیر کاملا مثبتی خواهد داشت.

پشتیبانی هایک ویژن      هایک ویژن     نمایندگی هایک ویژن    هایکویژن    hikvision iran    سایت هایک ویژن      شرکت هایک ویژن 



:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

وقتی شما اقدام به طراحی سایت می کنید پایه و اساس این کار دو زبان برنامه نویسی Cascading Style Sheet)CSS)  و HTML است. در یک تعریف ابتدایی می توان چنین گفت که CSS یک زبان برای طراحی صفحات وب است که برای ساخت ظاهری اسناد و اطلاعات وبسایت ها کاربرد دارد. در ابتدای بوجود آمدن HTML این زبان برای نمایش متن و عکس ها ساخته شده بود و مشخص است که هنوز کامپیوتر های شخصی در سراسر دنیا پرکاربرد نبود. به مرور زمان این زبان پیشرفته تر شد و امروز در تمام صفحات وب از این زبان استفاده می شود. اما در ادامه این مقاله می خواهیم به سوال CSS چیست بپردازیم.

CSS یا Cascade Style Sheets زبان برنامه نویسی می باشد که کنسرسیوم بین المللی شبکه جهانی وب یا W3C برای غلبه بر مشکلاتی که در طی زمان با استفاده از HTML بوجود آمده است پیشنهاد داده است. عملا این زبان برنامه نویسی، مکملی بر زبان باستانی HTML است و سعی در پر کردن نقاط ضعف و خلاء های آن دارد. CSS زبانی است که توسط آن قادر خواهید بود تا استیل طراحی صفحات وب سایت تان را یکبار تعریف و به صفحات مورد نیازتان اعمال نمایید. به طور کلی استفاده از CSS باعث تمیزتر شدن کدهای برنامه نویسی تان می شود، تغییرات آتی را آسان می کند و همچنین دید شما را بیشتر به طراحی معطوف می کند تا سر و کله زدن با کدهای برنامه نویسی.

CSS چیست

هدف از ساخت زبان CSS چیست ؟

هدف از تولید زبان برنامه نویسی css در واقع جداسازی اطلاعات محتوا (که توسط زبانی مانند HTML نوشته شده اند) از اطلاعات ظاهری مانند صفحه بندی، رنگ و سایز و نوع فونت می باشد. این جداسازی موجب افزایش سرعت در دسترسی به سایت، انعطاف پذیری بیشتر برای کنترل ویژگی های ظاهری، قابلیت طراحی چندین صفحه با یک فرمت یکسان و جلوگیری از پیچیدگی و انجام کارهای تکراری در طراحی وب سایت می گردد. در ادامه برخی عبارت های مرتبط با زبان CSS را با هم مرور می کنیم.

webkit

WebKit یک موتور طراحی است که به مرورگرهای وب اجازه ارائه صفحات وب را می دهد. Webkit موتور ارائه دهنده html / css است که در مرورگر Safari اپل و در Chrome Chrome استفاده می شود.

stylesheet

یک stylesheet مجموعه ای از قوانین و کدهای css است که به مرورگر می گوید که چگونه  tag HTML نمایش داده شود.

فایل css

زبان برنامه نویسی css با ایجاد فایل .css همچنین شما را قادر می سازد تا نمایش صفحه مورد نظر خود را در چندین حالت مختلف Rendering مانند حالت نمایش بر روی مانیتور، حالت نمایش در زمان چاپ، در زمان حالت شناسایی صدا ( برای مرورگرهای مبتنی بر قابلیت شناسایی صدا) و همچنین برای نمایش در صفحات مرورگر موبایل را به درستی تنظیم نمایید.

مزایای CSS چیست ؟

با CSS علاوه بر اینکه کدنویسی تمیزتری نیز خواهید داشت، از یک قطعه کد می‌توانید برای صفحات مختلف HTML استفاده کرده و در زمان صرفه جویی کنید. CSS همچنین به بهبود سئو سایت نیز کمک می‌کند و به اصطلاح SEO Friendly است. زیرا استفاده از این کدها می‌تواند تاثیر بسیار خوبی در زیبایی و دسترسی پذیری صفحات وب، پشتیبانی از صفحات وب در دستگاه‌ها و مرورگرهای مختلف و در نهایت بهبود تجربه کاربری داشته باشد. برخی دیگر از مزایای این زبان به صورت زیر می‌باشند:

  • ویژگی‌های بیشتری برای کار با اجزای صفحات نسبت به HTML دارد.
  • بهبود بخشیدن به سرعت وب سایت و زمان بارگذاری کمتر برای صفحات وب
  • امکان ساخت جلوه‌های تصویری و انیمیشنی جذاب
  • نگه‌ داری آسان کدها
  • جلوگیری از کدنویسی کثیف و غیر اصولی

معایب CSS چیست ؟

زبان CSS در مقابل مزایای بسیار زیادی که دارد، شامل ضعف‌ها و محدودیت‌هایی هم می‌باشد. برخی از محدودیت‌های این زبان عبارتند از:

  • ناتوانی در انتخاب والد در CSS نمی‌توان برای هر عنصر، گزینه بالاتر یا والد را انتخاب کرد. دلیل اصلی آن، بهبود کارایی در نمایش صفحات وب در مرورگرهای مختلف است.
  • ناتوانی در نام گذاری نقش‌ها در زمان ارجاع script‌های بخش کاربر و تغییر Selectorها
  • تفاوت کارکرد CSS در مرورگرهای مختلف که ممکن است مشکلاتی برای برنامه نویسان ایجاد کند.
  • دسترسی برای ایجاد هرگونه تغییر به علت متن باز بودن CSS می‌تواند برنامه نویسان را در دام تغییرات ناخواسته ای بیندازد که ممکن است روی ظاهر کل سایت تاثیر بگذارند.

CSS چیست

آشنایی با نسخه های CSS

هر کدام از نسخه‌های CSS به منظور تکمیل نسخه قبلی و ارائه ویژگی‌های جدید معرفی شدند که در این قسمت به شرح مختصر هر یک می‌پردازیم. داشتن نسخه‌های متعدد CSS ممکن است برای کسانی که آشنایی چندانی با آن ندارند گیج کننده باشد، اما معرفی این نسخه‌ها اشاره مختصری به تاریخچه css و تنها به منظور آشنایی با آن‌ها است زیرا امروزه از نسخه سوم و چهارم بیشتر استفاده می‌شود.

CSS 1

اولین نسخه از CSS که به طور رسمی در سال ۱۹۹۶ معرفی شد، CSS 1 بود.

با معرفی نسخه‌های جدیدتر، در حال حاضر استفاده از CSS 1 پیشنهاد نمی‌شود. برخی از ویژگی‌های اصلی این نسخه از CSS به صورت زیر می‌باشند:

  • افزودن امکاناتی برای فونت مانند ایجاد سبک و تنظیم Font face و Emphasis
  • امکان تغییر رنگ، تخصیص رنگ به پس زمینه و سایر عناصر دیگر به متن
  • امکان تنظیم فاصله بین کلمات و سطرها در متن (Alignment)
  • امکان اضافه کردن کادر (Border)، حاشیه (Margin) و لایه بندی (Padding) صفحات وب
  • امکان کلاس بندی گروهی از ویژگی‌ها (Attributes)

CSS 2

این نسخه در ۱۹۹۸ معرفی شد و برخی از امکانات جدید آن عبارت اند از:

  • امکان تنظیم جایگاه اجسام به سه روش ثایت، متغیر و وابسته به سایر اجسام
  • شناخت انواع فایل‌های چند رسانه ای
  • قابلیت هایی برای طراحی متن مانند تنظیم راست چین بودن نوشته ها

این نسخه دارای دو اصلاحیه CSS 2.1 و CSS 2.2 نیز بود اما به طور کلی امروزه استفاده از این نسخه نیز پیشنهاد نمی‌شود.

CSS 3

CSS 3 در ۱۹۹۹ معرفی شد و تحول بزرگی در بهبود نسخه‌های CSS محسوب می‌شود. این نسخه ساختاری ماژول بندی شده دارد و امکانات آن در قالب ماژول‌های مختلف در دسترس طراحان قرار می‌گیرد. تا سال ۲۰۱۲ حدود ۵۰ ماژول معرفی شدند که امکاناتی مانند استفاده از تصویر در پس زمینه، اضافه کردن فرم‌های چند ستونی و غیره را برای طراحی سایت‌ها فراهم می‌کنند.

CSS 4

در واقع استانداردی به نام CSS 4 وجود ندارد زیرا توسعه دهندگان CSS 3 به توسعه و بهبود هر کدام از ماژول‌ها پرداختند و این سطح، در واقع از تعدادی از ماژول‌های سطح ۴ تشکیل شده است. برخی از این ماژول‌ها عبارت اند از Image value، Background و Selectors که بسیار کاربردی هستند.

نکته پایانی

طراحی سایت یک پروژه تخصصی است که کدنویسان، طراحان و مدیران پروژه دست در دست هم می دهند تا بتوانند یک وبسایت حرفه ای و به روز را طراحی کنند. شرکت طراحی سایت پیام آوا با انجام بیش از ۶۰۰ پروژه طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی بهترین مهندسان و طراحان را به خدمت گرفته است تا یک سایت فوق مدرن را برای مشتریان خود کدنویسی کند.



:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

سرور چیست ؟ در پاسخ به سوال سرور چیست می توان چنین گفت که سرور، کامپیوتری همیشه روشن و قدرتمند است که کاربران در زمان‌های متفاوت، از طریق اتصال به آن به دیتاهای وبسایت های مختلف دسترسی پیدا می کنند. در همین راستا وقتی دسترسی به یک سرور در محدوده شبکه داخلی باشد، سرور شبکه نام گذاری می شود؛ به این معنا که تمامی کامپیوتر‌های موجود در این شبکه، از سرور فرمان می‌گیرند و نیازهای تحت شبکه خود را به کمک آن تامین می‌کنند. حال اگر این شبکه گسترده تر شود و بتواند به وسعت اینترنت خدمات رسانی کند با مجموعه ای از کامپیوترهای قدرتمندی روبرو هستیم که شما می توانید هر اطلاعاتی که در هر زمان از شبانه روز خواستید بر روی پهنای باند اینترنت از طریق این کامپیوتر ها جست و جو کنید. 

حال بیایید کمی با جزییات بیشتر مفهوم سرور را با هم بررسی کنیم. در ادامه مقاله سرور چیست به بررسی منابع سخت افزاری سرورها، انواع سرور، ویژگی های سرورها و سیستم عامل های آن می پردازیم.

منابع سخت افزاری سرور چیست؟

قاعدتا کامپیوترهایی که قرار است به صورت مداوم روشن باشند و به صورت تمام وقت به تعداد بسیار زیادی از کاربران اینترنت خدمات رسانی کنند باید ویژگی های منحصر به فردی از نظر قطعات و سخت افزار داشته باشند. قدرت پردازش بالا، پردازنده های قدرتمند با چندین هسته فیزیکی و مجازی، رم بالا و هارد دیسک هایی با فضای ذخیره سازی چندین ترابایت از جمله خصوصیات سخت افزاری سرورها به حساب می آید. علاوه بر موضوعات گفته شده فضای نگهداری سرورها نیز بسیار خاص و حساس است. سرورها باید در فضایی نگهداری شوند که به دلایل محیطی مانند افزایش دمای محیط دچار اختلال نشوند. بسیار دیده شده است که شرکت هایی در سراسر دنیا به دلیل عدم توجه به محیط بکارگیری سرورها دچار اختلال های متعدد در خدمات رسانی به کاربران می شوند.

سیستم عامل سرور چیست؟

همانطور که همه ما می دانیم بر روی کامپیوتر های خانگی و شخصی نیز می توان سیستم عامل های متعددی مانند ویندوز یا لینوکس و … نصب کرد. هرکدام از این سیستم عامل ها قابلیت های خاصی در اختیار کاربر قرار می دهد که در نتیجه آن تجربه مثبت و بهینه ای از استفاده از  کامپیوتر در ذهن کاربران ایجاد می کند. سرورها نیز ماهیتی مشابه دارند و همانطور که گفتیم  سرورها نیز کامپیتور های قدرتمندی هستند که در نتیجه سیستم عامل های مشخصی می توان بر روی سخت افزار های آن نصب کرد.

دسته بندی سیستم عامل های سرور

    • لینوکس: تمامی توزیعات لینوکس مانند CentOS، Debian و…
    • ویندوز: تمامی نسخه‌های مختلف ویندوز مانند Windows Server 2012، windows Server2016  یا نسخه‌های قدیمی ۲۰۰۸
    • مجازی‌ساز: نرم‌افزار مجازی‌سازVmware ESX و Hyper-v ، KVM و…

ویژگی های سرور چیست ؟

  • انحصاری‌بودن منابع سخت‌افزاری
  • قابلیت افزایش و ارتقا سخت‌افزار سرور
  • اتصال دائمی به اینترنت
  • سرعت عملکرد بسیار بالا
  • قدرت پردازش و قدرت محاسباتی سریع
  • امنیت بالا
  • امکان پیاده‌سازی Raid نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، بر روی سرورمنابع سخت افزاری سرور چیست؟

انواع سرور

 سرورها جهت ارائه خدمات به کاربران به چند دسته سرور اشتراکی، سرور مجازی و سرور اختصاصی، تقسیم‌می‌شوند که نحوه تخصیص منابع آن‌ها، متفاوت است.

سرور اشتراکی

همانطوریکه از نام یک سرور اشتراکی می‌توان فهمید، منابع آن اعم از پردازنده، پهنای باند، فضای ذخیره‌سازی و… طبق تعاریف مدیر سرور بین کاربران با اشتراک فضای سرور ایجاد می‌شودبر روی سرور اشتراکی با توجه به نوع کاربردی که دارد تعدادی وب سایت، دیتابیس یا میل دامین تعریف شده‌اند که در لحظه، پاسخگوی درخواست‌های متعددی از کاربران خواهند بود.

سرور اختصاصی

شرکت‌های بزرگ و وب سایت‌های پربازدیدی مانند فروشگاه‌های آنلاین، نیاز به منابعی بیش از یک ماشین مجازی خواهند داشت. کاربران این دسته سرویس‌ها، در پردازنده RAM، فضای دخیره‌سازی اطلاعات، جایگاه قرارگیری در رک و پهنای باند بر روی یک سرور، کاملا اختصاصی میزبانی می‌شوند.

در ایران، سرورهای اختصاصی به دو دسته‌ی عمده سرور اختصاصی ایران و سرور اختصاصی خارج کشور تقسیم می‌شوند. تفاوت این دو مورد عموما محدود به موقعیت جغرافیایی آنها می‌شود که در چه محل و دیتاسنتری، میزبانی می‌شوند و در مورد سرور مجازی به، سرور مجازی ایران و همین طور سرور مجازی خارج (سرور مجازی کانادا) تقسیم شده.

سرور اختصاصی مجازی

مقایس بزرگ‌تر با منابع اختصاصی‌تر از یک سرویس اشتراکی است که از طریق “مجازی‌سازها” تقسیم منابع یک سرور اختصاصی میزبان به چند ماشین مجازی، صورت می‌پذیرد. با توجه به اختصاصی بودن منابع ماشین‌های مجازی، تعداد وب‌سایت‌هایی که بر روی سرور میزبان ایجاد می‌شوند از وب سایت‌های سرور اشتراکی کمتر خواهند بود.

انواع سرور و کاربرد آنها

با توجه به کاربرد سرورها انواع سرور با کارایی متفاوتی وجود دارد که برخی از آن‌ها به شرح زیر نا‌م‌گذاری شده‌اند:

انواع سرورچیست و کاربرد آنها از نظر تخصیص منابع

web سرور

این نوع سرور در راه‌اندازی وب‌سایت‌ها و Hostin کاربرد دارد.

Mailسرور 

کاربرد میل سرور برای ارسال و دریافت ایمیل است. با نصب نرم‌افزارهای ایمیل  مانندSmartermail ، Postfix و… بر روی سرور می‌توان جهت خدمات ایمیل از آن استفاده کرد.

data servet

این نوع پیکربندی اغلب در سازمان‌ها، شرکت‌ها جهت بانک اطلاعاتی مورد استفاده‌ی یک نرم‌افزار یا سرویس، قرار می‌گیرد.

اپلیکیشن سرور

بر روی این سرور، نرم افزار مورد استفاده کاربران سرور نصب می‌گردد و ایشان از طریق کامپیوترهای خود می‌توانند به آن، دسترسی داشته باشند.

file سرور

این نوع سرور، یکی از اساسی‌ترین و ساده‌ترین انواع سرورها، جهت اشتراک فایل است.

DNS سرور

سروری که بر روی آن سرویس و تنظیمات DNS وب سایت‌ها انجام شده است و وظایف مربوط به Resolve شدن آدرس سرور IP های مربوط به وب سرور، ایمیل سرور و… را در شبکه اینترنت بر عهده دارد.

Game سرور

یک نوع از Application Serverکه کاربرد آن تنها برای بازی خواهد بود. بازی بر روی سرور نصب می‌شود و کاربران متصل به شبکه می‌توانند با برقراری ارتباط با Game سرور از بازی استفاده کنند.

Media سرور

این سرور جهت اشتراک‌گذاری سرویس‌های چند رسانه‌ای یا همان Media کاربرد دارد.

نکته پایانی

مطالب مربوط به سرورها برای صاحبان کسب و کار بسیار ضروری و مهم است. وقتی شما می خواهید وارد دنیای کسب و کار آنلاین شوید، اقدام به طراحی سایت یا طراحی اپلیکیشن برای شرکت خود می کنید. طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی دو نوع متفاوت از کدنویسی منحصر به خود را دارند و در نتیجه شما برای پشتیبانی از این سایت ها نیز نیاز به سخت افزار های سرور متناسب دارید. برای مثال وقتی شما طراحی سایت فروشگاهی را در دستور کار شرکت خود قرار می دهید باید یک سرور اختصاصی و قدرتمند برای آن در نظر بگیرید تا کاربران شما برای ورود به وبسایت شما و خرید سهل و آسان با مشکل روبرو نشوند.



:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 شهريور 1399 | نظرات ()